کاشت مو طبیعی-هزینه، انواع روش ها، مراحل و عکس قبل و بعد

کاشت مو طبیعی

کاشت مو نوعی درمان زیبایی به منظور جلوگیری از طاسی است. ممکن است از این روش برای ترمیم موهای آسیب دیده در اثر بیماری‌های مختلف نیز استفاده شود. در طی عمل کاشت مو، فولیکول‌های مو از منطقه‌ی برداشت استخراج شده و در منطقه‌ی هدف یا گیرنده کاشته می‌شوند. اکثر عمل‌های کاشت مو موفقیت آمیز هستند ولی ریشه گیری موها و شروع رشد مجدد آن‌ها ممکن است تا 9 ماه زمان ببرد.

در صورتی که پس از مطالعه این مطلب، همچنان سوالی برای شما باقی مانده بود؛ می‌توانید از طریق درگاه‌های ارتباطی درج شده در وب سایت با کارشناسان کلینیک زیبایی ره یا تماس بگیرید. کلینیک ره یا از معتبرترین کلینیک های شمال تهران، واقع در محدوده خیابان فرشته می‌باشد.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید:

021-72803

مشاوره رایگان در واتساپ:

09903908580

در این جا بد نیست تا برخی از واژه‌ها و کلماتی که در ادامه‌ی مقاله مورد استفاده قرار می‌گیرند را برای شما معنی کنیم؛ زیرا ممکن است همه با معنای آن‌ها آشنا نباشند.

  • فولیکول: دسته‌های چند تایی از موی سر در بسته‌هایی به نام فولیکول قرار گرفته و در آن رشد می‌کنند. به فولیکول، میکروگرافت هم گفته می‌شود.
  • گِرَفت یا گرافت: هر گرافت مو شامل چند تار مو با پیاز موی مشترک است. در کاشت مو، ما گرفت‌ها را مورد استفاده قرار می‌دهیم.
  • پیازه مو: ناحیه‌ای از پوست است که وظیفه جمع آوری مواد مغذی از عروق خونی پوست و ارسال آن برای موها را بر عهده دارد.
  • ناحیه درم پوست: پوست انسان، لایه‌های مختلفی دارد. این ناحیه، ناحیه‌ی اصلی درگیر در قرارگیری و رشد موی انسان است.

کاشت مو

کاشت موی طبیعی
کاشت موی طبیعی

جراحی کاشت مو روشی برای بازیابی موهای از دست رفته است. تکنیک‌های مختلفی برای این کار وجود دارند، ولی در همه‌ی این تکنیک‌ها بخشی از پوست مودار سر برداشته شده و به منطقه‌ی بدون مو پیوند زده می‌شود.

کاشت مو برای چه افرادی مناسب است؟

کاشت مو برای چه افرادی مناسب است؟

محدودیتی برای افرادی که تحت درمان کاشت مو، کاشت ریش و سبیل و یا کاشت ابرو قرار می‌گیرند وجود ندارد.
اما افرادی که از الگوی ریزش موی ژنتیکی رنج می‌برند و همچنین افرادی که در اثر تغییر عادت های غذایی خود دچار ریزش موی شدید شده‌اند، گزینه‌های مناسب تری هستند. ممکن است افراد در سنین جوانی هم موهای خود را از دست بدهند و تمایل داشته باشند که سریعتر درمان را شروع کنند.
همچنین، شدت ریزش مو و مقدار موی سالم موجود در سر نقش مهمی دارد. برای اینکه بتوان مو را از یک ناحیه به پوست سر پیوند زد، به طور اجتناب ناپذیری باید منبع خوبی از فولیکول‌های موی سالم وجود داشته باشد. ارزیابی سطح ریزش مو و کیفیت و کمیت ناحیه اهداکننده یک بخش اساسی در تعیین این موضوع است که آیا متقاضی، کاندید مناسبی برای کاشت مو هست یا خیر.
سلامت عمومی در نتیجه پیوند مو تأثیر گذار است. جالب است بدانید که نوع موی شما می‌تواند در انجام کاشت مو تفاوت ایجاد کند.
گرچه امکان اینکه کاشت برای تمامی انواع مو وجود دارد، هرچه موها ضخیم‌تر باشند، پوشش آن در ناحیه طاسی بیشتر است و موهای مشابه که فر یا موج دار هستند نیز پوشش خوبی در نواحی تحت درمان ایجاد می‌کنند.
اگر در حال انجام هرگونه عمل زیبایی اعم تزریق ژل ، تزریق چربی ، لیفت صورت و … هستید حتماً پیش از کاشت مو پزشک خود را از آن آگاه کنید.

مراقبت های لازم پیش از کاشت مو

در صورتی که تشخیص تخصصی پزشک مبنی بر کاشت مو تأیید گردد، به شما وقتی اختصاص داده خواهد شد تا پروسه‌ی کاشت موی خود را شروع کنید. در این صورت بهتر است تا با رعایت برخی از نکات، آماده‌ی این درمان شده تا بتوانید بهترین نتایج را از آن کسب نمایید. این نکات می‌توانند ناظر بر رژیم تغذیه شما و یا دیگر وجوه زندگی روزمره باشند.

تغذیه قبل از شروع کاشت مو

یکی از نکاتی که به شدت باید نسبت به آن توجه داشته باشید، تغذیه شما در روزهای منتهی به جلسات کاشت موی سر است. در این دوران، باید به شدت از مصرف موادی که منجر به کاهش غلظت خون می‌گردند، پرهیز کرد. از این جمله، این موارد حائز اهمیت به شمار می‌روند:

  • مکمل‌های حاوی ویتامین‌
  • ویتامین‌های E و B
  • آسپرین
  • مصرف دخانیات (سیگار و قلیان) یا مشروبات الکلی
  • همچنین توصیه می‌شود در صورتی که رژیم غذایی خاصی را رعایت می‌کنید، این موضوع را با پزشک متخصص در میان گذاشته و زیر نظر وی به این امر ادامه دهید.

ورزش قبل از کاشت مو

ورزش‌های سنگین و شدید در دوران منتهی به جلسات توصیه نمی‌شود. با این وجود ورزش‌های ملایم مسئله‌ای به وجود نخواهند آورد. برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با پزشک معالج خود مشورت نمایید.

خواب قبل از کاشت مو

خواب مناسب یکی از اصلی‌ترین عوامل در حفظ سلامت و شادابی پوست و مو است. بنابراین سعی کنید تا حداقل در دو سه روز قبل از ترمیم مو، خواب خود را تنظیم کرده و بهبود ببخشید.

مصرف داروها قبل از ترمیم کاشت مو

به طور کلی، مصرف کلیه‌ی داروها و مواد مکمل باید زیر نظر پزشک انجام شود. از مهم‌ترین این موارد باید به ماینوکسیدیل و داروهای مسکن غیراستروئیدی (بروفن، پیروکسیکام و ) اشاره کرد. موارد یاد شده از مهم‌ترین داروهایی هستند که روند ترمیم مو را با مشکل رو به رو می‌کنند.

مراحل و نحوه انجام کاشت مو با تراکم بالا

کاشت مو روش‌های مختلفی دارد و ممکن است این روش‌ها در جزئیات متفاوت باشند. با این حال، رویه‌ی کلی به صورت برداشت و کاشت مجدد فولیکول‌ها است.

روش‌های کاشت مو

پایه و اساس همه‌ی روش‌های کاشت مو یک چیز می‌باشد. با این وجود، هر یک نسبت به دیگر موارد، مزیت‌ها و نکات مثبت متمایزی دارند. در حال حاضر، این روش‌ها، اصلی‌تریم متدهای رایج در کلینیک‌های کاشت مو در سراسر جهان است.
در این جا آن چه که لازم به ذکر است، عدم برتری مطلق یکی از این روش‌ها نسبت به دیگر موارد می‌باشد. هر یک از روش‌هایی که در ادامه به آن اشاره می‌گردد، در طول زمان با تحولات زیادی رو‌به‌رو شده و هم‌اکنون به بلوغی نسبی رسیده‌اند. به همین علت، برای هر داوطلب ممکن است روش خاصی، مناسب‌ترین روش شمرده گردد.
مهم‌ترین نکاتی که باید در انتخاب روش کاشت موی مناسب هر فرد در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  • جنس موی فرد
  • وضعیت بانک موی اهدا کننده
  • وسعت و نوع جنس طاسی
  • تراکم موی نهایی مورد نظر
  • شرایط سلامت عمومی داوطلب مانند سرعت ترمیم زخم‌ها، مقاومت سیستم بدنی در برابر تغییرات و غیره
  • مدت زمان مورد نظر برای انجام درمان

کاشت مو به روش FIT

روش گرافت‌برداری FIT از اولین روش‌هایی بود که برای ترمیم مو به کار رفت. این روش با وجود مسائلی که در بدو شکل‌گیری خود ایجاد می‌کرد، به شدت در میان مردم محبوب شد. در سال‌های پس از آن، بسیاری از این مشکلات برطرف شدند و در حال حاضر، روش FIT از محبوب‌ترین متدهای کاشت و ترمیم مو به شمار می‌رود.

در این روش، به کمک یک پانچ، به صورت ناحیه‌ای فولیکول‌های ناحیه‌ی اهدا کننده برداشت شده، و پس از پردازش مجدد و دسته‌بندی به ناحیه مد نظر منتقل می گردند. با کاشته شدن گرافت‌های فولیکولی در این ناحیه، کار پایان خواهد پذیرفت.

این روش به نوع خود دارای مزایایی است که گاه، استفاده از آن را بسیار مطلوب می‌سازد. از جمله‌ی این مزیت‌ها باید به مواردی همچون امکان برداشت محدود و منطقه‌ای، اجتناب از ایجاد خونریزی یا زخم‌های غیرضروری و عوارض جانبی شدید اشاره کرد. همچنین این روش نیاز به مراقبت‌های بعد از جلسه درمانی نداشته و بیمار می‌تواند به سرعت و راحتی به زندگی عادی خود بازگردد.

با این وجود، مزیت‌های بالا احتمالاً باعث هزینه‌هایی مانند زیاد شدن مدت زمان درمان خواهد گردد. همچنین در این روش، با محدودیت از نظر برداشت گرافت در یک جلسه رو‌به‌رو می‌باشیم. از دیگر نقاط ضعف مهم در روش FIT باید به وجود ریسک آسیب رساندن به پوست حین گرافت‌برداری به دلیل دقت پایین این کار اشاره کنیم.

کاشت مو به روش FUT

روش FUT نیز در کنار روش FIT از قدیمی‌ترین روش‌هایی هستند که همچنان از آن‌ها استفاده می‌شود. در این روش، گرافت‌ها به صورت نواری از ناحیه‌ی بانک موی اهداکننده (که معمولاً دور یا پشت سر می‌باشد) برداشت می‌گردند.

اساس این روش بر استفاده از تمامی اجزا و بافت‌های تشکیل‌دهنده‌ی پوست محل رویش مو می‌باشد. به همین دلیل، برشی که از ناحیه بانک زده شده، عمیق‌تر از سایر روش‌ها بوده و کل سیستم رویش مو منتقل خواهد گردید.

در این روش تعداد زیادی از فولیکول های مو در یک جلسه نمی توانند به قسمت جلوی سر منتقل شوند. در روش FUT می توان بین 1000 تا 1500 کاشت در یک جلسه انجام داد.

به شکل کلی، روش FUT که به نام روش فلپ برداری یا برش نواری نیز مشهور است، در چندین مرحله انجام می‌پذیرد.

 

کاشت مو به روش SUT

مهمترین تفاوت کاشت مو SUT و کاشت مو به روش FIT را باید در دستگاه‌های مورد استفاده برای برداشت و پیوند گرافت در آن‌ها دانست.

در کاشت مو به روش SUT برای کلیه مراحل برداشت گرافت‌ها، شکاف‌گذاری روی پوست سر و کاشت مو از دستگاه‌های تمام اتوماتیک استفاده می‌شود. این موضوع مزیت‌های گوناگونی را با خود به همراه دارند که به آن جذابیت ویژه‌ای می‌بخشد.

این روش را می‌توان تکامل‌یافته‌ترین روش کاشت مو دانست. در این روش، تلاش بر این است تا بر خلاف روش FUT که در آن تمامی بافت پوستی برداشت می‌شد، تنها فولیکول‌ها از بانک مو برداشته شوند. در ادامه بدون دخالت دست، فولیکول‌ها در ناحیه هدف کاشته می‌شوند. مزیت بزرگ این روش را باید در عدم آسیب هر چند جزئی به ناحیه اهداکننده (بانک مو) و امکانش کاشت تار مو به صورت تکی در ناحیه میزبان دانست.

در مراحل بعدی تا موهای برداشت شده به صورت تکی در نواحی جلویی، و در دسته‌های ۳ تا ۴ تایی در نواحی عقب‌تر سر کاشته خواهند شد. برای آن که مراحل یاد شده با موفقیت انجام شوند، باید موها تا اندازه‌ای برابر ۱ میلیمتر کوتاه شده باشند. همچنین جهت برش روی ناحیه میزبان موی سر اهمیت زیادی دارد. زیرا در صورت عدم انجام برش‌های مناسب، جهت خواب مو با مشکلاتی مواجه خواهد شد.

کاشت مو به روش FUE

کاشت مو به روش FUE یا Follicular Unit Extraction به شدت مشابه کاشت مو به روش اف آی تی است؛ با این تفاوت که FUE را باید جنبه‌ای متکامل‌تر و ظریف‌تر از FIT‌ دانست.

شاید متوجه شده باشید که این روش، نامی مشابه با روش FUT دارد. دلیل این امر آن است که اساسا روش‌های یاد شده مشابه با یکدیگر بوده و تنها در قسمت نحوه‌ی برداشت مو با یکدیگر شباهت دارند.

در این متد، بر خلاف روش FUT که برداشت گرافت‌های فولیکولی با کمک یک نوار انجام می‌شد، این امر به صورت نقطه‌ای و پراکنده در کل ناحیه پشت سر انجام می‌شود.

به این ترتیب عوارض ناشی از برداشت تهاجمی و دشوار پوست از پشت سر دور زده شده، و بیمار با سرعت بیشتری بهبود خواهد یافت.

در مقاله کاشت مو به روش FUE وب سایت ره یا، تمام چیزهایی را که باید در مورد کاشت مو به روش FUE بدانید به صورت یکجا برای شما مطرح کرده ایم.

کاشت مو به روش DHI

روش‌های FIT و FUT با وجود موفقیت‌های زیادی که کسب کرده‌اند، نقاط ضعفی را نیز دارند. بزرگ‌ترین نقطه ضعفی که موجب می‌شود در برخی از موارد کاشت مو با این روش‌ها با شکست رو به رو گردد، خطای انسانی است. به همین دلیل، مهندسان پزشکی تصمیم به ابداع راه حلی گرفتند که در آن، خطای انسانی کاملا از معادله حذف شود. این روش همان روش DHI می‌باشد.

این روش بر اساس روش FUE پایه‌ریزی شده و در آن، هر دو مرحله‌ی برداشت و کاشت مو به صورت اتوماتیک و به کمک دستگاه، انجام می‌شود. همچنین در این روش بر خلاف دو روش دیگر، همزمان با برداشت فولیکول‌ها، ناحیه‌ی کاشت نیز آماده می‌شود. این روش برای داوطلبانی که الگوی ریزش موی آنان مطابق بر مدل مردانه یا طاسی نقطه‌ای است، توصیه می‌شود.

اگر بخواهیم از مزیت‌ها و معایب این روش صحبت کنیم، به ناچار باید به مواردی اشاره کنیم که در بسیاری از روش‌های کاشت مو مشترک است. با این وجود، از مهمترین مزیت‌های خاص در این روش می‌توان به نکات زیر اشاره کرد.

 

همچنین باید به معایب زیر نیز اشاره نمود:

  • هزینه‌ی بالای این روش در مقایسه با دیگر روش‌ها
  • سرعت پایین‌تر برای انتقال گرافت‌ها
  • عوارض خفیف مانند تحریک پوست سر

کاشت مو به روش FUG

ممکن است شما با متدی موسوم به روش FUG نیز آشنا بوده و درباره‌ی آن اطلاعاتی داشته باشید. در واقع این متد به شدت با متد FIT و FUE شباهت داشته و هم‌نسل آن‌ها به شمار می‌رود. در این روش به گونه‌ای مشابه با دیگر روش‌ها، ابتدا از نقاطی از پوست سر، مو برداشته شده؛ سپس با پردازش مناسب در محل مد نظر کاشته خواهد شد.

کاشت مو به روش BHT

روش DHI تنها روش کاشت موی مدرن نیست. روش‌های متعدد دیگری هم برای کاشت مو ابداع شده‌اند که هر یک مزیت‌های خاصی دارند. این روش به مقدار زیادی مشابه با روش SFIT بوده و تنها در جزئیات تکنیکی با یکدیگر تفاوت دارند. این روش، متدی مبتنی بر برداشت مو از نواحی اهدا کننده به جز ناحیه‌ی دور سر است. معمولاً ناحیه‌ی اهدا کننده مو در این حالت، شکم و سینه است.

بزرگ‌ترین محدودیتی که این روش با آن روبه‌رو است، لزوم هماهنگی و همخوانی جنس موهای دو ناحیه‌ی اهدا و دریافت‌کننده می‌باشد.

کاشت مو به روش HRT

این متد با تمامی روش‌هایی که تا پیش از این برای کاشت مو معرفی کردیم، متفاوت است. در واقع، در روش HRT ما از دیگر نواحی مویی دریافت نخواهیم کرد؛ بلکه قصد کاشت موی مصنوعی روی سر را داریم. در این روش، ابتدا نمونه‌ای از موی طبیعی داوطلب در دستگاه دیجیتالی بررسی و آنالیز می‌شود. سپس بر اساس خصوصیات و ویژگی‌های تار موی یاد شده، موهای مصنوعی مخصوص همان فرد ساخته خواهد شد.

به جز ماهیت و منشأ موهایی که در متد HRT مورد استفاده قرار می‌گیرد، این روش تفاوت‌های دیگری هم با دیگر متدها دارد. این تفاوت، موقت بودن موهای کاشته شده در این روش، و عدم رشد آن‌ها روی سر است. به همین دلیل لازم است تا در یک یا دو سال پس از کاشت مو به این روش، مجدد برای ترمیم موهای کاشته شده اقدام نمود

کاشت مو به روش SFIT

روش SFIT یا Super FIT یکی از جدیدترین روش‌های کاشت و ترمیم مو است که با الهام از متدهای رایج در روش FIT ابداع گشته است. در این روش برای کاشت مو، نیازی نیست فرد بانک موی خوبی داشته باشد.

این روش با برداشتن مو از سایر نقاط بدن، می‌تواند فولیکول‌های لازم برای کاشت مو را به دست آورد. مزایا و معایب این روش، مشابه روش پیشین است.

 

کاشت مو به روش میکروگرافت

به اذعان بسیاری، کاشت مو به روش میکروگرافت در حال حاضر از محبوب‌ترین ترندهای روز پزشکی زیبایی محسوب می‌شود.

 تا حدی که بسیاری از داوطلبان در تماس اولیه خود، درخواست کاشت مو به روش میکروگرافت را مطرح می‌کنند. کاشت مو به روش میکروگرافت، یکی از بهترین روش های کاشت موی مدرن است که مزیت‌های زیادی را با خود به همراه دارد.

روش میکروگرافت نوعی خاص از روش SUT است. این روش را باید پیشرفته‌ترین و دشوارترین نوع کاشت مو دانست که بهترین و ظریف‌ترین نتایج را به همراه خواهد آورد. در این روش با کمک لوازمی خاص، فولیکول‌ها به صورت مجزا از ناحیه اهدا کننده برداشت شده و در ناحیه‌ی مورد نظر کاشته خواهند شد.

 

کاشت مو با سلولهای بنیادی

یکی از جدیدترن راه‌هایی که برای ترمیم موی سر ابداع گشته است، درمان و پیوند سلول‌های بنیادی به ناحیه هدف درمان است. در این روش، باید سلول‌هایی را که وظیفه‌ی ساخت نسوج پوستی را دارند، در آزمایشگاه تکثیر شده و به جای فولیکول، در ناحیه هدف پوست سر، کاشته می‌شوند. این روش، نتایج امیدوارکننده‌ای تا به این جا از خود نشان داده است و احتمالا در آینده بیشتر از این روش خواهیم شنید.

تفاوت در کاشت برای مردان و زنان


 
تفاوت در کاشت برای زنان و مردان

در ابتدای این مقاله خاطرنشان کردم که هم مردان و هم زنان، مخاطب درمان‌های ترمیم و پیوند مو هستند. با این وجود به دلیل تفاوت‌های متابولیسمی و فیزیولوژیک میان زنان و مردان، دلایل ریزش مو میان ایشان متفاوت بوده و به تبع آن، درمان‌های آن‌ها هم از الگوهای متفاوتی بهره می‌برد.

در زمینه این بحث، گفته می‌شود که علت اصلی ریزش مو در هر دو جنس، سندرم آلوپسی آندروژنیک است. با این وجود معمولاً الگوی ریزش موی مردانه از ناحیه جلوی سر و پیشانی شروع می‌شود و در ادامه به عقب حرکت می‌کند. اما در الگوی زنانه، عموماً این ناحیه فرق سر است که با ریزش رو به رو می‌گردد.

مراقبت‌های لازم و ریکاوری بعد از کاشت مو


مراقبت‌های لازم و ریکاوری بعد از کاشت مو

  • تورم در منطقه‌ی گیرنده در طی هفته‌ی اول طبیعی خواهد بود. این تورم با داروهای ضدالتهاب و کمپرس یخ بر روی پیشانی برطرف خواهد شد و نباید کمپرس را بر روی موهای کاشته شده قرار داد.
  • بلافاصله پس از کاشت مو می‌توانید به خانه بازگردید ولی به منظور بهبودی مناسب لازم است به مدت چند روز استراحت کنید. به زخم‌های ایجاد شده دست نزنید.
  • از گرما، سرما و فعالیت‌هایی که منجر به عرق کردن شما می‌شوند دوری کنید. بهتر است به مدت چند روز در خانه بمانید. اگر لازم است از خانه خارج شوید از یک کلاه گشاد استفاده کنید و یا روی سر خود را باز بگذارید.
  • از خارج کردن آب بینی با شدت زیاد خودداری کنید، چراکه ممکن است باعث خونریزی در محل زخم‌ها شود.
  • با وجود اینکه عفونت در محل کاشت مو نادر است، توصیه می‌شود که حداقل به مدت 2 هفته با دقت از زخم‌های خود مراقبت کرده و از ورود گرد و خاک، عرق و باکتری‌ها به آن جلوگیری کنید. از خاراندن محل کاشت مو خودداری کرده و هرگونه قرمزی، تورم یا درد را به پزشک خود اطلاع دهید.
  • در روزهای اول از قرار گرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید.
  • خارش محل کاشت مو را می‌توان با سرم شستشو و یا محصولاتی مثل ژل آلوئه ورا تسکین داد. پوسته‌های ایجاد شده نیز پس از 7 تا 10 روز شروع به ریختن خواهند کرد. می‌توانید از جراح بخواهید تا به عنوان بخشی از مراقبت‌های پس از درمان، برای شما کرم نرم کننده تجویز کند.

تغذیه بعد از کاشت مو

در 3 روز اول از غذاهای شور مثل زیتون، پنیر، خیارشور و چیپس و همچنین آسپرین و بستنی دوری کنید.

استعمال دخانیات بعد از کاشت مو

از مصرف الکل، سیگار و قلیان به مدت 1 هفته پرهیز کنید.

خوابیدن بعد از کاشت مو

تا 3 شب اول سر خود را با زاویه‌ی 45 درجه بالا نگه دارید و یا به پهلو یا صندلی راحتی بخوابید تا فشاری به محل کاشت مو وارد نشود. ممکن است پزشک برای شما مسکن تجویز کند.

ورزش و فعالیت بدنی بعد از کاشت مو

  • می‌توانید یک تا دو روز بعد از کاشت مو به محل کار خود بازگردید مگر اینکه شغل شما نیازمند فعالیت فیزیکی شدید بوده و یا محیط کاری شما پر غبار باشد.
  • از برقراری رابطه‌ی جنسی در 3 روز اول خودداری کنید.
  • به مدت 5 روز از خم شدن و فعالیت‌های فیزیکی خودداری کنید.
  • به مدت 1 هفته از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
  • به مدت 7 روز از انجام فعالیت‌هایی که باعث عرق کردن شما می‌شوند خودداری کنید. در صورت عرق کردن به آرامی با دستمال حوله‌ای عرق خود را خشک کنید. از فشار دادن پوست یا کشیدن دستمال بر روی آن خودداری کرده و از محصولی به غیر از دستمال حوله‌ای استفاده نکنید.
  • پس از 10 روز می‌توانید ورزش سبک انجام دهید. پس از 15 روز می‌توانید فعالیت خود را سنگین‌تر کنید.
  • برای ورزش‌هایی مثل بوکس یا فوتبال که احتمال ضربه خوردن در آن‌ها وجود دارد لازم است 90 روز صبر کنید.

شستن سر بعد از کاشت مو

  • پس از 3 تا 4 روز می‌توانید سر خود را به آرامی و با استفاده از شامپوی ملایم و آب ولرم شستشو دهید. به آرامی و با نوک انگشتان شامپو را بر روی سر خود ماساژ دهید و آب کشی کنید. سپس به آرامی و با حرکات ضربه‌ای دستمال حوله‌ای سر خود را خشک کنید.
  • حداقل به مدت 1 ماه از حمام کردن و فرو بردن سر به زیر آب خودداری کرده و سر خود را با دستمال خشک کنید. می‌توانید پس از 1 هفته با فشار کم دوش بگیرید، ولی فشار آب باید کمتر از مقدار عادی باشد.
  • بهتر است از رفتن به سونای بخار و حمام ترکی در روزهای اول خودداری کنید.

کوتاه کردن و حالت دادن موها بعد از کاشت مو

کوتاه کردن موها با قیچی پس از 3 ماه قابل انجام بوده ولی تا 6 ماه نباید از تیغ استفاده کنید. به هنگام شانه کردن موها دقت کنید که آسیبی به ریشه‌ی آن‌ها وارد نشود. به مدت چند هفته از سشوار نیز استفاده نکنید. زمانی که موهای شما کاملاً بهبود پیدا کردند می‌توانید آن‌ها را فر کرده و حالت دهید.

با وجود اینکه دوره نقاهت کاشت مو کوتاه است، 15 روز اول آن حیاتی خواهند بود. ممکن است شاهد قرمزی، التهاب یا پوسته پوسته شدن سر خود باشید. در طی 2 ماه اول ممکن است تعدادی از فولیکول‌ها جدا شوند ولی از ماه سوم موها مجدداً شروع به رشد خواهند کرد. حدوداً 6 ماه پس از کاشت مو می‌توانید انتظار رشد کامل موها را داشته باشید.

نتیجه کاشت مو


جالب است بدانید که اکثر موهای کاشته شده دو تا شش هفته پس از کاشت مو می‌ریزند، اما فولیکول‌های مو زیر پوست باقی می‌ماند. موهای جدید تقریباً ده هفته پس از کاشت از فولیکول‌های موجود رشد می کنند. هشت تا دوازده ماه پس از کاشت بهترین زمان برای ارزیابی نتایج است. در این زمان موها ضخیم‌تر از موهای اولیه و تقریباً به ضخامت موهای پشت گردن است.
موهای کاشته شده به مراقبت خاصی نیاز ندارد و می‌توان آنها را مانند موهای طبیعی کوتاه کرد، شست، حالت داد، رنگ کرد و فراورده‌های مختلف را روی آنها به کار برد. پس از گذشت یک سال موهای کاشته شده تفاوتی با موهای طبیعی نخواهند داشت و تا پایان عمر روی سر باقی خواهد ماند.

عوارض کاشت مو

عوارض عمده‌ای که پس از انجام مراحل ترمیم موی سر روی می‌دهند، به چند دسته‌ی کلی تقسیم می‌گردند. عوارض مستقیم و غیرمستقیم، ور در کنار آن عوارض کوتاه مدت و خفیف و یا بلندمدت و مزمن. گذشته از آن، برخی از عوارض در ناحیه‌ی اهداکننده و برخی دیگر در ناحیه‌ی میزبان گرافت‌ها بروز می‌کنند. همچنین برخی از این عارضه‌ها در حقیقت وابسته به شرایطی هستند که در اتاق عمل روی می‌دهند.

البته این عوارض در شرایط ایده‌آل بسیار جزئی بوده و نمی‌توان ریسک ناشی از آن‌ها را نگران‌کننده به شمار آورد. با این وجود باید توجه داشت که مانند هر درمان دیگری در پزشکی مدرن، این درمان نیز با نتایجی جانبی همراه خواهد بود.

همچنین عوارض کاشت مو را می‌توان در ذیل هر یک از روش‌های کاشت مو مورد بررسی قرار داد. در قسمت‌های قبلی، برخی از مهم‌ترین عوارضی را که انتظار می‌رود هر یک از روش‌ها به همراه داشته باشند را بیان کردیم. اگر بخواهیم این عارضه‌ها را به صورت عمومی مجدداً بیان کنیم، می‌توانیم آن‌ها را در دو محور دسته‌بندی نماییم. این دو دسته، شامل عارضه‌های رایج و کم‌خطر، و نادر و خطرناک هستند.

عوارض کوتاه مدت و خفیف

از اصلی‌ترین عارضه‌هایی که تقریباً تمامی داوطلبان ترمیم مو آن را تجربه می‌کنند، باید به این موارد اشاره کرد:

  • احساس درد در نواحی اهدا و دریافت‌کننده
  • احساس خارش
  • تورم و التهاب پوست سر (گاهی وقت‌ها به صورت تجمع مایعات زیر پوست)
  • احساس بی‌حسی و یا گزگز در پوست
  • ریزش مو و یا نازک شدن تارهای مویی
  • هیپرپیگمانتاسیون یا کم‌رنگ شدن ناحیه اهداکننده

در رابطه با این عوارض باید خاطر نشان شد که معمولا کلیه‌ی این عارضه‌ها کوتاه‌مدت بوده و پس از مدتی فروکش خواهد کرد. برای گذران هر چه سریع‌تر این دوره، بهتر است تا به دستورات پزشک مو به مو عمل شود.

عوارض نادر و خطرناک

متأسفانه گاهی مشاهده می‌شود که افراد به دلایل گوناگون همچون تبلیغات دروغین، اعتماد بیجا و یا حتی تلاش به منظور کاهش هزینه‌ها، سعی می‌کنند تا برای ترمیم و پیوند مو به افراد غیرمتخصص و فاقد صلاحیت حرفه‌ای مراجعه کنند. در این شرایط، ممکن است با کوچکترین اشتباه، عوارض جدی و وخیمی برای افراد ایجاد گردد. مهمترین این عوارض به شرح زیر هستند:

  • عفونت (در شرایط وخیم منجر به نکروز یا بافت مردگی)
  • ایجاد زخم و اسکارهای آشکار
  • خونریزی غیرعادی
  • کم‌پشت شدن ناحیه اهدا کننده

از میان این عارضه‌ها، مورد اول جدی‌ترین خطری است که داوطلبان را تهدید می‌کند. پس از کاشت مو، برای شما داروهای خاصی تجویز می‌گردد. این داروها شامل برخی آنتی‌بیوتیک‌هایی هستند که مصرف آن‌ها در این دوره برای کاهش ریسک عفونی شدن، اهمیت زیادی دارند. در صورت عدم مصرف این داروها، و یا مراجعه به مراکز غیرمعتبر ممکن است پوست سر شما در اثر انتقال آلودگی، عفونی گردد.

عفونی شدن پوست در مواقع وخیم منجر به سیاه شدن منطقه‌ای پوست سر می‌شود. این حالت که به نکروز یا بافت‌مردگی مشهور است، در اثر مرگ سلول‌های پوستی در آن ناحیه روی می‌دهد. دلیل اصلی این امر به جز عفونت، می‌تواند برش‌های غیراستاندارد باشد که منجر به قطع مسیر خون‌رسانی مویرگ‌های سطحی پوست می‌شود.

برای درمان نکروز باید سریعاً به پزشک متخصص مراجعه کرد. با درمانی ترکیبی شامل مصرف داروهای مناسب و جراحی‌های محدود می‌توان نکروز را کنترل و حتی در آن محل مجدد به پیوند موی طبیعی اقدام کرد.

هزینه و قیمت کاشت مو طبیعی در کلینیک ره یا

کاشت موی طبیعی
کاشت موی طبیعی

عوامل متعددی می‌توانند در هزینه کاشت و ترمیم موی شما اثر بگذارند. این مسائل بسته به هر بیمار و شرایط بالینی او ممکن است متفاوت باشند.

عوامل تاثیرگذار بر هزینه کاشت مو عبارتند از:

  • میزان وسعت طاسی و شدت آن
  • روش انتخاب شده برای پیوند و ترمیم مو
  • وضعیت موهای سر از نظر بانک مو یا سلامت موها
  • درمان‌های حمایتی مانند مزوتراپی و پی آر پی مو
  • تعداد جلسات مورد نیاز
  • دستگاه‌های تخصصی مورد استفاده
  • کلینیک منتخب داوطلب
  • پزشک مشاور و سطح حرفه‌ای یا شهرت وی

اولین عامل مهم در هزینه‌هایی که برای شما در نظر گرفته می‌شود را باید وضعیت طاسی و ریزش موهای سرتان دانست. بدیهی است که درمان لازم برای طاسی صد‌در‌صدی و شدید، با هزینه ترمیم تُنُکی تراکم مو یکسان نیست. همچنین در صورت وسیع بودن مناطق ریزش مو، ناچار نیازمند آن هستیم که انرژی و وقت بیشتری را صرف آن نمایم.

همچنین، چالش‌هایی که بر سر راه پزشک متخصص پوست و مو و تیم درمانی وی قرار می‌گرد نیز در هزینه‌ها اثرگذار است. در واقع گاهی باید طاسی فردی را ترمیم نمود که موهای وی به شدت در اثر عوامل گوناگون آسیب دیده است. این کار نیازمند تخصص، تجربه و زحمت بسیار زیادی است و تنها بهترین پزشکان وکلینیک‌ها امکان ارائه‌ی آن را دارند.

در انتها، باید به هزینه‌هایی که کلینیک از جهات گوناگون متحمل می‌شود نیز توجه نمود. مثلا برخی از کلینیک‌ها در حرفه‌ی خود بهترین محسوب شده و بسیاری از مردم در تهران و حتی ایران خواهان آن هستند که از خدمات آن‌ها بهره‌مند شود.این موضوع حتی در پاره‌ای موارد منجر به آن شده است تا گردشگرانی از کشورهای حاشیه خلیج و یا اروپا، برای دریافت خدمات زیبایی به ایران مراجعه کنند.

این امر باعث می‌گردد که کلینیک اصولاً امکان کاهش سطح خدمات خود و یا صرفه‌جویی در هزینه‌ها را نداشته باشد. به همین علت، هزینه‌های بسیاری از این خدمات بر گردن مشتریان آن می‌افتد. از جمله‌ی این هزینه‌ها باید به مواردی همچون هزینه‌ی دستگاه‌ها و مواد اولیه درمانی بهداشتی، هزینه استخدام و دستمزد پزشکان معتبر و نیز اپراتورهای کارآزموده اشاره کرد.

کاشت مو به صورت اقساطی


با این حال و با هدف جلب رضایت زیبایی‌جویان گرامی، در کلینیک ره یا این امکان فراهم است تا پرداخت به صورت قسطی و در چندین مرحله انجام شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره بهتر است با کارشناسان فروش ما تماس بگیرید. با این حال معمولاً رویه کار به این صورت است که پرداخت‌ها به ازای جلسات صورت گرفته انجام می‌شود.

چرا برای کاشت مو به کلینیک ره یا مراجعه کنیم؟

کلینیک ره یا یکی از کلینیک های مطرح و معتبر در تهران است که از حسن شهرت و سابقه‌ی قابل توجهی برخوردار است. این کلینیک زیر نظر دکتر امید رحمانی، پزشک پوست و مو و زیبایی و کاسمتولوژیست فعال است. ایشان فارغ‌التحصیل دانشکده علوم پزشکی تهران بوده و دوره‌های تخصصی را در کشور فرانسه گذرانده‌اند.

کلینیک ره یا به جز ایران در حوزه‌ی منطقه‌ای نیز نامی شناخته شده است و بیماران زیادی از دیگر کشورهای همسایه عربی برای دریافت خدمات تخصصی خواهان اخذ وقت ویزیت با اشان یا سایر متخصصان زیر نظر ایشان هستند. این امر درباره‌ی بسیاری از ایرانیان مهاجر و مقیم خارج از کشور نیز صادق بوده و آن‌ها هم برای انجام درمان زیر نظر ایشان به کشور مراجعت می‌نمایند.

کلینیک ره یا در یکی از بهترین نقاط تهران یعنی خیابان فرشته واقع شده و سطح خدماتی که در آن ارائه می‌شود در شأن نام برند و منطقه‌ی فرشته است. برای کسب اطلاعات بیشتر و درخواست نوبت با مدرن‌ترین روش‌ها، به وب سایت کلینیک ره یا مراجعه کنید.

سؤالات متداول

پرسیدن این سؤال غلط است، چراکه هر فرد شرایط و نیازهای خاصی داشته و برخورد با او متفاوت خواهد بود. هر تکنیک کاشت مو مزایا و معایب خاصی داشته و در زمان خاصی قابل انجام است. به منظور انتخاب بهترین روش لازم است تا نیازهای شما مورد بررسی قرار بگیرند.

محل رایج برای برداشت مو در اکثر افراد از پشت سر می‌باشد. ولی در مواردی که موی کافی بر روی سر وجود ندارد می‌توان از موهای بدن نیز استفاده کرد به شرطی که موی مناسب و کافی در بدن فرد وجود داشته باشد. ازجمله نقاط رایج برای برداشت مو در بدن می‌توان به سینه، کمر و حتی ریش اشاره کرد.

بانک مو ناحیه‌ای است که فولیکول‌های موردنیاز از آن‌ها برداشته می‌شوند. ازجمله نواحی رایج برای برداشت مو می‌توان به پشت سر، دور گوش و موهای بدن اشاره کرد. این نواحی معمولاً دچار ریزش مو نمی‌شوند.

نور آفتاب متشکل از چندین پرتوی نوری مختلف است. دو تا از اصلی‌ترین این پرتوها، نور ماوراء بنفش (فرابنفش یا UV) و مادون سرخ هستند. هر دو این پرتوها می‌توانند به بروز التهابات منجر شوند. از آن جایی که پوست سر پس از ترمیم به شدت آسیب‌پذیر است، بهتر است تا چند روز از قرار گرفتن زیر نور خورشید صرف‌نظر کنید.

کاشت مو بسته به نوع طاسی و وسعت آن می‌تواند از دو تا ده جلسه به درازا بیانجامد. این موضوع به روش ترمیم هم بستگی داشته و تعداد گرافت‌هایی که در هر جلسه برداشته می‌شود را محدود می‌کند.

هر جلسه‌ی کاشت مو حدود دو تا سه ساعت به درازا می‌آنجامد. بسته به روش مورد استفاده تعداد گرافت‌های مختلفی را می‌توان برداشت و در محل مورد نظر کاشت.

این موضوع با توجه به شرایط هر فرد و بسیاری از موارد دیگر می‌تواند متفاوت باشد. در برخی از افراد موها تا بیش از چند ده سال به خوبی رشد می‌کنند؛ با این حال در برخی از موارد دیده شده که پس از کمتر از ده سال، نیازمند ترمیم مجدد شده‌ایم.

روش FIT به نوع خود دارای مزایایی است که گاه، استفاده از آن را بسیار مطلوب می‌سازد. از جمله‌ی این مزیت‌ها باید به مواردی همچون امکان برداشت محدود و منطقه‌ای، اجتناب از ایجاد خونریزی یا زخم‌های غیرضروری و عوارض جانبی شدید اشاره کرد. همچنین این روش نیاز به مراقبت‌های بعد از جلسه درمانی نداشته و بیمار می‌تواند به سرعت و راحتی به زندگی عادی خود بازگردد.
با این وجود، مزیت‌های بالا احتمالا باعث هزینه‌هایی مانند زیاد شدن مدت زمان درمان خواهد گردد. همچنین در این روش، با محدودیت از نظر برداشت گرفت در یک جلسه رو‌به‌رو می‌باشیم. از دیگر نقاط ضعف مهم در روش FIT باید به وجود ریسک آسیب رساندن به پوست حین گرافت‌برداری به دلیل دقت پایین این کار اشاره کنیم.

پس از کاشت مو معمولاً زمانی برای رشد مجدد موها لازم خواهد بود. در روز پس از کاشت ممکن است شاهد بهبود جزئی باشید. تا ماه سوم این موها ریخته و موی اصلی به جای آن‌ها رشد خواهد کرد. پس از حدود 1 سال مو سلامت و زیبایی طبیعی خود را باز خواهد یافت.

پس از کاشت مو، ریشه‌های مو شروع به رشد خواهند کرد. با این وجود ممکن است پس از هفته‌ی دوم فرد دچار ریزش شود که به آن ریزش ناشی از شوک گفته می‌شود. ریزش مو عارضه‌ای طبیعی برای افرادی است که عمل کاشت انجام داده‌اند. با وجود اینکه مقدار ریزش مو در افراد متفاوت است، پس از هفته‌ی 8 تا 12 این موها مجدداً رشد خواهند کرد.

بهترین سن برای انجام این عمل در هر فرد متفاوت است. به عقیده‌ی ما بهترین زمان برای کاشت مو زمانی است که ریزش مو باعث آزار فرد شده باشد. به علاوه، باید درمان‌های دارویی برای جلوگیری از ریزش موی فرد کافی نباشند.
به طور کلی محدودیت سنی برای عمل کاشت مو وجود نداشته و فرد باید پس از ارزیابی کامل برای انجام این عمل تصمیم گیری کند. مطالعات روانشناسی نشان داده‌اند که ریزش مو در سنین پایین یکی از علل اصلی اضطراب در افراد جوان است. این ریزش مو می‌تواند تأثیر منفی بر روی زندگی اجتماعی و حرفه‌ای فرد داشته باشد. بدین ترتیب می‌توان گفت که سن مناسب برای انجام کاشت مو بین 20 تا 80 سالگی خواهد بود.

پاسخ این سؤال به تکنیک کاشت مو بستگی دارد. برای مثال در روش FUT نیازی به تراشیدن موها نخواهید داشت. در این روش نوار باریکی از موهای پشت یا کنار سر برداشته خواهد شد. توصیه می‌شود که موهای این ناحیه را حدوداً 2 سانتیمتر بلند نگه دارید تا بتوانید بخیه‌های پس از جراحی را تا زمان کشیدن آن‌ها، با موهای خود بپوشانید.
در روش FUE در اکثر موارد به افراد توصیه می‌شود که موهای خود را صبح روز عمل به طور کامل بتراشند. تراشیدن سر این اجازه را به پزشک می‌دهد تا تجهیزات FUE را به درستی بر روی هر مو قرار داده و به آن آسیب وارد نکند. بدون تراشیدن موها قرارگیری صحیح ابزارها امکان پذیر نبوده و موهای بیشتری آسیب خواهند دید.

هزینه و قیمت کاشت مو حداقل از ۷ میلیون تومان شروع میشود

کلینیک زیبایی ره یا با مدیریت دکتر امید رحمانی و با بهره گیری از تجهیزات و امکانات روز دنیا به ارائه خدمات زیبایی پوست و مو از قبیل لیزر موهای زائد خانمها و آقایان، کاشت ریش و سبیل ،کاشت مو، کاشت ابرو، لاغری و … می پردازد.

در زمینه هزینه کاشت مو و هزینه کاشت ابرو هم میتوانین اطلاعات بیشتری کسب کنین.
برای ویزیت و مشاوره رایگان با شماره های 021220272450212202718602172803 تماس بگیرید.

مقالات مرتبط کاشت مو

تماس و مشاوره