اولین سوالی که برای داوطلبان کاشت ابرو مطرح میشود، این است که کدام روش کاشت ابرو نسبت به دیگر روشها بهتر است. اگر تا به حال با مطالب ما همراه بوده باشید، حتما میدانید که برای بسیاری از سوالاتی مثل این، پاسخی قطعی و روش وجود ندارد. به همین دلیل تا پیش از مراجعهی حضوری و معاینه توسط متخصص، نمیتوان اظهار نظری قطعی در این باره انجام داد.
کلینیک ره یا: کاشت ابرو با تخفیف
با این حال، میتوان پیش از درخواست نوبت مشاوره، برخی از مسائل مهمی که در انتخاب بهترین روش کاشت ابرو برای داوطلب مهم هستند را بررسی کرد. همچنین بد نیست چند تا از روشهای رایج در کاشت ابرو را مطرح، و مزایا و معایب آنها را با هم مقایسه کنیم.
تا انتهای این مطلب از وبلاگ کلینیک ره یا با ما همراه باشید تا بهترین روش های کاشت ابرو را با یکدیگر مقایسه و بررسی کنیم.
بهترین روش کاشت ابرو چیست
اگر تا به حال با کارشناسان کلینیک ره یا تماس گرفته باشید، میدانید که ما در کلینیک ره یا، تنها دو روش fut و fit را به عنوان روشهای اصلی کاشت مو و ابرو به رسمیت میشناسیم. دلیل این موضوع آن است که از نظر پزشکی، تا کنون تنها این روش مورد شناسایی قرار گرفتهاند. روشهای دیگر، معمولا در حال توضیح جزئیاتی از کار هستند و در اصل تکنیک، تفاوتی ایجاد نمیکنند.
کاشت ابرو به روش SUT
یکی از این نامها، کاشت ابرو به روش SUT است. روش SUT، تنها یکی از نامهایی است که برای توصیف روش fit مطرح شده و در اصل تفاوتی با آن ندارد. همچنین روش کاشت ابرو FUE نیز به نوعی توسعه یافتهی روش FIT محسوب میشوند. در حال حاضر، کاشت ابرو به روش SUT در مقایسه با دیگر روشها از پرطرفدارترین تکنیک های کاشت ابرو به شمار میآید.
اصلیترین تفاوت روش SUT با FIT در هندلرهای پانچ مورد استفاده در آن است. در کاشت ابرو به روش FIT، گرافتها پس از برداشت باید به صورت جداگانه، آمادهسازی و سپس کاشته شوند. ولی در روش SUT، این کار کاملا توسط دستگاه اتوماتیک انجام میشود.
بیشتر بخوانید: بررسی کامل عوارض مصرف دخانیات بر روی کاشت مو و ابرو
مزایا و معایب روش SUT
مهمترین مزیت روش SUT، سرعت انجام آن است. همچنین نتایج در این روش بسیار طبیعی به نظر میآیند. در کاشت ابرو به روش SUT میتوان به راحتی از هر جای بدن گرافت برداشته و به ابروها پیوند زد.
با این جال بزرگترین ایراد این روش، هزینهی نسبی بالاتر آن در مقایسه با روش FUT و محدودیتهای روش FIT است. مثلا افرادی که پوست سر شلی دارند برای برداشت مو به این روش کاندید مناسبی نیستند. علاوه بر آن، افرادی که به دلایل پزشکی نمیتوانند کاشت ابرو انجام دهند را نیز نمیتوان با این روش درمان کرد.
کاشت ابرو به روش میکروگرافت
یکی دیگر از تکنیکهایی که در پیوند ابرو مورد توجه است، کاشت ابرو به روش میکروگرافت میباشد. منظور از کاشت ابرو به روش میکروگرافت، استفاده از گرافتهایی با یک فولیکول برای کاشت ابرو است. به این ترتیب، ابروهای کاشته شده ظاهری طبیعی و زیبا خواهند داشت.
برای کاشت مو به روش میکروگرافت، میتوان از هر دوی تکنیکهای FIT و FUT استفاده کرد. هرچند معمولا وقتی از این رویکرد صحبت میکنیم، منظور ما استفاده از روش FIT است.
کاشت ابرو به روش fut
در انتها، باید به یکی از پرسابقهترین روشهای پیوند گرافت مو و ابرو اشاره کرد. روش FUT از اولین تکنیکهایی بود که برای درمان طاسی منطقهای مورد استفاده قرار گرفته است. این روش همچنان به صورت گسترده در سراسر جهان مورد استفاده قرار میگیرد.
در کاشت ابرو به روش FUT یا نواری، برای تهیهی فولیکولهای مورد نیاز جهت پیوند، برش نواری محدودی در پشت سر ایجاد میشود. در ادامه فولیکولها از این برش جدا شده، پس از آماده سازی در محلول مخصوص و فریز موقت، مجددا در ناحیهی ابرو کاشت میشوند.
مزایا و معایب روش کاشت ابرو FUT
مهمترین مزیتی که روش نواری در خود دارد، هزینهی پایینتر آن و سهولت انجام پیوند فولیکول در این روش است. البته این روش، دو جنبهی منفی را نیز در خود دارد. این دو جنبه، عوارض ناشی از برش از پوست سر و محدودیتهای انجام آن است.
در کاشت مو به روش FUT ما تنها میتوانیم از ذخیره بانک موی سر استفاده کنیم. بنابراین اگر در پشت سر خود بانک موی مناسبی ندارید، نمیتوان از این روش برای پیوند مو یا ابرو استفاده کرد.
توضیحات دکتر رحمانی در مورد کاشت ابرو به روش FIT
انتخاب بهترین روش کاشت ابرو
حال که با مهمترین روش های کاشت مو آشنا شدید، میتوان در مورد این که احتمالا کدام روش کاشت ابرو بهتر است بهتر تصمیم بگیرید. البته بهتر است به این که کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است هم، توجه داشته باشید. برای مقایسه و انتخاب بین این روش ها، میتوان از چند جهت به موضوع نگاه کرد.
مقایسه نتایج و عوارض قبل و بعد کاشت ابرو
مهمترین موضوعی که باید در انتخاب بهترین روش کاشت ابرو مورد توجه قرار گیرد، نتایج آن است. با این حال نتایج کاشت بیشتر از روش مورد استفاده، به کلینیک منتخب شما و مهارت پزشکان و کادر درمان آن بستگی دارد. بنابراین انتخاب بهترین کلینیک کاشت ابرو در این بخش اهمیت زیادی دارد. در کنار این امر، آمادگی شما هم پیش از کاشت ابرو میتواند به بهبود نتایج کمک کند.
مقایسه عوارض روش های کاشت ابرو هم باید در انتخاب روش مورد توجه باشند. البته در سالهای اخیر با پیشرفت علوم و فنون پزشکی، دیگر عوارض جدی بعد از کاشت ابرو کمتر به چشم میخورند. برای کاهش این عوارض بهتر است مراقبت های بعد از کاشت ابرو را جدی بگیرید.
ماندگاری کاشت ابرو طبیعی
ممکن است برخی برای انتخاب روش کاشت ابرو به ماندگاری آن نیز حساس باشند. با این حال، تفاوتی در ماندگاری فولیکولهای کاشته شده در روشهای مختلف کاشت ابرو وجود ندارد. بنابراین، این موضوع نمیتواند معیار مناسبی برای انتخاب بهترین روش کاشت ابرو باشد.
بیشتر بخوانید: نحوه شستشوی ابرو بعد از کاشت چگونه است؟
بهترین روش کاشت ابرو مردانه
بر خلاف چیزی که ممکن است بسیاری تصور کنند، کاشت ابرو مختص به خانمها نیست و بسیاری آقایان نیز نیازمند کاشت ابرو هستند. آقایان به دلیل انجام مشاغل و فعالیتهای پرخطر، گاهی در ناحیه صورت دچار بریدگی، سوختگی یا دیگر انواع زخم و اسکلار میشوند. همچنین به طور متوسط، سطح استرس و دیگر عوامل ایجاد ریزش مو و ابرو در آقایان بالاتر است. به همین دلیل آقایان نیز از کاندیداهای کاشت ابرو به شمار میروند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد به مقاله کاشت ابرو آقایان مراجعه کنید.
با این حال، انتخاب بهترین روش کاشت ابرو برای آقایان کاملا بستگی به داوطلب و نظر پزشک متخصص دارد. از این جهت نمیتوان تفاوتی عمده میان داوطلبان آقا و خانم قائل شد.
هزینه کاشت ابرو نچرال
در انتها، به یکی از اصلیترین معیارهای مد نظر داوطلبان در کاشت ابرو باید اشاره کرد. این معیار هزینه کاشت ابرو است. در این رابطه، بد نیست بدانید که هزینهی روشهای مشابه با FIT نسبت به FUT، بسته به کلینیک کمی بالاتر است. این تفاوت گاهی اختلافی ۵۰ درصدی داشته که دلایل گوناگونی دارد.
با این حال، به شما توصیه میکنیم که این عامل را در درمان زیبایی ابروهای خود اصلا لحاظ نکرده و تنها به نظر تخصص پزشک معالج خود، تکیه کنید. ابروهای کاشته شده مدت زیادی را تا پایان عمر با شما خواهند بود و هزینهی صرف شده برای آن را هر روز در آینه ملاحظه خواهید کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید: کاشت ابرو در زنان باردار