از عوامل موثر در زیبایی چهره، داشتن ابروهای متناسب است. امروزه مدرنیسم با ایجاد توقعاتی تازه در مباحث زیبایی شناختی و زیبایی صورت نیز ورود کرده است. مدلها و بازیگران دارای اهمیت شدهاند و تبدیل به الگوهایی در ظاهر و رفتار گشتهاند. یکی از خصوصیات این مدلها و بازیگران، داشتن ابروهای ضخیم و پرپشت است. همین عامل باعث شده تا بسیاری از افراد هم بخواهند شبیه آنان باشند. البته کاشت ابرو دلایل متعدد دیگری هم دارد که در ادامه به آن عوامل اشاره خواهیم کرد.
کاشت ابرو به فرایندی گفته میشود که طی آن پزشک متخصص کاشت ، موهایی را از کنار گوش فرد بر میدارد و در محل ابروهای آسیب دیده قرار میدهد. بعد از گذشت چند روز، موهای ابرو دچار ریزش میشوند که در فرایند کار کاشت کاملا طبیعی است. چند ماه بعد، موهای جدید، جوانه میزنند و در عرض چند ماه پس از گذشت کاشت رشد ابروها تکمیل میشود.
در حقیقت، میتوان گفت روش کاشت یا پیوند ابرو یک راه حل دائمی برای حل مشکل نازک شدن ابرو و یا ریزش آن است. بعد از کاشت ، مراجعه کننده حالتهای طبیعی رشد ابرو، ریزش ابرو و بازسازی طولانی مدت آن را تجربه خواهد کرد.
یکی از مسائل اساسی که در زمینه زیبایی و از جمله کاشت ابرو ، کاشت مو و … باید حتما در نظر گرفته شود انتخاب یک کلینیک زیبایی تخصصی است که پزشکان آن دقت و ظرافت لازم برای این کار را داشته باشند.
دلایل ریزش ابرو
1- بیماری
بعضی از افراد به دلیل بیماریهایی از قبیل تغییر در هورمونها، بعضی از انواع عفونت، کمبود ویتامینها و مواد معدنی از قبیل آهن و همچنین اختلالات تیروئیدی و… دچار ریزش ابرو میشوند.
از این میان، بیشترین میزان ریزش ابرو مربوط به اختلالاتی در هورمون تیروئید است.
2- تغذیه نامناسب
تغذیه نامناسب دلیلی است بر به وجود آمدن بسیاری از بیماریها. یکی از عوارض آن نیز ریزش ابروهای فرد است. مثلا کمبود در ویتامینE و یا کمبود آب در بدن از دلایل ریزش ابرو هستند.
بعضی از کمبودها در زمینه پروتئینها و همچنین ویتامینهای گروه B نیز میتوانند از دلایل ریزش ابرو باشند.
3- اختلالات
اختلالات رفتاری، سرطانها، شیمی درمانی، بروز حوادثی مثل تصادف، بالا رفتن سن، حساسیت و آلرژیها و همچنین بعضی از عوامل ژنتیکی می توانند باعث ریزش ابرو شوند.
چه کسانی میتوانند برای کاشت ابرو اقدام کنند؟
1- بعضی از افراد ذاتا و از نظر ژنتیکی دارای ابروهای ناقص هستند یا ابروهای کم پشت دارند. افرادی که ابروهایشان نازک است و یا بخشی یا تمامی ابروهایشان رشد کافی را نداشته است میتوانند با کاشت این مشکل خود را حل کنند.
2- بعضی از افراد از فرم و شکل ابروهایشان ناراضیاند این افراد نیز میتوانند با انجام کاشت مشکلشان را حل نمایند.
3- بعضی از اوقات، بروز یک حادثه باعث میشود تا فرد بخشی یا تمامی ابروهایش را از دست بدهد حوادثی مثل: تصادفات، سوختگی ابرو و صورت، جراحی، شکستگی در ابرو، وجود زخم در ناحیه ابرو یا پیشانی که میخواهند آن را بپوشانند و…. در این موارد نیز کاشت ابرو راهگشاست.
4- بعضی از بیماریها عوارضی برای بدن ایجاد میکنند از جمله ریزش ابروها. مثل تیروئید و یا بیماریهای پوستی و.. این افراد نیز میتوانند برای کاشت ابرو اقدام کنند.
5- افرادی که در اثر ریزش ابرو از روشهای دیگر استفاده کردهاند و نتایج دلخواهشان را کسب نکردهاند مثلا ابروهایشان را تاتو و یا هاشور زدهاند و الان میخواهند حالتی طبیعیتر برای ابروهایشان ایجاد کنند. این افراد نیز میتوانند از یک متخصص زیبایی کمک بگیرند.
افرادی که نباید برای کاشت ابرو اقدام کنند
بعضی از افراد، دچار نوعی از بیماری(طاسی) هستند از قبیل آلوپسی آره آتا، آلوپسی توتالیس، یونیورسالیس و… این افراد نمیتوانند برای کاشت ابرو اقدام کنند چرا که در حقیقت پیوند ابرو برایشان بیفایده است. افراد دچار این اشکال طاسی، دچار یک بیماری خود ایمنی هستند که در آن گلبولهای سفید که از عوامل دفاعی بدن هستند به سلولهای خودی(فولیکولهای مو) حمله میکنند و به آنها آسیب میرسانند. بنابراین پبوند ابرو در این افراد بی اثر است.
اگر درحال انجام عمل هایی مانند بوتاکس یا لیزر موهای زائد ، تزریق چربی و … بر روی صورت خود هستید ، این موضوع را به پزشک خود اطلاع دهید تا فاصله زمانی مناسب رعایت شود.
استفاده از تاتو و هاشور
با بروز عواملی که سبب ریزش ابرو و یا کم پشتی آن میشود، بعضی از افراد به روشهایی جهت بازگرداندن ابرو به حالت طبیعیاش اقدام میکنند. مثلا از طریق هاشورزدن ابرو یا تاتو سعی میکنند زیبایی چهرهشان را برگردانند. اما این روشها دارای نواقصی است از جمله اینکه به کاربردن هاشور و تاتو، حالتی غیر طبیعی و تصنعی به چهره و به ابروها میدهند. از طرفی به کارگیری این روشها با در بر داشتن رنگهای شیمیایی، صحیح نیست.
محدود بودن مدلهای آن نیز از جمله دلایلی است که مراجعه کننده را راضی نمیکند. این روشها همچنین ممکن است دارای خطراتی باشد و درد نیز به همراه دارد. یکی از محدودیتهای این روشها نیز این است که ابروی تاتو شده یا هاشور شده قابل پاک کردن نیست.
نکات مهم برای کاشت ابرو
ابرو از 3 بخش متفاوت تشکیل شده است. 1- سر ابرو یا تاج ابرو 2- تنه یا بدنه ابرو 3- دم ابرو. برای پیوند ابرو نکات و اصولی وجود دارد که باید حتما و به دقت رعایت شوند تا ابرو ضمن داشتن حالت طبیعی، چهره را نیز زیباتر کند.
1- توجه به جهت رشد ابرو
از مهمترین نکات در زمینه کاشت ابرو توجه به جهت رشد ابروست. در هر یک از این 3 بخش گفته شده جهت رشد ابرو با دیگری متفاوت است و متخصص زیبایی و پیوند ابرو باید حتما این ویژگی را در نظر داشته باشد و بر اساس جهت گیری موی ابرو اقدام به پیوند ابرو کند.
2- توجه به زاویه قرارگیری ابرو
عامل مهم دیگر در کاشت و پیوند ابرو، توجه به زاویه قرار گیری ابرو و جهت رشد آن است. این زاویه با زاویه صورت متفاوت است به طوریکه موی ابرو باید روی صورت فرد، بخوابد. در این زمینه نکته اساسی این است که رشد فولیکول ابرو به صورت زاویه دار است تا موی ابرو به راحتی بتواند بر روی صورت فرد بخوابد تا حالت طبیعی ابرو را داشته باشد.
3- رشد تکی ابرو
یکی از عوامل مهم که در کاشت ابرو باید به دقت لحاظ شود این است که رشد موی ابرو به صورت تکی است و دستهای اتفاق نمی افتد.
روشهای مختلف پیوند ابرو
کاشت ابرو روشهای متعددی دارد. بعضی از کلینیکها بر روی یک روش برای انجام این کار متمرکز میشوند و بعضی تمامی روشها را انجام میدهند و انتخاب روش کاشت و پیوند ابرو بسته به انتخاب مراجعه کننده و شرایط وی تغییر میکند.
اولین روش کاشت ابرو در جهان، روش FUT بود. بعضی از کلینیکها از این روش استفاده نمیکنند و آن را منسوخ دانستهاند. اما بعضی از متخصصین از این روش هم استفاده میکنند. پس از آن روشهای دیگر نیز در زمینه کاشت ابرو، مطرح شد از جمله , FIT FUEو….
بهترین روش کاشت ابرو
بسیاری از کلینیکها پس از انجام تست روی روشهای مختلف کاشت و پیوند ابرو، روشهای جدید را انجام میدهند. از جمله این راهکارهای جدید در کاشت ابرو این است که فولیکولهای مو را از کنار گوش با سوزنهایی مخصوص برداشته و سپس این فولیکولها را در لابلای ابروها قرار میدهند.
اگر ریزش ابرو، حالت جزئی داشته باشد، متخصص زیبایی میتواند از ابروی دیگر در ترمیم آن کمک بگیرد به این صورت که موهایی را از ابروی دیگر مراجعه کننده بر میدارد و به ابروی دارای ریزش پیوند میزند. اما چنانچه ریزش ابروی مراجعه کننده زیاد باشد و یا کم پشتی آن وخیم باشد میتوانند موهایی را از کنار گوش بردارند و به ابرو پیوند بزنند.
از نظر بعضی از متخصصین روشهای قبلی کاشت ابرو دارای عوارضی از جمله درد و خونریزی و…برای فرد مراجعه کننده می باشد. این متخصصین معتقدند کاربرد روش جدید هیچگونه عوارض خاص و ماندگاری برای فرد مراجعه کننده در پی ندارد.
از دلایلی دیگری که موی صورت در کنار گوش بهترین گزینه برای کاشت و پیوند ابرو به شمار میرود، این نکته می باشد که زاویه آن با زاویه ابرو مطابقت دارد و پزشک متخصص میتواند در هنگام پیوند ابرو فولیکولهای مو را با زاویه مناسب بکارد تا ابروی کاشته شده حالت طبیعی داشته باشد.
بخشهای ابرو
1- بخش سر یا تاج ابرو
داخلیترین ناحیه ابرو، بخش سر یا تاج ابروست. طول این بخش، حدود 5 تا 7 میلیمتر است. موهای بخش تاج یا سر ابرو، معمولا به سمت بالا رشد میکنند و از سایر بخشهای ابرو نازکتر و روشنتر است. بسیاری از افرادی که برای کاشت ابرو اقدام میکنند نمیخواهند بخش تاج ابروشان، ضخامت زیادی داشته باشد.
2- بخش بدنه یا تنه ابرو
این بخش، در حقیقت بخش مرکزی ابرو به شمار میرود. تقریبا طول 2/5 سانتیمتری دارد و متراکمترین و ضخیمترین بخش ابروست. نکته قابل توجه در این بخش این است که در بخشهایی از تنه ابرو که به تاج ابرو نزدیکتر است موها به سمت بالا رشد میکنند. در وسط تنه ابرو، این زاویه دچار تغییر میشود و موهای مرز بالا به سمت پایین و موهای مرز پایین ابرو به سمت بالا، رشد خود را ادامه میدهند. این نکتهای است که نباید از زاویه دید متخصص، پنهان بماند.
3- بخش دم ابرو
دم ابرو به 2 سانتیمتر انتهایی ابرو گفته میشود. یعنی از جایی که خم ابرو آغاز میشود تا پایان آن، دم ابروست. تراکم موی ابرو در این بخش نیز کم است. موهای دم ابرو نیز بسیار نازکتر است. این بخش به مرور زمان و با گذشت سن، نازکتر و کم تراکمتر نیز میشود. رشد موهای این بخش به صورت افقی اتفاق میافتد.
کلینیک زیبایی ره یا با مدیریت دکتر رحمانی کاشت ابرو طبیعی ، دائمی و بدون عوارض را با بهره براری از مدرن ترین تجهیزات دنیا انجام می دهد. برخی دیگر از خدمات این مرکز شامل تزریق ژل ، لاغری با دستگاه کول اسکالپتینگ ، لیفت صورت ، روشهای مختلف جوانسازی پوست و … برای استفاده از خدمات ویزیت و مشاوره رایگان با شماره های 02122027245 – 02122027186 – 02172803 تماس بگیرید.