خانه » کاشت مو » تعداد جلسات کاشت مو و زمان پروسه‌ی آن چقدر است؟
آخرین مقالات

تعداد جلسات کاشت مو و زمان پروسه‌ی آن چقدر است؟

تعداد جلسات کاشت مو

فهرست مطالب

تعداد جلسات کاشت مو به عوامل مختلفی از جمله تعداد گرافت موی مورد نیاز، روش کاشت مو، سلامت جسمی فرد مراجعه کننده و تجربه و مهارت پزشک بستگی دارد. هر بار انجام کاشت مو ممکن است در یک روز یا در دو روز متوالی انجام شود. بعد از گذشت یک سال در صورت نیاز و برای رسیدن به تراکم بالاتر موها می‌توان کاشت مو‌ی مجدد انجام داد.

خدمات کلینیک ره یا: کاشت مو با بیشترین تاثیرگذاری

چه عواملی در تعداد جلسات کاشت مو مؤثر هستند؟

ممکن است شما هم تاکنون در رابطه با جلسات عمل کاشت مو شنیده باشید. این نکته را بدانید که تعداد جلسات درمانی کاشت مو کاملاً وابسته با شرایط فردی و خواسته افراد است. در این مقاله قصد داریم به بررسی دلایلی بپردازیم که موجب افزایش یا کاهش تعداد جلسات کاشت مو می‌شود.

تعداد گرافت مورد نیاز برای مو

تعداد گرافت مورد نیاز برای مو

تعداد گرافت‌ و تراکم کاشت مورد نیاز برای هر فرد وابسته به شرایط و سلیقه آن شخص متفاوت است. به طور کلی تعداد آن بین ۵۰۰ تا ۶۰۰۰ پیوند متغیر است.

تراکم کاشت مو استاندارد معمولاً شامل ۴۰۰۰ گرافت می‌باشد. اما به طور کلی منطقه مورد نظر تعیین کننده تعداد آن خواهد بود.

در هر صورت اگر نیاز به کاشت مو بیشتر باشد، احتمالاً تعداد جلسات این عمل نیز بالا خواهد رفت.

بیشتر بخوانید: آیا کاشت مو ضرر دارد؟

تکنیک‌های کاشت مو

تکنیک‌های کاشت مو

بسته به نوع تکنیک مورد استفاده، مدت زمان کاشت مو متفاوت خواهد بود. به طور کلی انواع مختلفی از کاشت مو وجود دارند.

کاشت مو به روش میکروگرافت

میکروگرافت نوعی جراحی میکروسکوپی است، روشی بسیار ساده که تنها یک تا دو جلسه طول می‌کشد. با توجه به تعداد گرافت‌های مورد نظر برای کاشت، این عمل بین ۴ تا ۸ ساعت زمان می‌برد.

کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE (استخراج واحد فولیکولی) همانطور که از نام آن پیداست هر دانه مو به صورت جداگانه استخراج می‌شود. این روش فرایندی پر زحمت است و زمان انجام عمل کاملاً وابسته به تجربه تیم کاشت مو است.

کاشت مو به روش FUT

کاشت مو در FUT یک روش قدیمی است و مو به صورت نواری کاشته می‌شود و با نام مستعار پیوند واحد فولیکولی معروف است.  روشی نسبتاً سریع‌تر محسوب شده و با استفاده از آن امکان کاشت حداکثر ۳۰۰۰ گرافت در یک جلسه وجود دارد. در صورتی که در یک جلسه بیش از این میزان واحد مو کاشته شود، خطر ایجاد اسکار در ناحیه اهداکننده افزایش می‌یابد.

کاشت مو به روش DHI

روش DHI شبیه به تکنیک کاشت مو به روش FUE بوده و در آن از بخش سالم بدن، موهای فرد استخراج می‌شوند. این موها به صورت دانه‌ای در ابزار مخصوص قرار می‌گیرند. سپس هر یک  آنها به صورت دقیق در جای مناسب مانند روی چانه، گردن یا صورت قرار می‌گیرند. این روش نتایجی دقیق ارائه می‌دهد و چون طبیعی به نظر می‌رسد بهترین گزینه ممکن برای موفقیت کاشت مو به حساب می‌آید. روش DHI تحت بی حسی موضعی انجام می‌شود به همین دلیل دارای عوارض و دوره نقاهت کمتری است. این روش معمولاً طی یک یا دو جلسه انجام خواهد گرفت.

کاشت مو به روش SUT

در کاشت مو به روش SUT پزشک واحدهای فولیکولی را به صورت دانه به دانه استخراج می‌کند. این کار با استفاده از دستگاهی بسیار ظریف انجام شده و دانه‌های مو به صورت دقیق و بدون آسیب استخراج می‌شوند. استفاده از این نوع دستگاه باعث می‌شود فرآیند استخراج سریعتر و با دقت بیشتری انجام شود. در نهایت فولیکول‌های استخراج شده در یک ظرف امن و در داخل خود دستگاه نگهداری شده و منجمد می‌شوند.

این نوع دستگاه‌ها به صورت خودکار و دقیق فولیکول‌ها را بدون آسیب یا خونریزی استخراج می‌کنند. در این روش نیازی به جراحی یا بستری شدن در بیمارستان نخواهد بود. در حین انجام کار کاملاً هوشیار و راحت هستید و در هیچ مرحله‌ای از استخراج و کاشت، احساس درد نخواهید کرد. این روش یک عمل کاشت مو به صورت کاملاً غیر تهاجمی است.

در روش SUT، اولین مرحله، بهبود خط رویش مو است و در نهایت برداشتن و پیوند توسط دستگاه‌ تمام اتوماتیک انجام می‌شود و در نهایت خط رشد دارای کیفیت و تراکم بالای بیش از 14000 تار مو را در یک جلسه به بیمار خواهد داد. بنابراین انجام این روش نیاز به جلسات کمتری دارد.

سلامت جسمی فرد

از دیگر مواردی که بر تعداد جلسات کاشت مو تأثیرگزار است، سلامت جسمی فرد می‌باشد. اگر شخصی به بیماری خاصی مبتلا باشد، مثلاً مشکل انعقاد خون داشته باشد، احتمالاً پزشک برای سلامت فرد کاشت مو را در دو روز متوالی انجام دهد.

بیشتر بخوانید: از کجا بفهمیم ریزش مو هورمونی است

مهارت و تجربه پزشک کاشت مو

مهارت و تجربه پزشک کاشت مو

کاشت مو روشی پیچیده و ظریف بوده و برای انجام آن به طور صحیح نیاز به مهارت و تجربه بالایی است. پرسنل کلینیک رهیا دارای پرستاران و متخصصین مجرب و ماهر بوده و با کمک آنها روند درمانی شما آسان خواهد شد. در این کلینیک حداکثر کاشت مو طی یک جلسه انجام شده و در نهایت تعداد جلسات درمانی شما کاهش خواهد یافت.

تجهیزات مورد استفاده در کاشت مو

به طور کلی انجام کاشت مو همیشه به تجهیزات خاصی نیاز دارد. از جمله ابزار مورد نیاز در کاشت مو عبارت اند از تیغه یاقوت کبود، میکرو پانچ، صندلی درمان مخصوص، پتری دیش و قلم ایمپلنت DHI. استفاده از ابزارهای نام‌ برده شده به دستورالعمل‌ها و عملکردهای متفاوتی نیاز دارند که ممکن است مدت زمان کاشت مو را افزایش دهد.

سن بیمار

به طور کلی متوسط درصد ریزش مو در مردان ۴۲ است و به‌فکر درمان ریزش مو خود هستند. این نسبت در مردانی که ریزش موی متوسط ​​تا گسترده دارند با بیشتر شدن سن نیز افزایش می‌یابد و در افراد ۱۸ تا ۲۹ ساله ۱۶ درصد بوده و در مردان ۴۰ تا ۴۹ سال تا ۵۳ درصد افزایش می‌یابد. ۱۲ درصد از مردان نیز در رده بیماری طاسی قرار می‌گیرند. نتایج نشان می‌دهد که افزایش سن در میزان ریزش مو در در نهایت در تخمین تعداد موی مورد نیاز برای کاشت کاملاً مؤثر است.

بنابراین، هر چه بیمار جوان‌تر باشد، تخمین الگوی ریزش مو سخت‌تر می‌شود و اگر پزشکان نتوانند الگوی ریزش مو را به درستی تخمین بزنند، ممکن است منجر به کاشت موی ناقص شده و نیاز به به جلسات بیشتری باشد.

شدت ریزش مو

ریزش مو

اگر بیمار دچار ریزش موی شدید باشد، احتمالاً به چندین جلسه کاشت نیاز خواهد داشت.

ویژگی، نوع مو و مدل‌های مختلف آن

نوع مو

در صورتی که موی صافی داشته باشید، موهای کاشته شده در پوست سرتان نسبت به موهای تیره‌تر یا فردار کمتر به نظر خواهند رسید. همچنین کاشت موی صاف و روشن به دلیل راحت‌تر بودن برداشت فولیکول‌های مو، آسان‌تر است. اما برای پوشش بیشتر سر نیاز به کاشت تعداد بالاتر و تراکم بیشتری است. اگر موهایتان موج دار است، برای به دست آوردن تراکم موردنظرتان به گرافت موی کمتری نیاز دارید.

در صورتی که مو زبر باشد پوشش بهتری داشته و در نتیجه نیاز به کاشت موی کمتری نیز خواهد داشت. واقعیت این است که پر بودن موها لزوماً نشانگر واقعی بودن تعداد مو نیست بیشتر به پوشش سر بستگی دارد به عنوان مثال موهای زبر و موج دار دارای پوشش دهندگی عالی هستند.

تراکم مو

به طور کلی در عمل کاشت مو، اگر قسمت اهداکننده بدن شما دارای موهای متراکم‌تر باشد، کاشت موهای متراکم‌تر نتیجه سریع تری از این عمل به دست خواهید آورد. پزشکان می‌توانند واحدهای فولیکولی بیشتری در هر سانتی‌متر مربع بکارند، و در نهایت تراکم به دست آمده می‌تواند به راحتی طاسی سر را پنهان کند.

در صورتی که پیوند مو ناموفق بود، چه مدت بعد باید مجدد اقدام کنیم؟

در صورتی که عمل پیوند موی شما ناموفق بود و اگر همچنان تعداد کافی گرافت مو در بخش اهداکننده بدن خود دارید، می‌توانید مجدد پیوند مو را انجام دهید و نهایتاً تا یک سال بعد مشکل خود را برطرف کنید. در این مرحله شما و پزشک باید نهایت دقت را به کار برید، زیرا عمل دوم ممکن است آخرین فرصت برای شما باشد.

بیشتر بخوانید: درصد موفقیت کاشت مو چقدر است؟

زمان بین جلسات کاشت مو

برخی اوقات ممکن است طبق نظر پزشک، کاشت مو برای شما طی دو جلسه انجام شود و در این صورت عمل طی دو روز متفاوت انجام خواهد شد. اگر پس از عمل کاشت مو نتیجه‌ی مناسب شما حاصل نشد و یا برای به دست آوردن تراکم مورد نظر نیازمند به عمل مجدد بودید، شما می‌توانید عمل کاشت مو را پس از یک سال دوباره انجام دهید.

در این مدت انتظار می‌رود که اهداکنندگان کارآمد شده و ساختار مو تقویت شود. بنابراین، پیوندهای پیوندی دائمی تر می‌‌شوند و با شدت بیشتری رشد می‌کنند.

مشاوره کاشت مو برای مشخص شدن تعداد جلسات در کلینیک رهیا

مشاوره کاشت مو

کلینیک رهیا به عنوان یکی از بهترین کلینیک‌های کاشت مو بوده و دارای مجرب ترین کارشناسان می‌باشد. می‌توان گفت که استفاده از روش‌های نوین و فناوری‌های باکیفیت از جله ویژگی‌های بارز کلینیک رهیا است. شما می‌توانید بای مشاوره رایگان کاشت مو به صورت رایگان، با ما تماس بگیرید و همچنین پس از آن برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر در مورد کاشت مو، ویزیت رایگان برای شما در نظر گرفته خواهد شد.

[sv slug=”alert”]

کلینیک زیبایی ره‌یا با مدیریت دکتر امید رحمانی و با بهره گیری از تجهیزات و امکانات روز دنیا به ارائه خدمات زیبایی پوست و مو از قبیل، کاشت ریش و سبیل، کاشت مو، کاشت ابرو و … می پردازد.

در زمینه هزینه کاشت مو و هزینه کاشت ابرو هم می‌توانید اطلاعات بیشتری کسب کنید.
برای ویزیت و مشاوره رایگان با شماره‌های 02122027245 – 02122027186 – 02172803 تماس بگیرید.

[sv slug=”alert1″]

سوالات متداول

هر جلسه کاشت مو چقدر طول می‌کشد؟

به طور کلی یک جلسه کاشت مو بین ۶ تا ۹ ساعت طول خواهد کشید، اما تراکم مورد نظر نیز در مشخص شدن زمان بسیار تعیین کننده است.

جلسات متعدد کاشت مو برای چه مواردی استفاده می‌شوند؟

بسیاری از مواقع تنها یک جلسه برای افراد کافی خواهد بود. اما گاهی اوقات پوشاندن تمام نواحی سر نیازمند آن است که تراکم در خط مو افزایش یابد و یا در برخی موارد برای رفع اشکالات ناشی از کاشت موی اشتباه و اصلاح آن نیاز به جلسات دیگر نیز می‌باشد.

آیا یک جلسه کاشت مو برای یک فرد ۲۵ ساله کافی است؟

در این سن تشخیص تعداد جلسات مورد نیاز برای کاشت مو دشوار است و شاید در آینده نیاز به کاشت موی بیشتری باشد.

به طور کلی چند جلسه کاشت مو می‌توان انجام داد؟

ممکن است برای رسیدن به نتیجه ایده‌آل نیازمند ۳ تا ۴ جلسه کاشت مو باشد. این جلسات با فاصله چند ماه از هم انجام می‌شوند تا در هر مرحله عمل پیوند مو به خوبی انجام و درمان شده باشد.

آیا کاشت مو 2 سال طول می‌کشد؟

بهبودی کامل ممکن است بین ۶ تا ۱۲ ماه طول بکشد. اما پس از بهبودی، فولیکول‌های پیوند زده شده شروع به رشد کرده و بخش‌های طاس روی پوست سر شما را پر می‌کنند.

مدت زمان یک جلسه کاشت مو چقدر است؟‎

یک جلسه کاشت مو ممکن است بین ۴ تا ۸ ساعت متغیر باشد. و اگر تصمیم دارید که تعداد بالایی کاشت مو انجام دهید، ممکن است لازم باشد تا چند روز بعد مجدداً مراجعه کنید. اکثراً بیماران طی این عمل هوشیار هستند و فقط بی‌حسی بر روی سر آنها انجام می‌شود.

کاشت مو چقدر ماندگار است؟

خوشبختانه اگر کاشت مو به وسیله پزشک ترمیم موی آموزش دیده و با تجربه انجام شود، ماندگاری کاشت مو بالا خواهد بود. به دلیل اینکه ژن ریزش مو بر روی پوست سر تاثیر نمی‌گذارد بلکه فولیکول مو است که باعث این مشکل می‌شود.

مقاله‌ای که برای شما آماده کردیم، مربوط به بلاگ ره یا بوده و می‌توانید نکات جذاب و آموزش‌های دیگر را در صفحه مربوطه مطالعه کنید. می‌توانید برای دریافت انواع خدمات زیبایی از خدمات کلینیک پوست و مو ره یا بهره ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *