آزمایش های لازم قبل از کاشت مو کدام اند؟
آزمایش های لازم قبل از کاشت مو کدام اند؟

مشاوره آنلاین در واتس‌اپ

جهت مشاوره و اطلاع از قیمت‌ها با ما در ارتباط باشید.

مشاوره رایگان کاشت مو

مشاوره رایگان کاشت مو سوالات فراوانی پیرامون کاشت مو وجود دارند که گاهی جواب به این سوالات تعیین کننده‌ی این خواهد بود آیا اصلا شما مورد مناسبی برای کاشت مو هستید یا خیر. کلینیک رهیا با ارائه‌ی مشاوره‌ی رایگان حضوری و غیر حضوری، به بررسی کامل شرایط شما می‌پردازد. در این جلسات بر اساس شرایط سلامتی و خواست و نیاز شما پزشک متخصص یک برنامه‌ی کامل درمانی برای شما تدارک خواهد دید در این مقاله سعی شده تا تمام ابهامات و سوالات شما پاسخ داده شود تا بهترین تصمیم را بتوانید در مورد کاشت موی خود داشته باشید. کلینیک ره یا: کاشت مو با تخفیف عالی فهرست مطالب مشاوره کاشت مو (حضوری و غیرحضوری) جلسات مشاوره‌ی کاشت موی کلینیک رهیا هم به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری تماماً رایگان خواهند بود. در جلسات مشاوره بانک مو، جنس مو و پوست شما بررسی می‌شود و در موارد ضروری، با...

مشاوره رایگان ره‌یا فقط با چند کلیک

با رزرو آنلاین وقت ملاقات در کلینیک زیبایی ما، به راحتی و در کمترین زمان ممکن، از خدمات متنوع ما بهره‌مند شوید.

مشاوره رایگان کاشت مو

مشاوره رایگان کاشت مو

سوالات فراوانی پیرامون کاشت مو وجود دارند که گاهی جواب به این سوالات تعیین کننده‌ی این خواهد بود آیا اصلا شما مورد مناسبی برای کاشت مو هستید یا خیر. کلینیک رهیا با ارائه‌ی مشاوره‌ی رایگان حضوری و غیر حضوری، به بررسی کامل شرایط شما می‌پردازد. در این جلسات بر اساس شرایط سلامتی و خواست و نیاز شما پزشک متخصص یک برنامه‌ی کامل درمانی برای شما تدارک خواهد دید در این مقاله سعی شده تا تمام ابهامات و سوالات شما پاسخ داده شود تا بهترین تصمیم را بتوانید در مورد کاشت موی خود داشته باشید.

کلینیک ره یا: کاشت مو با تخفیف عالی

فهرست مطالب

مشاوره کاشت مو (حضوری و غیرحضوری)

جلسات مشاوره‌ی کاشت موی کلینیک رهیا هم به صورت حضوری و هم به صورت غیرحضوری تماماً رایگان خواهند بود. در جلسات مشاوره بانک مو، جنس مو و پوست شما بررسی می‌شود و در موارد ضروری، با تشخیص پزشک، آزمایشاتی نیز ممکن است نوشته شوند. از آن جا که ممکن است توان یا وقت کافی برای مراجعه‌ی حضوری برای مشاوره‌ی کاشت مو را نداشته باشید، سعی کردیم برای شما امکان مشاوره‌ی غیرحضوری را نیز فراهم کنیم.

جهت دریافت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید:

02172803

مشاوره رایگان در واتساپ:

09903908580

آدرس کلینیک:

تهران. خیابان ولیعصر. خیابان فرشته (الهیه). جنب مسجد فرشته. پلاک 142. طبقه اول

مشاوره غیر حضوری

مشاوره غیر حضوری کاشت مو

در صورتی که مایل به مشاوره‌ی غیر حضوری برای کاشت موی خود بودید می‌توانید عکس بانک مو (پشت سر و بالای گردن)  خود را جهت بررسی به شماره واتساپ کلینیک ارسال کنید. لطفا عکس‌هایی با کیفیت و با نور مناسب تهیه کنید.

برای تهیه‌ی عکس از بانک موی خود (ناحیه پس سر)، اگر موی بلندی دارید بهتر است موهای خود را به دو قسمت بالایی و پایینی تقسیم کنید و سپس عکس‌برداری کنید. اگر موهای کوتاه‌تری دارید به طوری که بانک مویتان مشخص است صرفاً از پشت سر خود عکس بگیرید.

بیشتر بخوانید: ریزش مو سکه ای (آلوپسی)

چه سوالاتی در جلسه مشاوره کاشت مو از شما پرسیده می‌شود؟

سوالات جلسه مشاوره کاشت مو

هنگامی که به متخصص کاشت مو مراجعه می‌کنید، سوالاتی از شما پرسیده میشود. این سوالات کمک میکنند تا متوجه شوید که آیا کاندیدای مناسبی برای کاشت مو هستید یا خیر. علاوه بر این به شما کمک میکند تا تصمیم بگیرید که کدام روش کاشت مو برای شما بهترین گزینه است. در ادامه به بررسی این سوالات و علت پرسیدن آنها میپردازیم.

این سوال دو دلیل دارد:

کاشت مو برای افراد زیر 24 سال توصیه نمیشود

اکثر متخصصان کاشت مو را از سن 24 سالگی به بالا توصیه می‌کنند چون ریزش مو باید روند خود را طی کند. کمی صبر می‌تواند باعث رسیدن به نتایج طولانی مدت بسیار خوبی شود.

اگر ریزش مو الگوی ثابت نداشته باشد چه باید کرد؟

این مسئله  برای کسانی که در سنین پایین کاشت مو انجام می‌دهند اهمیت بیشتری دارد. ریزش مو قبل از  24 سالگی هنوز الگوی مشخصی ندارد؛ یعنی هنوز مشخص نیست که کدام بخش از پوست سر تحت تاثیر هورمون DHT قرار میگیرد.

ممکن است ابتدا بخش کوچکی از موهای شما ریخته باشد، اما به احتمال زیاد موهای اطراف در نهایت به دلیل هورمون‌ها می‌ریزند. بنابراین باید صبر کنید تا نواحی خاصی از پوست سر شما که فولیکول‌های آن تحت تاثیر هورمون‌های DHT قرار نمی‌گیرند مشخص شوند. چون برای کاشت مو از موهای این نواحی استفاده میشود. در نتیجه اگر شما مبتلا به آلوپسی آندروژنیک باشید کاندید مناسبی برای کاشت مو نیستند.

متخصص کاشت مو از شما درباره سابقه ریزش موهایتان می‌پرسد: مدت زمانی که موهای شما ریز داشته است، سرعت ریزش موها و اینکه چه مدت ریزش موی شما اینگونه بوده است؟ اگر همه چیز در این زمینه مناسب باشد، شما کاندیدای خوبی برای جراحی کاشت مو خواهید بود.

حساسیت به بیهوشی میتواند بلافاصله و با تاخیر رخ دهد.

کسانی که به بیهوشی واکنش نشان می‌دهند

برای جراحی کاشت مو، بیمار نیاز به بیهوشی (موضعی یا عمومی) دارد. بنابراین کسانی که به بیهوشی حساسیت دارند یا به دلیل مشکلات سلامتی نمی‌توانند از بیهوشی استفاده کنند، کاندید مناسبی برای کاشت مو نیستند.

بیماری‌هایی که با بیهوشی در تضاد هستند

با وجود اینکه کاشت مو یک جراحی ساده است که تحت بی‌حسی موضعی انجام می‌شود، اما چند مورد منع مصرف برای استفاده از بی‌حسی وجود دارند که عبارتند از:

  • بیماری خود ایمنی فعال
  • دیابت کنترل نشده
  • فشار خون کنترل نشده
  • بیمارانی که به بی حسی موضعی حساسیت دارند.
  • برخی بیماری‌های پوستی مانند کلوئید و پمفیگوس
  • عفونت‌های شدید سیستمیک و پوست سر

بیشتر بخوانید: بهترین کلینیک و مرکز کاشت مو

افراد مبتلا به بیماری‌هایی که از طریق خون منتقل می‌شوند، مانند HIV و هپاتیت C معمولاً نمی‌توانند عمل کاشت مو انجام دهند. با پزشک خود در مورد محدودیت‌ها، خطرات مربوطه و اقدامات احتیاطی لازم برای افزایش سطح ایمنی صحبت کنید.

افراد مبتلا به بیماری‌های خاص، درصورتی که کاندید کاشت مو باشند، نیاز به نامه پزشک متخصص برای انجام کاشت مو دارند.

هپاتیت و HIV

کاشت مو برای بیماران مبتلا به هپاتیت تا بعد از بهبودی امکان پذیر نیست. بیماران مبتلا به هپاتیت C  و HIV هر گز نمی‌توانند مو بکارند. با توجه به اینکه ایمنی بدن این بیماران بسیار ضعیف است، زمان زیادی طول می‌کشد تا زخم‌های کوچک آنها ترمیم شوند و در برابر عفونت آسیب پذیر تر می‌شوند.

هموفیلی

هموفیلی امکان لخته شدن خون را کاهش می‌دهد. در نتیجه بیمار مبتلا به هموفیلی باید ابتدا با پزشک خود مشورت کند و آزمایش لخته شدن خون انجام دهد تا مشخص شود که آیا جراحی کاشت مو برای او مناسب است یا خیر.

دیابت

 دیابت دو نوع دارد. بدن بیماران مبتلا به دیابت نوع یک، انسولین کافی ندارد و برای کنترل قند نیاز به تزریق انسولین دارند. بدن بیماران مبتلا به انسولین نوع دو، قادر به استفاده از انسولین تولید شده در بدن نیست.

اگر بدن بیمار دیابتی به درمان‌های انجام شده پاسخ نداده باشد و در ترمیم زخم و لخته شدن خون با مشکل مواجه شود، نمی‌تواند پیوند مو انجام دهد. اما اگر بدن بیمار به درمان‌ها پاسخ می‌دهد و در وضعیت پایداری قرار دارد می‌تواند پیوند مو انجام دهد. با این حال باید قبل از کاشت مو با پزشک خود صحبت کنید.

بیماری‌های قلبی عروقی

افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی از داروهای رقیق کننده خون استفاده می‌کنند، که میتواند باعث خونریزی بیش از حد حین جراحی شود در نتیجه ممکن است این افراد کاندیدای خوبی برای کاشت مو نباشند. با این حال ممکن است در برخی موارد امکان جراحی وجود داشته باشد. جراحی کاشت مو برای بیمارانی که فشار خون بالا دارند و در کنترل آن مشکل دارند مناسب نیست.

با توجه به اینکه ریزش موی موقت دلایلی متنوعی دارد متخصص ممکن است سوالات زیر را از بیمار بپرسد:

  1. آیا بیماری‌هایی مانند سیفلیس، بیماری گریوز و لوپوس دارید؟
  2. آیا باردار هستید؟
  3. آیا از داروهایی مانند استروئیدها و استاتین‌ها استفاده می‌کنید؟
  4. آیا خشکی پوست سر دارید؟
  5. آیا اخیراً دچار کاهش وزن شده‌اید؟

ریزش موی موقت

ریزش موی شدید در یک زمان کوتاه می‌تواند ناشی از یک بیماری زمینه‌ای باشد. پس از درمان مشکل، احتمالاً موهای شما در عرض چند ماه دوباره رشد خواهند کرد. در چنین موردی شما کاندید مناسبی برای کاشت مو نیستید. فقط باید صبر کنید تا مشکل اصلی درمان شود.

البته برای تشخیص ریزش مو باید به متخصص پوست مراجعه کنید. اگر ریزش مو به دلیل یک بیماری دائمی مانند آلوپسی آندروژنیک/طاسی باشد، پزشک پوست سر شما را معاینه خواهد کرد. پزشک حین معاینه بررسی می‌کند که آیا ریزش مو واقعا الگوی خاصی دارد و آیا شما بیش از 50 درصد از موهای خود را در ناحیه خاصی از پوست سر از دست داده‌اید یا خیر. علاوه بر این پزشک مشخص می‌کند که آیا شما بیماری خاصی دارید که باعث ریزش مو می‌شود یا خیر.

چهار عامل زیر می‌توانند باعث ریزش موقت مو شوند:

  • بیماری‌ها (سیفلیس، HIV، بیماری گریوز، لوپوس و غیره)
  • تغییرات فصلی
  • استرس (بارداری، تغییرات هورمونی، کووید و غیره)
  • خشکی پوست سر
  • داروها (استروئید، استاتین‌ها و غیره)
  • شیمی درمانی و رادیوتراپی
  • کاهش وزن

بیشتر بخوانید: کاشت و ترمیم مو به روش HRT

این عوامل همیشه باعث ریزش موی موقت نمی‌شوند، در برخی موارد ممکن است باعث ایجاد مشکل دیگری شوند که می‌تواند باعث ریزش موی دائمی شود. همچنین استفاده طولانی مدت از دارو ممکن است باعث آسیب جبران ناپذیر شود. چنین مشکلاتی تا حدی پیش می‌روند که می‌تواند منجر به ریزش موی دائمی شوند.

تاثیر استرس، اضطراب، وسواس فکری در کاشت مو

برخی از مشکلات سلامت روان می‌توانند منجر به ریزش مو شوند. به غیر از اختلال خود زشت انگاری، اختلال روانی تریکوتیلومانیا ناشی از مواردی مانند:

  • فشار
  • اضطراب
  • کسالت
  • وسواس فکری-عملی (OCD)

اگر این مشکل باعث می‌شود که فرد موهای خود را بکند، ابتدا باید وضعیت روانی بیمار درمان شود. در غیر این صورت این مشکل بعد از کاشت مو همچنان ادامه می‌یابد.

ممکن است فردی با این شرایط به آلوپسی آندروژنیک هم مبتلا شود. با این حال برای اطمینان از موفقیت آمیز بودن جراحی، بیمار باید ابتدا از لحاظ روانی درمان شود. جراح وضعیت روانی بیمار را بررسی می‌کند تا ببیند که آیا کاندید مناسبی برای کاشت مو هست یا خیر.

با توجه به اینکه کاشت مو از نظر پزشکی ضروری نیست، جراح توصیه می‌کند که در دوران بارداری این کار را انجام ندهید. چون ممکن است برای مادر و جنین مضر باشد. در این وضعیت بیمار دوران نقاهت سختی خواهد داشت که می‌تواند بر سلامت مادر و جنین تاثیر منفی داشته باشد.

برای کاشت مو باید حداقل یک ماه از آخرین کراتین یا بوتاکس مو گذشته باشد.

سوالاتی که از پزشک کاشت مو باید بپرسید

سوالاتی که از پزشک کاشت مو باید بپرسید

اگر از ریزش مو رنج می‌برید و می‌خواهید آن را درمان کنید، باید در جلسه مشاوره کاشت مو سوالات زیر را از جراح بپرسید:

دو مورد از مهم ترین عوامل برای تعیین اینکه آیا شما کاندید مناسبی برای کاشت مو هستید یا خیر، شامل تعداد موهایی که از دست داده‌اید و تعداد موهایی که برای پیوند به نواحی بی مو وجود دارد، می‌شوند. این عوامل معمولاً بر اساس طبقه‌بندی خاص ریزش موی شما مشخص می‌شود.

چندین عامل مرتبط با سن وجود دارند، که مشخص می‌کند آیا شما کاندید مناسبی برای کاشت مو هستید یا خیر.

اگر ریزش موی شما هنوز ثابت نشده است، ریزش بیشتر مو احتمالاً باعث می‌شود در آینده به کاشت مو نیاز داشته باشید. به همین دلیل بسیار مهم است که در مورد میزان ریزش مو با جراح خود مشورت کنید.

موی ناحیه اهدا کننده برای پیوند

جراح باید ناحیه اهدا کننده را بررسی کند تا مشخص شود که چه تعداد مو را می‌توان پیوند زد. اندازه سطح طاسی و تراکم مویی که می‌خواهید داشته باشید تعیین می‌کند که آیا موهای ناحیه اهدا کننده کافی است یا خیر.

جراح کاشت مو با استفاده از دستگاه مخصوص می‌تواند میزان ریزش موی شما را در نواخی مختلف پوست سر اندازه گیری کند. پزشک درصد موهایی که در فاز تلوژن (چرخه رشد مو) قرار دارند بررسی می‌کند. همچنین از شما خواسته می‌شود تا هر گونه نازک شدن یا ریزش موی بیشتر را کنترل کنید. روش کاشت مو قادر به متوقف کردن ریزش مو نیست. اما انجام روش‌های درمانی هنگامی که ریزش مو تا حد ممکن ثابت شده است، تضمین می‌کند که نتایج طولانی تری داشته باشید.

بسته به اندازه ناحیه تحت درمان و تعداد موهای مورد نیاز برای پیوند، کاشت مو به طور متوسط بین 2 تا 6 ساعت طول میکشد. در برخی موارد ممکن است لازم باشد کاشت مو در دو روز انجام شود. این مورد قبل از جراحی مشخص می‌شود.

 

شما می‌توانید بلافاصله پس از اتمام جراحی متوجه تفاوت شوید. اما تقریباً یک سال طول می‌کشد تا موهای شما به طور کامل رشد کنند. شما هر روز متوجه تغییرات و رشد موهای خود خواهید شد و اکثر بیماران بعد از شش ماه نتایج کامل را مشاهده می‌کنند.

ساختار و نوع موها در هر نقطه بدن متفاوت است. بهترین ناحیه برای پیوند مو به سر از دیگر مناطق سر است. هرچند می‌توان از نواحی دیگر بدن نیز استفاده کرد.

یک مورد مهم هنگام برداشتن گرفت‌ها از بانک مو، رنگ مو است. اولویت با کاشت موهای تیره است. اما در صورتی که موی سیاه وجود نداشته باشد، از موی سفید نیز می‌توان استفاده کرد.

این مسئله به روش کاشت مو بستگی دارد.

بیهوشی این عمل اصلاً از نوع عمومی نیست و از بی حسی‌های موضعی استفاده می‌شود.

حدود یک هفته قبل از عمل و چهارده روز بعد از عمل استفاده از دخانیات توصیه نمی‌شود.

پس از کاشت مو، به مدت یک تا سه ماه موها در فاز استراحت هستند و پس از آن و در ماه چهارم موهای کاشته شده شروع به رویش می‌کنند.

دوران نقاهت کاشت مو به روش کاشت بستگی دارد. ما به بیماران توصیه می‌کنیم حداقل 4 تا 5 روش قبل از شروع به زندگی عادی پس از کاشت مو به روش  FUE استراحت کنند.

قبل از درمان با این روش، در ناحیه مد نظر از بی حسی موضعی استفاده می‌شود و اغلب افراد بعد از عمل می‌گویند که درد یا ناراحتی حس نکردند، ولی ممکن است اثرات بی حسی تا چند روز بعد از عمل در ناحیه سر بماند.

در دوران بارداری نمی‌توان اقدام به کاشت مو کرد، اما در زمان شیردهی مشکلی برای کاشت مو وجود ندارد.

این سوال را باید پزشک معالج شما با توجه به بانک مو، سلامت جسمی و تراکم مد نظر شما تعیین کند.

این مراقبت‌ها برای بدست آوردن نتایج بهتر است. مثل خوابیدن با زوایه ۴۵ درجه و قرار دادن سر بالاتر از بدن، بالا نگه داشتن سر در طول روز و هنگام انجام کارهای روزمره، عدم استفاده از رنگ مو و سایر موارد شیمیایی بدون اطلاع پزشک و هم چنین استفاده از داروهای تقویتی یا مسکن‌هایی که توسط پزشک در زمان نقاهت توصیه می‌شود.

خیر. حداقل دو ماه زمان نیاز است که از کاشت مو بگذرد تا بتوانید موهای خود را رنگ کنید.

هزینه کاشت مو بستگی به منطقه تحت درمان، تعداد گرافت مو و روش کاشت دارد که در جلسه مشاوره تعیین می‌شود.

نتایج کاشت مو در کلینیک ره‌یا

مقاله‌ای که برای شما آماده کردیم، مربوط به بلاگ ره یا بوده و می‌توانید نکات جذاب و آموزش‌های دیگر را در صفحه مربوطه مطالعه کنید. می‌توانید برای دریافت انواع خدمات زیبایی از خدمات کلینیک پوست و مو ره یا بهره ببرید.

نظرات و سوالات شما

0 0 رای ها
امتیاز
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رزرو و دریافت نوبت مشاوره ره‌یا

انتخاب خدمت*
نام شما*
ایمیل شما*
شماره تلفن شما*