خانه » کاشت مو » همه چیز درباره کاشت مو به روش HRT + مزایا و معایب
آخرین مقالات

همه چیز درباره کاشت مو به روش HRT + مزایا و معایب

کاشت مو غیر قابل رشد

فهرست مطالب

مو به عنوان یکی از اصلی ترین و مهمترین اعضای چهره افراد شناخته می شود که بود و نبود آن تأثیر بسیار زیادی در زیبایی، جذابیت و اعتماد به نفس آنها دارد. کاشت مو غیر قابل رشد یکی از روش های رایج و پرطرفدار برای جایگزین کردن موهای از دست رفته می باشد که در چند سال اخیر با استقبال خوبی مواجه شده است.

کلینیک ره یا: کاشت مو با بهترین مواد

امروزه روش های مختلفی برای جلوگیری از ریزش مو و طاسی مو تجویز و استفاده می شوند اما بازهم بسیاری از افراد به این عارضه دچار می شوند و در نهایت دنبال راهکاری برای برگرداندن زیبایی و جذابیت به چهره خود هستند. در ادامه مطلب به بررسی بیشتر کاشت مو غیر قابل رشد و روش های آن و همچنین مزایا و معایب پرداخته خواهد شد.

کاشت مو به روش HRT یا کاشت مو مصنوعی چیست؟

در روش کاشت مو قابل رشد نیاز به یک بانک مو مناسب بوده و این عمل یک پروسه طولانی مدت و زمان بر با عوارض مختلف می باشد. در روش کاشت مو غیر قابل رشد دیگر نیازی به وجود بانک مو وجود ندارد و به همین دلیل طرفداران بسیار بی شماری دارد و در یک جلسه انجام می شود. روش کاشت یا ترمیم مو HRT در حقیقت بهترین، به روزترین و موثرترین شیوه ترمیم مو در جهان است که مزایای قابل توجهی در مقایسه با روش های کاشت موی طبیعی و قابل رشد دارد.

بیشتر بخوانید: بررسی کامل عوارض مصرف دخانیات بر روی کاشت مو و ابرو

در روش HRT اول یک لایه‌ نرم و نازک که دارای حفره‌های ریز متعددی است بر روی سر فرد چسپانده می شود و در مرحله بعد تار موهای شبیه سازی شده که معمولا یا از موهای طبیعی اهدایی توسط افراد دیگر یا از موهای مصنوعی ساخته شده از الیاف هستند بر روی آن نصب می شود. رنگ، جنس، حالت، میزان تراکم و ضخامت موهای فرد، نوع چسپ به کار رفته، مهارت متخصص و … همگی می توانند در میزان زیبایی موهای کاشته شده موثر باشند.

ترمیم مو به روش به اچ آر تی (BHT)، که مخفف (Bio Hair Transplant) است، یک روش نوین و پیشرفته در زمینه پیوند مو محسوب می‌شود. در این روش، ابتدا فولیکول‌های مو از نواحی دهنده، که معمولاً پشت سر یا کناره‌های سر هستند، به دقت جدا می‌شوند. این کار معمولاً با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته و کم تهاجمی انجام می‌شود تا آسیب به فولیکول‌ها به حداقل برسد. سپس، فولیکول‌های استخراج شده در نواحی طاس یا کم‌پشت سر با دقت کاشته می‌شوند. این روش با دقت بالا و تحت شرایط استریل انجام می‌پذیرد تا از عفونت و عوارض جانبی جلوگیری شود. BHT به دلیل توانایی ایجاد ظاهری طبیعی و هماهنگ با سایر موها، به یکی از محبوب‌ترین روش‌های ترمیم مو تبدیل شده است.

کاشت مو به روش اچ آر تی راهکاری ساده

هر فردی ممکن است در دوران زندگی خود دچار عارضه ریزش مو شود. به صورت کلی مهم ترین دلایل ریزش مو شامل مواردی همچون دلایل ژنتیکی، سبک زندگی ناسالم، جراحات و تصادفات، داشتن بیماری های خاص مانند لوپوس یا سرطان ها، مصرف برخی از داروها، افزایش سن، شرایط آب و هوایی و موقعیت جغرافیایی، مصرف دخانیات، سوختگی، کم کاری تیروئید، مشکلات مادرزادی و … می باشند. افراد به هر دلیلی که موهای خود را از دست داده باشند برای جایگزین کردن آنها دو روش پیش رو دارند که روش کاشت مو قابل رشد و روش کاشت مو غیر قابل رشد می باشند.

هر کدام از این روش ها دارای ویژگی ها، مزایا و معایب خاص خود هستند و می توانند به روش های مختلفی تقسیم شوند. کاشت موهای قابل رشد به روش های مختلفی مانند FUT، FIT، BHT، SUT و … تقسیم می شوند که هر کدام مزیت ها و ایرادات خود را دارند. کاشت موها به روش غیر قابل رشد نیز به دو شیوه PRP و کاشت و ترمیم مو به روش HRT یا کاشت مو مصنوعی انجام می شود. کاشت مو PRP شامل پلاسمای غنی شده از خون فرد کاندید کاشت مو می باشد که باعث نگهداری بافت های قبل از پیوند مو نیز خواهد شد.

 

قیمت کاشت مو غیر قابل رشد

تمایز کاشت مو غیر قابل رشد (کاشت مو به روش HRT) و قابل رشد در چیست؟

در کاشت موی طبیعی فولیکول زنده موها از بانک موی خود فرد برداشته می شود و در ناحیه ای که دچار ریزش شده است کاشته خواهد شد. با توجه به اینکه فولیکول مو در این روش زنده است به راحتی تغذیه می کند و بعد از اتمام دوران نقاهت رشد طبیعی خواهد داشت. در روش کاشت موهای غیر قابل رشد دیگر نیازی به بانک مو وجود ندارد و موهای مورد نیاز توسط کلینیک و مرکز کاشت مو و متناسب با نوع و جنس موهای فرد تهیه می شود. موهای استفاده شده می تواند طبیعی ولی بدون فولیکول زنده و یا اینکه کاملا مصنوعی باشند.

بیشتر بخوانید: نحوه شستشوی ابرو بعد از کاشت چگونه است؟

مزایای کاشت مو HRT

هر کدام از روش های کاشت مو دارای ویژگی ها و قابلیت های خاص خود هستند. روش کاشت مو مصنوعی نیز مزیت ها و امتیازهای ویژه ای دارد که مهم ترین آنها شامل موارد زیر هستند:

  • بزرگ ترین مزیت این روش این است که برای همه افراد کارایی دارد. افرادی که دارای بیماری های خاص هستند و نمی توانند از روش های کاشت قابل رشد که نیاز به جراحی دارند استفاده کنند به راحتی می توانند از HRT استفاده کنند.
  • در این روش موهای افراد فقط در یک جلسه کاشته می شود و نیازی به مراجعه مکرر نیست.
  • این روش نیاز به جراحی، بیهوشی و … ندارد و تقریبا هیچگونه عارضه بلند و کوتاه مدتی نخواهد داشت.
  • کاشت مو غیر قابل رشد هیچگونه عوارض بعد از عملی نخواهد داشت و هزینه آن نیز در مقایسه با روش های دیگر مناسب تر است.
  • گرافت و یا فولیکول موی مورد نیاز در روش HRT به صورت مصنوعی ساخته می شود و نیاز به بانک مو ندارد.

معایب روش کاشت مو HRT

در کنار تمامی مزیت هایی که کاشت مو به روش اچ آر تی به عنوان یک روش نوین و مدرن دارد باید متذکر بود که این روش نیز همانند سایر روش ها معایب و ایرادات خاص خود را دارد. از جمله مهم ترین معایب این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •       این روش دائمی نیست و مشکل طاسی و ریزش فرد برای همیشه از بین نخواهد رفت و باید مرتباً آن را ترمیم کند.
  •       موها در این حالت قابلیت رشد نخواهند داشت و همیشه در یک سایز و اندازه باقی خواهند ماند و همیشه باید نواحی دیگر را بر اساس اندازه این موها اصلاح نمود.
  •       امکان دارد تعدادی از افراد آلرژی های مختلفی به مواد استفاده شده در این روش داشته باشند.
  •       امکان استفاده از سشوار، اتو مو، حالت دهنده ها و … در مقایسه با روش های طبیعی کمتر است.
  •       این روش نیاز به ترمیم مرتب دارد و موهای فرد بعد از مدتی دوباره باید کنده شده و از اول ترمیم شود.
  •       در دراز مدت هزینه های بسیار زیادی برای افراد در پی خواهد داشت.
  •       از آنجایی که این موها قابلیت رشد ندارند در صورت آسیب دیدن باید حتماً ترمیم شوند و نیاز به مراقبت ویژه ای دارند

کاشت مو مصنوعی

هزینه کاشت مو HRT یا کاشت غیر قابل رشد 

براورد هزینه های کاشت مو در هر کدام از روش ها به فاکتورها و عوامل مختلفی بستگی دارد و نمی توان قیمتی قطعی برای آن عنوان کرد. به صورت کلی فاکتورهایی مانند میزان تخصص، تجربه و سابقه پزشک یا متخصص، کلینیک یا مرکز کاشت مو، نوع موهای استتفاده شده در روش HRT، نوع چسپ و موادی که برای نصب و ماندگاری مو استفاده می شود، حجم پوست که مو بر روی آن کاشته می شود و … می توانند در تعیین میزان هزینه های کاشت مو موثر باشند.

بیشتر بخوانید: کاشت ابرو در زنان باردار

ترمیم مو به روش به اچ آر تی چرا و چگونه؟

روش اچ آر تی (BHT) برای ترمیم مو، مانند سایر روش‌های پیوند مو، ممکن است در برخی موارد به ترمیم یا جلسات اضافی نیاز داشته باشد. این نیاز بستگی به چندین عامل دارد:

  1. وضعیت رشد موی طبیعی: در صورتی که ریزش مو پس از عمل ادامه یابد، ممکن است نیاز به جلسات تکمیلی برای پوشش نواحی جدید طاس یا کم‌پشت باشد.
  2. تراکم موی دلخواه: برخی افراد ممکن است پس از اولین جلسه پیوند، تراکم موی بیشتری را ترجیح دهند و برای رسیدن به این هدف، نیاز به جلسات اضافی داشته باشند.
  3. خصوصیات فردی فولیکول‌های مو: موفقیت پیوند مو به خصوصیات فردی فولیکول‌ها و نحوه پاسخ آن‌ها به فرآیند پیوند بستگی دارد. در برخی موارد، ممکن است برخی فولیکول‌ها به خوبی رشد نکنند و نیاز به ترمیم باشد.
  4. مراقبت‌های پس از عمل: رعایت دقیق دستورالعمل‌های پس از عمل و مراقبت‌های لازم می‌تواند بر میزان موفقیت عمل و دوام نتایج آن تأثیر بگذارد.

جمع بندی

ریزش مو و طاسی یکی از معضلاتی است که امروزه دامن گیر درصد بالایی از افراد جامعه شده است که می تواند در میزان زیبایی و جذابیت چهره و همچنین اعتماد به نفس و سبک زندگی آنها تأثیر منفی داشته باشد. روش های مختلفی برای جایگزین کردن موهای از دست رفته وجود دارد که کاشت مو غیر قابل رشد به روش HRT یکی از کاربردی ترین، بی عارضه ترین و باکیفیت ترین آنها است. افراد می توانند با استفاده از این روش برای مدت های طولانی از موهای دلخواه برخوردار باشند و در صورت نیاز آنها را ترمیم کنند.

مقاله‌ای که برای شما آماده کردیم، مربوط به بلاگ ره یا بوده و می‌توانید نکات جذاب و آموزش‌های دیگر را در صفحه مربوطه مطالعه کنید. می‌توانید برای دریافت انواع خدمات زیبایی از خدمات کلینیک پوست و مو ره یا بهره ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *