خانه » کاشت ریش و سبیل » علت کم پشتی ریش چیست و چگونه درمان می شود؟
آخرین مقالات

علت کم پشتی ریش چیست و چگونه درمان می شود؟

دلایل کم پشتی ریش و سبیل

فهرست مطالب

در این مطلب قصد داریم تا در مورد درمان کم پشتی ریش در مردان صحبت کنیم. وجود ریش و سبیل در صورت آقایان از ویژگی های بارز مردان به حساب می آید. شاید به همین علت است که بیشتر آقایان به دنبال روش های مختلف فرم دهی و پرپشت کردن ریش های خود هستند. از حق هم نگذریم وجود ریش در صورت آقایان تاثیر بسیار زیادی در ایجاد جذابیت های مردانه و تغییر چهره دارد. این ویژگی تا جایی است که ممکن است شما قادر به تشخیص فردی با ریش یا بدون ریش نباشید. عوامل مختلفی می تواند سبب شود تا ریش افراد دچار ریش شده و یا کم پشت شود. و این موضوع می تواند سبب کاهش جذابیت در افراد شود.

خدمات کلینیک ره یا: کاشت ریش و سبیل با بهترین مواد

با ما همراه باشید تا در ادامه این مقاله به بررسی دلایل کم پشتی ریش و سبیل در آقایان و همچنین به درمان کم پشتی با روش کاشت ریش می پردازیم

دلایل کم پشتی ریش در مردان

اگر بخواهیم صادقانه در مورد کم پشتی ریش و سبیل صحبت کنیم باید بگوییم که کم پشتی ریش و یا نداشتن آن چیزی از شخصیت شما و ارزش های شما کم نمی کند . اما اگر صورت شما ریش پرپشت و مرتب داشته باشد قطعا به ارزش ها و ویژگی های ظاهری شما چیزی اضافه خواهد شد. اما کم مویی محاسن صورت شما اصلا مشکل یزرگ نیست و این موارد غالبا ارثی بود و از نسل های قبل شما برایتان به یادگار مانده .
اگر رشد موهای صورت شما بطور معمول بعد از سنین 16 الی 18 سال به تاخیر بیفتد لازم است شما به قدری نگران باشید در ابتدای کار معمولا توصیه می شود شما به پزشک غدد مراجعه کنید تا پس از بررسی از وضعیت سلامت هورمون های خود با خبر شوید.
از دیگر مواردی که میتوان به دلایلی کم پشتی ریش مردان اشاره کرد عوامل محیطی و آداب غذایی نامناسب می باشد که در ادامه این مقاله به برسی عواملی که منجر به کم پشتی و یا کاهش رشد ریش و سبیل می شود می پردازیم

کم پشتی ریش

چرا ریش شما رشد نمی کند

1- ژنتیک :

یکی از بزرگترین عوامل افزایش رشد یا کم پشتی ریش به ژنتیک مربوط می باشد ممکن است در بعضی از آقایان موهای صورتشان رشدی نداشته باشد یا اینکه بصورت کامل و یک دست نباشد و در مواردی دیگر نیز برعکس باشد بدین صورت که چند ساعت بعد از اصلاح با سایه و یابه اصطلاح ته ریش در صورت خود مواجهه می شوند که در این صورت اکر مشکل شما به ژنتیک مربوط باشد نمیتوان عموما کاری کرد.

2- هورمون:

هورمون تستوسترون مسئول رویش موهای صورت می باشد در بعضی از افراد معمولا در سنین بلوغ این هورمون رشد خود را آغاز کرده که طبیعتا این افراد دچار کم پشتی ریش نخواهن شد اما هستند بسیاری از افرادی دیگر که پذیرای این تستوسترون نیستند و از مشکلات کم پشتی و عدم رویش نیز رنج می برند

2- استرس:

استرس از دیگر عواملی می باشد که برای بدن حکم سم را دارد و به مرور زمان آثار آن در بدن و حتی موها پیدا می شود
ممکن است بعد از یک دوره که استرس بالایی دارید متوجه ریزش مو و یا کاهش موهای صورت خود شده باشید که در این مواقع تنها کاری که شما باید انجام دهید کاهش استرس خود می باشد . در این مرحله ریزش بطور موقتی و با استرس در ارتباط می باشد

4- اداب غذایی:

اداب غذایی مانند استرس تمامی عوامل بدن شما را تحت تاثیر قرار خواد داد اگر عادات بد غذایی دارید و نمیتوانید تمام منابع غذایی را دریافت کنید سعی کنید که عادات بد را ترک کرده زیرا این عوامل میتواند منجر به ریزش یا کم پشتی مو منجرشود

5- شرایط بهداشت:

بسیاری از عوامل کم مویی به مشکلات و بیماری های زمینه ای شما مرتبط است اگر از مشکل کم پشتی در صورت خود رنج می برید و مشکلات و بیماری های مختلفی دارید می توانید به دکتر متخصص پوست و مو مراجعه کرده تا با تجویز مناسب عوامل مربوطه را برطرف کند.
در صورتیکه هریک از عوامل بالا منجربه کم پشتی ریش و سبیل شما می شود نگران نباشد امروز با پیشرفت پزشکی در زمینه های مختلف خصوصا زیبایی مشکلات مربوط با کم مویی قابل درمان بود. یکی از این روش ها کاشت ریش می باشد.

بیشتر بخوانید: کاشت مو به روش BHT

دلایل کم پشتی ریش و سبیل

کاشت ریش چگونه است؟

کاشت ریش در واقع یک روش پیوند مو است که در آن جراح اقدام به استخراج فولیکول های مو از قسمت های دیگر بدن کرده و سپس آن ها را قسمت های صورت که محل رشد ریش بوده قرار می دهد.

می توان گفت این روش موثرترین روش برای درمان کم پشتی ریش می باشد. البته امروزه درمان های متعددی برای رفع این معضل وجود دارد.

ولی با نگاهی کوتاه به درمان های دیگری که در این زمینه وجود دارد، متوجه خواهیم شد که هیچ کدام از روش های دیگر، درمان های اختصاصی و موثری برای اصلاح کم پشتی ریش در آقایان نیستند.

شاید به همین علت باشد که اخیرا استفاده از این روش، کاربرد فراوانی در مراکز زیبایی کاشت مو پیدا کرده است.

به طور کلی در این روش ابتدا محل ریش در صورت مورد بررسی قرار می گیرد و سپس بانک موی مناسب در بدن فرد انتخاب می شود.

پس از انتخاب بانک موی مناسب، پزشک اقدام به کاشت فولیکول های مو در محل مورد نظر می کند.

کاشت مو در محل ریش حساسیت بسیار بالاتری نسبت به کاشت موی سر دارد و به همین علت است که همواره توصیه می شود تا این روش درمانی زیبایی مراکز کلینیکی معتبر صورت گیرد.

بهترین روش کاشت، برای کم پشتی ریش

روش های متعددی برای کاشت ریش وجود دارد. با توجه به حساسیت کاشت مو در قسمت ریش، متخصصین برای این قسمت از روش FUT استفاده می کنند. به این روش درمانی، روش کاشت نواری نیز می گویند.

در این روش ابتدا بانک موی مناسب که دارای فولیکول های قوی رشد است انتخاب می شود. سپس یک نوار مو از این ناحیه اهدا کننده برداشته می شود. پس به این ترتیب در محل اهدا کننده یک زخم خطی ایجاد می شود.

در ادامه نوار مو با استفاده از تکنیک های کاشت مو به گرافت های مو تقسیم می شود. گرافت در اصطلاح کاشت مو به دستجات مو گفته می شود که حاوی بیش از چند فولیکول باشد.

واحدهای فولیکولی در این گرافت ها حاوی اعصاب، غده ی سبابه و ماهیچه می باشد که زمانی در محل مورد نظر در داخل پوست قرار می گیرد می تواند به صورت موثری رشد کنند.

 

کاشت ریش برای کم پشتی ریش

چرا این روش مناسب کاشت ریش است؟

در این روش به دلیل اینکه برداشت مو به صورت نواری انجام می شود در نتیجه در یک جلسه می توان پیوند مو را در محل ریش انجام داد.
به دلیل اینکه در این روش گرافت های مو یک به یک در محل کاشت گذاشته می شود، از نظر بسیاری از متخصصین این روش بازده بالاتری در کاشت ریش دارد.

دارا بودن ظاهر طبیعی رشد ریش یکی از مشخصات بارز این روش درمانی می باشد.
به دلیل اینکه این روش بسیار موثرتر از روش های دیگر است ، نیاز به جلسات ترمیم نخواهد داشت و در نتیجه روش مقرون به صرفه تری است.

بیشتر بخوانید: روشهای درمان ریزش مو

چگونه خود را برای انجام این روش آماده کنیم؟

از یک هفته قبل از انجام این روش به هیچ وجه داروهای رقیق کننده ی خون مصرف نکنید.
توجه به این نکته بسیار ضروری است که پوست ناحیه که قرار است برداشت فولیکول از آن صورت بگیرد و یا کاشت در آن ناحیه انجام شود، نباید به هیچ وجه ممکن دچار آفتاب سوختگی شود.
از یک هفته قبل از عمل از مصرف هر گونه داروی ضد التهاب غیر استروئیدی خودداری کنید.

از مصرف مکمل ویتامین های گروه B و ویتامین E قبل از رفتن به مرکز خودداری کنید. مصرف این مکمل ها قبل از جراحی سبب افزایش خونریزی می شود.
اگر عادت به رنگ کردن مو دارید، به هیچ وجه ممکن از یک ماه قبل از جراحی آن ها رنگ نکنید.

آیا کاشت ریش عوارض دارد؟

همانطور که گفته شد کاشت ریش یکی از روش های موثر در جهت درمان کم پشتی ریش می باشد. هر روش زیبایی در کنار مزایایی که دارد، دارای معایبی نیز می باشد. روش کاشت ریش هم از این قانون مستثنا نبوده و ممکن است عوارضی به همراه داشته باشد.

امروزه با توجه به پیشرفت علم پزشکی در زمینه روش های زیبایی، سعی شده تا حد امکان از عوارض این روش ها کاسته شود. روش های سنتی کاشت ریش دارای عوارض بسیاری زیادی بوده که شاید مهم ترین آن استفاده از داروهای بیهوشی و ایجاد زخم و اسکار در محل کاشت می باشد.

روش های جدید که اخیرا برای درمان کم پشتی ریش مورد استفاده قرار می گیرند، دارای عوارض بسیار ناچیز و گذرا بوده که به سرعت رفع می شوند. این عوارض شامل: التهاب، قرمزی و تورم ناچیز در محل کاشت است که چند روز پس از انجام کاشت رفع می شوند. البته نکته قابل توجه در این زمینه این است که زمانی عوارض ناشی از کاشت ریش قابل اغماض خواهد بود که انجام این روش در مراکز کلینیکی معتبر و زیر نظر پزشک متخصص صورت گیرد.

سن مناسب برای کاشت ریش

از نظر متخصصین سن مناسب برای کاشت ریش، سنی است که رویش ریش ها تکمیل شده باشد. چرا که اگر قبل از این زمان کاشت ریش صورت بگیرد، امکان ریزش دوباره ریش وجود دارد. برای همین منظور متخصصین توصیه می کنند تا قبل از 25 سالگی اقدام به انجام این روش زیبایی نکنیم.

دوره ی نقاهت کاشت ریش و مراقبت های بعد از آن

به هیچ وجه ممکن به قسمت هایی که در آن ها کاشت صورت گرفته است، دست نزنید. چرا که این کار سبب جابه جایی فولیکول ها و بی نتیجه شدن کاشت می شود.
تا یک ماه بعد از کاشت ریش به هیچ وجه ممکن مشروبات الکلی و دخانیات استفاده نکنید. این کار سبب افزایش التهابات ناشی از کاشت شده و مدت بهبود زخم های کاشت را افزایش می دهد.

اکر دارای بیماری هستید و باید داروهای رقیق کننده خون مصرف کنید، حتما در مورد نحوه ی مصرف این داروها با پزشک مشورت کنید.
تا یک ماه پس از کاشت ریش از حضور در محیط های مرطوب و گرم مثل استخر و سونا خودداری کنید.

سعی کنید تا حد امکان از حضور در معرض نور مستقیم خورشید خودداری کنید. چرا که این کار سبب آفتاب سوختگی محل کاشت ریش شده و روند رشد موهای تازه را با مشکل مواجه می کند.

بیشتر بخوانید: بهترین کلینیک و مرکز کاشت مو

مراقبت های بعد از کاشت ریش

آیا شما گزینه ی مناسبی برای کاشت ریش هستید؟

با وجود اینکه روش کاشت ریش یکی از روش های موثر برای درمان کم پشتی ریش است. اما به دلیل اینکه در این روش در محل بانک مو و کاشت زخم ایجاد می شود. گزینه ی مناسبی برای افراد زیر نخواهد بود

  • افرادی که دارای زمینه ی بیماری قلبی عروقی هستند و باید دوز بالای از داروهای رقیق کننده ی خون را مصرف کنند.
  • افراد دیابتی که به دلیل بالا بودن قند خون در این افراد امکان ایجاد زخم وجود ندارد.
  • اشخاصی که به دلایلی چون استفاده از داروهای شیمی درمانی و انجام عمل های جراحی پی در پی دارای بانک موی مناسبی نیستند.
  • افراد زیر 25 سال که هنوز فرایند رویش ریش در آن ها تکمیل نشده است.
  • اشخاصی که مبتلا به اختلالات و بیماری هورمونی هستند.
  • افرادی که دارای بیماری یا روانی چون اضطراب و استرس هستند.

کلینیک زیبایی ره یا با مدیریت دکتر امید رحمانی و با بهره گیری از تجهیزات و امکانات روز دنیا به ارائه خدمات زیبایی پوست و مو از قبیل لیزر موهای زائد خانمها و آقایان، کاشت ریش و سبیل ، کاشت مو ، لاغری ، کاشت ابرو و … می پردازد

برای ویزیت و مشاوره رایگان با شماره های 02122027245 – 02122027186 – 02172803 تماس بگیرید

جمع بندی نهایی

کاشت ریش یکی از روش های موثر در درمان کم پشتی ریش می باشد که امروزه به صورت گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد. با توجه به پیشرفت های علم پزشکی در این زمینه روش های سنتی کاشت مو دچار تحول شده و امروزه روش های جدیدی مورد استفاده قرار می گیرد که دارای عوارض بسیار ناچیزی می باشند.

مقاله‌ای که برای شما آماده کردیم، مربوط به بلاگ ره یا بوده و می‌توانید نکات جذاب و آموزش‌های دیگر را در صفحه مربوطه مطالعه کنید. می‌توانید برای دریافت انواع خدمات زیبایی از خدمات کلینیک پوست و مو ره یا بهره ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *