مشاوره رایگان کاشت ابرو: سؤالاتی که ما و شما باید به آن پاسخ دهیم

فهرست مطالب
مشاوره کاشت ابرو

تشخیص خوب و دقیق نیازهای متقاضی جهت انجام کاشت ابرو ضروری می‌باشد. در جلسات مشاوره رایگان، پزشکان کلینیک ما به بررسی کامل شرایط شما می‌پردازند. در این جلسات ما به همراه هم وضعیت سلامتی شما و خواسته‌هایتان را بررسی می‌کنیم و بر اساس تشخیص پزشکی یک برنامه درمانی کامل به شما ارائه خواهیم داد. از این طریق شما می‌توانید با گزینه‌های درمانی خود آشنا شده و خود را برای درمان آماده کنید. در این مقاله تلاش شده است تا به‌تمامی سؤالات شما پاسخ داده شود تا هیچ‌گونه ابهامی برای شما درباره کاشت ابرو باقی نماند.

مشاوره کاشت ابرو (حضوری و غیرحضوری)

در کلینیک رهیا مشاوره کاشت ابرو به‌صورت حضوری و غیرحضوری و کاملاً رایگان انجام می‌شود. در جلسهٔ مشاوره بانک مو، جنس مو و پوست شما به طور کامل بررسی خواهد شد. در صورت نیاز آزمایشات لازم توسط پزشک برای شما نوشته خواهد شد. اما اگر امکان مراجعه حضوری را ندارید، ما کاملاً شما را درک می‌کنیم و برای راحتی و تسریع درخواست شما امکان مشاوره غیرحضوری را نیز فراهم کرده‌ایم.

جهت دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید:

02172803

مشاوره رایگان در واتساپ:

09903908580

آدرس کلینیک:

تهران، خیابان ولیعصر، خیابان فرشته (الهیه)، جنب مسجد فرشته، پلاک 142 طبقه اول.

مشاوره غیرحضوری کاشت ابرو

مشاوره غیرحضوری کاشت ابرو

به‌منظور مشاوره غیرحضوری، شما عزیزان می‌توانید عکس ابرو و بانک موی خود را جهت بررسی به شماره واتساپ کلینیک ارسال فرمایید. توجه داشته باشید که عکس‌ها حتماً باکیفیت و با نور مناسب تهیه شوند.

به‌منظور تهیه عکس از بانک مو (ناحیه پس سر)، ابتدا همانند تصویر بالا موهای خود را به دو قسمت تقسیم کرده و ببندید و عکس آن را برای ما ارسال کنید. اگر موهای کوتاه‌تری دارید، دست و انگشتان را در موهای خود برده و از پس سر خود برای ما عکس ارسال فرمایید تا بانک موی شما مورد بررسی قرار گیرد.

سؤالاتی که در جلسه مشاوره کاشت ابرو بایستی به آن پاسخ بدهید چیست؟

جلسه مشاوره کاشت ابرو

کاشت ابرو یکی از جراحی‌های مهم و چالش‌برانگیز حوزه زیبایی و کاشت مو است؛ زیرا محدوده‌ی ظریف تری نسبت به کاشت موی سر دارد. بنابراین پزشک شما نیاز دارد تا سؤالات لازم را از شما بپرسد تا روش مناسب کاشت ابرو را باتوجه‌به شرایط شما پیشنهاد کندکاشت ابرو یکی از جراحی‌های مهم و چالش‌برانگیز حوزه زیبایی و کاشت مو است؛ زیرا محدوده‌ی ظریف تری نسبت به کاشت موی سر دارد. بنابراین پزشک شما نیاز دارد تا سؤالات لازم را از شما بپرسد تا روش مناسب کاشت ابرو را باتوجه‌به شرایط شما پیشنهاد کند.

سن مناسب برای کاشت ابرو در هر فرد متفاوت است. بر عقیدهٔ ما بهترین زمان برای انجام کاشت ابرو زمانی است که ریزش ابرو فکر شما را درگیر کرده و باعث ناراحتی شما شده است و دیگر روش‌ها و درمان‌های پزشکی به درمان آن کمکی نکرده‌اند.

افراد بعد از 30 سالگی می‌توانند کاشت ابرو انجام دهند. بیماران زیر 30 سال قبل از درنظرگرفتن جراحی باید برای کنترل ریزش خود از داروهای مخصوص ریزش ابرو استفاده نمایند.

به‌طورکلی اگر شما زیر 30 سال داشته باشید، ممکن است پزشک شما ابتدا روش‌های کم تهاجمی دیگری مثل مزوتراپی و تزریق پی آر پی را به شما پیشنهاد خواهد کرد. درصورتی‌که دچار آلوپسی ابرو باشید ممکن است پس از درمان ریزش مو به شما اجازهٔ جراحی کاشت ابرو را بدهد.

در سنین 18 سال و پایین‌تر ممکن است مشکل ریزش ابروی شما ناشی از یک اختلال هورمونی باشد، که این مسئله بایستی ابتدا حل شده و سپس درمان صورت گیرد.

ریزش مو و ابرو می‌تواند بنا بر دلایل مختلفی رخ دهد از جمله: تغییرات هورمونی، کمبود مواد مغذی، عفونت، بیماری‌های پوستی، استرس و یا حتی فعالیت شدید سیستم ایمنی که به فولیکول‌های مو حمله می‌کند. برای درمان این نوع از ریزش مو بسته به دلیل آن روش‌های مختلفی وجود دارد.

آلوپسی

همان بیماری‌های خودایمنی که در بیشتر موارد باعث ریزش موی سر می‌شوند می‌توانند بر روی ابروها نیز تأثیر بگذارند. سیستم ایمنی به‌صورت اشتباه فولیکول‌های ابرو را مورد هدف قرار داده و به آن‌ها حمله می‌کند و این طریق روند تولید و رشد تارهای ابرو را کاهش داده یا متوقف می‌سازد.

در این حالت نیاز دارید تا ریزش موی ابروی خود را ابتدا به‌واسطه داروهای تجویزی پزشک خود تثبیت کرده و سپس برای کاشت ابرو اقدام نمایید.

عارضه‌های پوستی

عارضه‌های پوستی مانند: اگزما و پسوریازیس می‌توانند روند طبیعی رشد مو را مختل سازند.

در این صورت شما نیاز دارید تا ابتدا عارضهٔ پوستی را درمان نمایید و سپس کاشت ابرو انجام دهید.

کمبود مواد مغذی

بدن شما به رژیمی متعادل سرشار از کربوهیدرات‌ها، پروتئین، چربی، آمینو اسیدها، ویتامین و مواد معدنی احتیاج دارد. به دلیل این که برخی از این مواد در رشد و مقاومت موها نقش دارند کمبود هر یک از آن‌ها باعث ریزش مو خواهد شد. برای مثال کمبود ویتامین C ،E ،B12 ،D، آهن، سیستئین، اُمگا 3 و اسیدهای چرب می‌توانند باعث ریزش مو شوند.

اگر ریزش ابروی شما به علت کمبود ویتامین‌ها و یا دیگر مواد مغذی باشد، پزشک شما تلاش خود را خواهد کرد که با تجویز مکمل‌های مورد نیز این مشکل را کنترل و درمان کند. پس از درمان دوره‌ای، نیاز شما به کاشت ابرو مجدداً مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

اضطراب و استرس

مشکلات ذهنی و روانی می‌توانند باعث ریزش ابرو شوند. درصورتی‌که به‌تازگی حادثه یا ترومایی را تجربه کردید یا سبک زندگی شما تغییرات زیادی داشته است، احتمال ریزش ابرو در شما بالا می‌باشد.

برای انجام کاشت ابرو ابتدا نیاز هست تا استرس و ترومای ایجاد شده به طور کامل رفع شود و سپس برای کاشت اقدام نمایید.

برخی افراد برای زیباتر کردن چهره و فرم چشم‌ها و ابروهای خود اقدام به جراحی کاشت ابرو می‌کنند؛ اما عده‌ای دیگر هدف درمانی از کاشت ابرو خود دارند. این افراد ممکن است به علت بیماری زمینه‌ای خاص یا زخم و سوختگی بخشی از ابروی خود را از دست‌ داده باشند که این مسئله نیز نیازمند برسی دقیق‌تر است.

بیماری تیروئید

غده تیروئید در جلوی گردن قرار دارد و هورمون‌های مرتبط با متابولیسم را تولید می‌کند. زمانی که این غده بیش از اندازه یا کمتر از حد معمول هورمون تولید کند عملکرد بدن از جمله رشد موها دچار اختلال می‌شود.

برای درمان این مشکل ابتدا بایستی مشکلات تیروئیدی خود را درمان نماید؛ زیرا پس از فرایند کاشت ابرو نیز ممکن است دچار ریزش شوید.

سرطان

شیمی‌درمانی به‌گونه‌ای طراحی شده است که بر تمامی سلول‌هایی که به‌سرعت تقسیم می‌شوند از جمله فولیکول‌های مو تأثیر بگذارد. به همین دلیل این روش درمانی می‌تواند رشد و تولید مو را متوقف سازد.

بیماران مبتلا به سرطان می‌توانند بعد از اتمام دوره‌های شیمی‌درمانی اقدام به کاشت مو کنند. نداشتن هیچ‌گونه بیماری پوستی که مانع رشد موها می‌شود و همچنین قرار داشتن در وضعیت سلامتی مطلوب برای کاشت ابرو ضروری می‌باشد. در این شرایط فردی که تصمیم صحیح را می‌گیرد پزشک است. بعد از یک بررسی دقیق پزشک تشخیص می‌دهد که شما می‌توانید کاشت مو انجام دهید یا خیر.

فشارخون، دیابت یا دیگر مشکلات قلبی و عروقی

کاشت ابرو برای افراد مبتلا به بیماری‌های خونی انجام نمی‌شود. همچنین کاشت ابرو برای افرادی با شرایط زیر نیز مناسب نمی‌باشد.

  • افراد مبتلا به هپاتیت C
  • افراد مبتلا به اچ ای وی و بیماری ایدز
  • افراد مبتلا به اچ پی وی
  • افراد مبتلا به آنمی
  • افراد مبتلا به بیماری لیکن پلان و Pseudopelade
  • افراد مبتلا به بیماری‌های مرتبط به کف سر
  • افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی
  • افراد مبتلا به بیماری‌های فشارخون

بافت اسکار (جای زخم) به طور معمول ناشی از تروما یا سوختگی می‌باشد و بیماری‌های پوستی ناشی از حمله کردن سیستم ایمنی به بافت‌ها.

کاشت ابرو معمولاً بر روی اسکارهای ابرو انجام می‌شود؛ اما توصیه می‌گردد قبل از انجام آن با پزشک مشورت نمایید. ممکن است نشود جای زخم را درمان کرد؛ اما می‌توان آن را زیر تارهای مو پنهان نمود. درصورتی‌که فولیکول کاشته شده در جای خود ثابت نشود به بیش از یک جلسه جراحی احتیاج خواهید داشت، با این‌ حال مو بر روی بافت اسکار رشد خواهد کرد. این را نیز در نظر بگیرید با این که مو بر روی بافت اسکار رشد می‌کند؛ اما سرعت رشد آن در ابتدا بسیار کند بوده و ممکن است کمی چالش‌برانگیز باشد. به همین دلیل گاهی برای رسیدن به نتیجه مطلوب ممکن است به جراحی‌های ترمیمی احتیاج شود.

اصلاح ابرو با موچین

این یک عارضه شایع برای اکثریت کاندیدهای کاشت ابرو است. اصلاح مداوم ابرو ممکن است فولیکول‌های موهای ابرو را از بین ببرد، بنابراین کاشت ابرو یکی از روش‌های مناسب برای اصلاح این مشکل است.

قطع یا مصرف هر دارویی بایستی با نظر پزشک صورت گیرد؛ اما اگر از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنید بهتر است که برای مدتی پیش از عمل جراحی خود آن را متوقف کنید تا دچار خون‌ریزی هنگام عمل نشوید. بهتر است برای جلوگیری از خون‌ریزی و رقیق شدن خون از مصرف ویتامین E نیز خودداری فرمایید.

ماینوکسیدیل

اگر از ماینوکسیدیل استفاده می‌کردید، 10 روز قبل از کاشت ابرو آن را متوقف کنید.

اگر قبلاً کاشت ابروی ناموفق داشته‌اید علت آن باید مورد بررسی قرار بگیرد؛ اما اگر بیش از 3 بار کاشت ابروی ناموفق داشتید بهتر است که کاشت ابرو انجام ندهید.

برای جلوگیری از شوک آنافیلاکسی باید در ابتدا از فرد تست آلرژی گرفته شود. در صورت داشتن حساسیت به مواد بی‌حسی باید از روش‌های دیگر مانند پی آر پی یا مزوتراپی استفاده کنید.

این سؤالات از آن دسته سؤالات مهم و تأثیرگذاری هستند که بررسی آنها قبل از فرایند کاشت ابرو امری ضروری است. در بخش بعدی ما به سؤالات متداول شما در مورد کاشت ابرو و دغدغه‌هایتان پاسخ خواهیم داد.

سؤالات شما درباره کاشت ابرو

سؤالات مرتبط با کاشت ابرو

کاشت ابرو یک پروسه حساس و مهم است و شما بایستی پاسخ دغدغه‌ها و نگرانی‌هایتان را قبل از انجام کاشت ابرو دریافت کنید و این وظیفهٔ تیم ماست تا شما را در این فرایند یاری کنید.

این یکی از رایج‌ترین ترس‌های افراد است و جراح کاملاً آن را درک می‌کند.

پروسه‌ی کاشت ابرو تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و به همین دلیل در حین انجام آن چیزی احساس نخواهید کرد. بعد از اتمام پروسه و ازبین‌رفتن اثر بی‌حسی، ممکن است کمی احساس درد داشته باشید. همچنین برخی افراد ممکن است در نواحی‌ای که مو از آن برداشته شده دچار بی‌حسی شوند.

به طرز غیر قابل‌باوری کل این پروسه بدون درد می‌باشد.

به دلیل این که تارهای موی کاشته شده در ابرو از کف سر برداشته شده‌اند، موها بعد از کاشت به‌گونه‌ای رشد می‌کنند که گویی در کف سر قرار دارند. بعد از کاشت ابرو شما باید به طور مرتب تارهای ابرو را کوتاه نمایید تا در اندازه‌ای که می‌خواهید قرار بگیرند.

زمانی که ابروی کاشته شده دوباره شروع به رشد کند، می‌توان گفت نتیجهٔ آن دائمی خواهد بود. اما درصورتی‌که کاشت ابرو بر روی افرادی که شرایط مناسب ندارد انجام شود ریسک ریزش تارهای ابرو بالا می‌رود.

 
خیر، اگر تاتو یا میکروبلیدینگ انجام داده‌اید، هیچ مشکلی برای انجام کاشت ابروی طبیعی ندارید. حداقل یک ماه بعد از تاتو و میکروبلیدینگ می‌توانید کاشت انجام دهید.

فولیکول‌های مو معمولاً از پوست کف سر برداشته می‌شوند و در طول جلسه کاشت ابرو در ناحیه ابروها کاشته می‌شوند. برای این که ابروها ظاهری طبیعی داشته باشند هر تار مو به‌دقت در جایگاه مناسبی کاشته می‌شود.

  • در خصوص داروهایی که مصرف می‌کنید با پزشک خود صحبت نمایید. توصیه می‌شود مصرف هرگونه مکمل و داروهای بدون نسخه‌ای را که باعث رقیق شدن خون می‌شوند از یک هفته قبل از کاشت ابرو متوقف کنید. مصرف ویتامین C و K  از یک هفته قبل از کاشت به تسریع روند بهبودی و کاهش خونریزی کمک می‌کند. همچنین برای تمیزکردن ابروها برای شما یک محلول پاک‌کننده تجویز خواهد شد.
  • از رنگ کردن موهای بخش اهداکننده از یک ماه قبل از کاشت ابرو پرهیز کنید.
  • از نرم‌کننده مو بر روی موهای بخش اهداکننده استفاده نکنید.

روز کاشت موهای خود را سشوار نکشید. فراموش نکنید که موهای ناحیه بانک مو نبایستی کراتین یا بوتاکس شده باشد.

این پروسه در هر فرد متفاوت است؛ اما بیشتر افراد بعد از کاشت مو دچار کمی درد، تورم و قرمزی خواهند شد. پوسته‌پوسته شدن خفیف نواحی اطراف ابرو در روزهای نخست بعد از کاشت طبیعی می‌باشد. برای بهبودی کامل ابروها باید از دست زدن و کندن این پوسته‌ها خودداری کنید. در صورت مشاهده هرگونه علائم عفونت، چرک و خونریزی در اطراف ابروها سریعاً به پزشک مراجعه نمایید. برای این که طول ابروها به‌اندازه دلخواهتان باشد باید به طور مرتب آن‌ها را کوتاه نمایید.

همانند دیگر روش‌های جراحی، کاشت ابرو نیز خطرات و عوارضی در پی دارد. با این‌ حال این عوارض به‌ندرت رخ می‌دهند به‌خصوص اگر مراقبت‌های بعد از کاشت ابرو را به‌خوبی رعایت نمایید. خطرات این جراحی شامل: خونریزی شدید، آسیب‌دیدگی عصب‌ها، تورم و کبودی شدید، عفونت و ایجاد جای زخم می‌شود. در خصوص هرگونه بیماری و همچنین داروهایی که مصرف می‌کنید با پزشک صحبت نمایید.

بیشتر پروسه‌های کاشت موی صورت تحت پوشش بیمه قرار نمی‌گیرند، چرا که این جراحی‌های نوعی جراحی زیبایی در نظر گرفته می‌شوند.

در طول جلسه کاشت ابرو فولیکول‌های مو به‌صورت تک‌به‌تک از پوست سر برداشته شده و در ابرو کاشته می‌شوند. مدت‌ زمان انجام آن به‌اندازه ابرو بستگی دارد؛ اما بیشتر پروسه‌ها در طی 2 تا 3 ساعت انجام می‌شوند. کاشت ابرو به طور معمول به‌صورت سرپایی در کلینیک و تحت بی‌حسی موضعی صورت می‌گیرد و دوران نقاهت و بهبودی آن بسیار کوتاه است.

بعد از تمام شدن کامل چرخه کاشت، جای زخم‌ها بهبودیافته و نتیجه کاشت بسیار طبیعی خواهد بود. درصورتی‌که فردی برای اولین‌بار ببینید، به‌ هیچ‌ عنوان متوجه کاشت ابروی شما نخواهد شد.

با این‌ حال در دوران بهبودی افرادی که اطراف شما هستند متوجه جراحی خواهند شد.

بهتر است که تاحدامکان به پهلو بخوابید. در غیر این صورت می‌توانید از هدبند برای جلوگیری از به‌هم‌ریختن خواب ابرو استفاده کنید.

کاشت ابرو یک روش ایمن و مؤثر است که درصد موفقیت بسیار بالایی دارد. لازم به ذکر است که درصد موفقیت جراحی کاشت ابرو برای هر فرد بسته به شرایط متغیر است.

 

بله کاشت ابرو یک راه‌حل مؤثر است، که می‌تواند برای خانم‌ها و آقایان مؤثر واقع شود.

بهترین روش کاشت برای کاشت ابرو، FUE  است؛ زیرا تقریباً غیرتهاجمی است و جای بخیه و اسکار ندارد.

به‌منظور درنظرگرفتن راحتی مراجعین عزیز کلینیک، مشاوره کاشت ابرو به‌صورت کاملاً رایگان، حضوری و یا از طریق تلفن و واتساپ نیز قابل انجام است و برای مشاوره حتماً نیازی به مراجعه حضوری به کلینیک نمی‌باشد. شما می‌توانید یک عکس از ابروهای خود برای ما در واتساپ ارسال کنید و منتظر پاسخ مشاوران ما باشید.

تا یک سال بعد از کاشت ابرو از رنگ کردن ابروهای خود اجتناب کنید.

هزینه کاشت ابرو

برآورد هزینه کاشت ابرو پس از بررسی‌های لازم و پیشنهاد روش کاشت به شما انجام خواهد گرفت، برای اطلاع از هزینه‌های کاشت ابرو با همکاران ما در تماس باشید.

این سؤالات تنها بخشی از دغدغه‌های زیبا جویان عزیز ما است و از شما خواهشمندیم تا برای پرسیدن هرگونه سؤال حتماً با ما از طریق واتساپ و شماره‌های تلفن در تماس باشید. ما همواره در کنار شما هستیم تا تمام مشکلات و نگرانی‌های شما را رفع کنیم.

به یاد داشته باشید که نتیجه خوب و دلخواه تنها با مشاوره و بررسی درست به ارمغان می‌آید پس از شما خواهشمندیم که فریب تبلیغات را نخورید و عمل کاشت ابروی خود را تنها در کلینیک‌های معتبر زیبایی انجام دهید تا از هرگونه خطر احتمالی جلوگیری شود.

نتایج کاشت ابرو طبیعی در کلینیک ره‌یا