کاشت ابرو طبیعی برای چه کسانی مناسب است؟
به طور کلی، اکثریت بیماران کاندیدای مناسبی برای خدمات کاشت هستند. برخورداری از سلامت کامل برای به حداقل رساندن احتمال بروز عوارض جانبی حائز اهمیت است. معمولاً افرادی که موهای ابروی خود را در اثر عواملی مانند برداشتن بیش از حد ابرو یا جراحت از دست دادهاند، کاندیدای بهتری هستند. مناسب بودن عمل کاشت ابرو برای شما توسط پزشک تعیین میشود. از سوی دیگر باید واقع بین بوده و نتایج معقولی از این عمل انتظار داشته باشید تا بتوانید به بهترین نتایج دست یابید.
در کنار عوامل ژنتیکی، عارضههایی مانن آلوپسی آرهتا، آلوپسی توتالیس یا یونیورسالیس متهمان ردیف اول در ریزش ابرو مقاوم در برابر درمان به شمار میروند. از دیگر موارد منع کاشت ابرو، این موارد قابل اشارهاند:
- افراد دچار بیماریهای انعقاد خود مانند هموفیلی
- نوجوانان زیر ۱۸ سال
- افراد دچار اختلالات رفتاری
برخی از افراد به دلیل استرس یا دیگر عوامل، به صورت هیستریک ابروهای خود را میکنند. واضح است که کاشت ابرو برای این افراد تنها به آسیب بیشتر به آنها منجر خواهد شد.
بیشتر بخوانید: چه کسانی کاندید کاشت ابرو هستند؟
طراحی مدل ابرو متناسب با انتخاب و سلیقه فرد
یکی از نکات خیلی مهمی که باید پیش از جلسه اول کاشت ابرو دربارهی آن تصمیم بگیرید، طراحی ابرو به شکل مد نظرتان است. این به شما کمک میکند که بفهمید پس از کاشت به چه چهرهای دست خواهید یافت؛ و پزشک نیز متوجه میشود که دقیقاً به دنبال چه ظاهری هستید.
توصیه های پیش از کاشت و پیوند ابرو
مهمترین کارهایی که باید پیش از جلسه اول کاشت ابرو خود انجام دهید، مربوط به اصلاح مصرف دارویی، تغذیه و سبک زندگی سالم است. زیرا به جز پوست نواحی بانک مو و میزبان، باید کل فیزیولوژی بدن شما آمادهی پذیرش این تغییرات شود.
مهمترین امر، عدم مصرف مواد غذایی و داروهاییست که موجب رقیق شدن خون میگردند. مثلاً یکی از این مواد، ویتامین E است. با این که نقش ویتامین E در سلامت پوست و مو امری انکارناپذیر است، باید مصرف آن قبل از جلسه اول کاشت ابرو کنترل شود. همچنین داروهایی مثل آسپرین هم اثرات مشابهی دارند.
برخی مواد دیگر هم هستند که باید در روزهای منتهی به کاشت از آنها دوری کرد. مهمترین آنها نیکوتین، الکل و ماینوکسیدیل هستند. به طور کلی قبل از هر نوع درمان جدی، از داوطلبان خواسته میشود تا مصرف انواع دخانیات و مشروبات الکلی را کنار بگذارند. زیرا علاوه بر ایجاد عدم تعادل در غلظت خون، توانایی و ایمنی بدن را نیز کاهش میدهند.
بهتر است در روزهای قبل از جلسه کاشت ابرو، به سونا یا جکوزی نروید. در سبد تغذیهای خود از میوهها و سبزیجات تازه به مقدار زیادی استفاده کنید. به علاوه بدن خود را همیشه هیدراته نگه دارید. یعنی آب به مقدار کافی بنوشید. خواب طبیعی و کافی در ساعات مناسب هم فراموش نشود. اگر داروی خاصی نیز باید مصرف کنید، بهتر است به اطلاع کلینیک برسانید.
در انتها باید به یک نکته بسیار مهم اشاره کنیم و آن هم استحمام قبل از آماده شدن برای جلسه اول کاشت ابرو است. زیرا از بیماران خواسته میشود تا یکی دو روز بعد از کاشت، محل را مرطوب نکنند. واضح است که این به معنی حداقل چند روز حمام نرفتن است. پس بهتر است از قبل آمادهی این مسأله بشوید.خدم
مراحل کاشت ابرو طبیعی
با این حال، ابروهای خیلی از مردم در حد مطلوبی پرپشت نیستند و یا به دلایلی، تراکم خود را از دست دادهاند. راه حلی که پزشکی زیبایی مدرن به این افراد پیشنهاد میکند، کاشت ابرو طبیعی است. شما هم حتماً تا به حال شنیده بودید که برخی از افراد به دلایل گوناگونی علاقهمند به کاشت این نوع ابروها هستند.
البته به جز کاشت ابرو طبیعی راههای دیگری هم برای ترمیم ابروها وجود دارند. با این حال، هیچ روشی به خوبی، اثرگذاری و کمخطری این روش نیست. کاشت ابرو طبیعی را بایستی یکی از پارادایمهای اصلی روز پزشکی زیبایی، به منظور بهبود سلامتی و زیبایی صورت دانست.
کاشت ابرو نیز عملی شبیه به کاشت موی سر است که برای بازسازی ابروهای طبیعی شخص به کار گرفته میشود. در کاشت ابرو طبیعی، ما واحدهایی موسوم به فولیکول را از ناحیهی اهدا کننده (که گاهی ناحیه پشت سر و گاهی دیگر نواحی بدن است) برداشت میکنیم. فولیکول، جزئی در ادامه پیازهی مو است که یک یا چند تا مو از طریق آن تغذیه میشوند. در مراحل بعدی این گرافت ها تصفیه و پردازش شده و بعضاً در محلولهای خاصی نیز قرار میگیرند.
در این روش، موهای ناحیه اهدا کننده با استفاده از یک سوزن زیر پوستی و با بزرگنمایی در زیر میکروسکوپ به نواحی کم پشت در ابرو یا اطراف ناحیه ابرو وارد می شود تا ابروهایی با ظاهری طبیعی ایجاد شود.
کاشت ابرو یک عمل بسیار ظریف و حساس است که برای طبیعی جلوه کردن آن باید موها در برشهای کوچک و در جهت و زاویه درستی قرار بگیرند تا از الگوی رشد طبیعی ابرو پیروی کنند. کاشت ابرو تحت بی حسی موضعی و بدون نیاز به بیهوشی انجام میشود. این روش به طور کامل و ۱۰۰ درصد یک روش میکرو جراحی است که بیماران میتوانند از این طریق ابروهای طبیعی خود را بدون هیچگونه عوارض جانبی بازیابی کنند.
اما الگوی کاشت ابرو و تراکم آن برای زنان و مردان متفاوت است. کاشت ابرو هم برای خانمها و هم آقایان قابل انجام است. در خانمها به طور طبیعی، دو سوم ابتدایی ابرو تراکم بیشتری داشته و دم یا انتهای ابروها برای داشتن فرمی زنانهتر متمایل به کم پشت و نازک بودن است. در سمت دیگر، ابروهای آقایان در سراسر آن به یک اندازه متراکم هستند.
مراقبتهای لازم بعد از کاشت ابرو
شما میتوانید پس از کاشت ابرو، بلافاصله نتایج عمل خود را مشاهده کنید. معمولاً قرمزی خفیف، تورم، پوسته پوسته شدن پوست، یا دلمههای ریز هر فولیکول موی کاشته شده وجود خواهند داشت که پس از گذشت چند روز تا ۱ هفته کاملاً برطرف میشوند. معمولاً اکثریت بیماران پس از ۱ الی ۲ روز به سرکار خود برگشته و میتوانند فعالیت روزمره خود را از سر بگیرند. با این حال، توصیه میشود که تا مدتی از فعالیتهای پر فشار مانند بلند کردن اجسام سنگین و عاداتی مانند سیگار کشیدن دوری کنید.
زمانی که صحبت از روند بهبودی میشود، باید از قوانین زیر پیروی کنید:
- به نکات بهداشتی بیش از پیش اهمیت بدهید
به دلیل این که نواحی مورد کاشت، به صورت گستردهای برش خورده است، بهتر است مواظب ورود عوامل بیماریزا به درون آن باشید. در معرض گرد و غبار قرار نگیرید. و بیرون رفتن خود را نیز محدود کنید.
- ابروهای خود را دستمالی نکرده، ماساژ ندهید
این کار به جز این که احتمال عفونت را بالا میبرد، ممکن است باعث شود که فولیکولها، جهت رشد آنها یا دیگر ویژگیهای طراحی شده پزشک دچار ناهمگونی شده یا حتی آسیب ببینند. به هیچ عنوان ابروها را نخارانید. (حتی اگر کار سختی باشد)
- عدم مصرف دخانیات، الکل و داروهای منع شده را جدی بگیرید
در این دوران علاوه بر مصرف داروهای رقیقکننده خون بهتر است تا از مصرف غذاهای چرب، فستفود، و نوشیدنیها و خوراکیهای حاوی مقادیر بالای قند را کنار بگذارید. در عوض رژیم قبل از کاشت ابرو خود را ادامه داده و مصرف آهن، امگا 3 و پروتئین خود را بالا نگه دارید.
در یکی دو روز بعد از کاشت ابرو نباید آنها را شست و شو دهید. با این حال در هفتهی بعد از این دو روز، باید هر روز با ملایمت آنها را بشویید. همچنین برای خشک کردن آن از دستمال نخی-پنبهای ملایم استفاده کنید
- استفاده از موارد آرایشی را برای مدتی محدود کنید
پس از کاشت ابرو، باید تا ۶ هفته از آرایش کردن (فاندیشن صورت، مداد و غیره) خودداری کنید تا احتمال ایجاد جوش یا عفونت را کاهش دهید، چرا که این موارد میتوانند بطور قابل توجهی مانع رشد مو شوند. در عوض میتوانید درباره اصول فرم دادن به ابرو در دوران بعد از کاشت تحقیق کنید.
- داروهایی که برای شما تجویز شده است را مصرف کنید
استفاده از پمادهای آنتی بیوتیک میتوانند کمک بزرگی برای بهبود سریعتر و جلوگیری از عوارض جانبی باشند.
کاشت ابروی طبیعی دائمی
دلیل این امر همان طور که واضح است، حساسیت کاشت ابروست. در صورت کوچکترین اشتباهی، ابروهای صورت حالتی زشت و غیر طبیعی پیدا خواهند کرد. این موضوع دلایل مشخصی دارد از جمله:
جهت خواب و رویش ابروها
ابروهای روی صورت در هر سو، جهت خواب خاصی دارند. در صورتی که گرافتهای فولیکولی به درستی در محل پیوند قرار نگیرند، جهت خواب ابروهای نامنظم و غیرمتقارن میگردد. این حالت را باید به راستی شکست عمل کاشت ابرو شناخت. این خود، به جز موضوع تفاوت رنگ موهای بدن با یکدیگر است.
رشد موهای ابرو و زاویه آن نسبت به فولیکول
گفتیم که برای کاشت ابرو، از فولیکولهای مسئول رشد موهای سر استفاده میشود. اما این موها باید در جهت عمودی و به مقدار زیادی رشد کنند. در صورتی که موهای ابرو باید روی صورت خوابیده و رشد محدودی داشته باشند. رو به رو شدن با این مشکل، وظیفه و تخصص پزشک است.
روشها و تکنیکهای کاشت ابرو
از زمانی که پزشکان تصمیم به کاشت ابرو گرفتند، روشهای گوناگونی برای این کار معرفی شدند. با وجود تفاوتهایی که این روشها با یکدیگر دارند، اصولاً رویهی مشابهی را دنبال میکنند و تنها در جزئیات با یکدیگر متفاوت هستند.
روش کاشت ابرو نواری یا FUT
روش کاشت ابرو FUT در حقیقت ابتداییترین روش کاشت مو به شمار میرود. این روش، را به سختی میتوان بهترین روش کاشت ابرو نام نهاد. زیرا گرافتبرداری در این روش به صورت نواری بوده و از ظرافت کافی برخوردار نیست. همچنین حالت طبیعی در این روش به دشواری قابل حصول است. گاهی نیز جهت رشد موها مطابق میل ما نخواهد بود.
این روش به دلیل نحوه ی گرافتبرداری نیازمند دورهی نقاهت طولانیست. گرافتهای مورد نیاز این روش با برش و برداشتن نواری از موی سر و سپس بخیهی جای آن، تهیه میگردد. برای برداشت مو، معمولاً از موهای پشت گوش یا روی سر استفاده میشود.
روش کاشت ابرو FIT
روش پیشین روشی دشوار چه برای کاشت موی سر و چه برای پیوند موی طبیعی به ابرو است. به همین دلیل، به منظور جبران کمبودهای روش FUT روشهای جایگزین زیادی توسط متخصصین و محققان معرفی شد. روش FIT یکی از این روشهاست. اگر به یاد داشته باشید، یکی از مشکلات عمده در روش FUT زخمی بود که ناحیه اهداکنننده باید متحمل میشد. روش FIT با برداشت دانهای فولیکولها سعی در جبران این مسئله نموده است.
در روش یاد شده، با کمک دستگاه پانچ مخصوص و میکروسکوپ، موها از نواحی مد نظر خارج میگردند. این رویکرد موجب میشود که حداقل عارضه و زخم را در ناحیه اهداکننده شاهد باشیم. این موضوع را باید در حقیقت به عنوان نقطه قوت این روش بازشناخت. با این حال روش کاشت ابرو FIT نقطه ضعفی هم دارد. این نقطه ضعف، نیاز به کوتاه کردن موهای بانک مو تا یک میلیمتر است.
روش غیر جراحی FUE
دو روش پیشین با وجود مزیتهای زیاد به دلیل ضرورت بیهوشی در طول عمل و محدودیت در انتخاب بانک مو کمتر مورد استقبال پزشکان و مراجعین قرار میگیرند به همین دلیل پزشکان مطرح در جهان به دنبال پاسخی به این موارد بودند. این پاسخ روش غیرجراحی FUE بود.
در کاشت ابرو به روش FUE ما نه تنها نیازی به بیهوشی بیمار نداریم، بلکه محدودیت زیادی نیز از نظر بانک مو نخواهیم داشت. این روش به دلیل آن که از ظرافت زیادی برخوردار است، برای کاشت مو ریش و سبیل نیز مورد استفاده قرار میگیرد. این روش تنها نیازمند بیحسی موضعیست و عوارض خاصی را هم به دنبال نخواهد داشت.
تفاوت کاشت ابرو به روش SUPER FUE
شاید شما هم به اصطلاح SUPER FUE در کاشت ابرو یا مو برخورد کرده باشید. این روش در حقیقت همان روش FUE است؛ با این تفاوت که از یک اسکنر نیز برای بهبود روند کار بهره گرفته میشود. این اسکنر به ما برای طراحی پیش از کاشت ابرو کمک شایانی خواهد کرد. در حقیقت، این روش تلاشی است تا بتوان همچنان روش FUE را همتای روش SUT دانست.
کاشت ابرو به روش SUT
با وجود مزیتهای فراوان روش FUE علم هیچگاه به دستاوردهای خود قانع نیست و همواره به دنبال بهبود آنها است. روش SUT نیز به همین دلیل و در راستای پیشرفتها و به موازات روش FUE مطرح گردید. تفاوت اصلی این روش با کاشت ابرو به روش FUE در استفاده هر چه بیشتر از دستگاههای اتوماتیک است.
کاشت ابرو به روش SUT تماماً با کمک دستگاههای اتوماتیک انجام میگردد. یعنی در ابتدا دستگاه خود فولیکولها را انتخاب و برداشت کرده، و سپس در ناحیهی هدف پیوند خواهد زد. به دلیل اتوماتیک بودن کل مراحل، با این روش میتوان تا بیش از چهار هزار فولیکول را در یک جلسه پیوند داد. ناگفته پیداست که این روش را باید بهترین روش برای ایجاد تراکمهای بالا در کاشت ابرو و مو دانست.
کاشت ابرو به روش میکروگرافت
روش میکروگرافت در حال حاضر جدیدترین و به واقع، گرانترین روش کاشت موها در نواحی مختلف بدن، از جمله ابرو است. در این روش که میتوان آن را مشابه دیگر روشهای مدرن دانست، با کمک دستگاه گرافتهایی با اندازه بسیار کوچک از روی موی سر یا ناحیه اهدا کننده برداشته میشود. در ادامه این گرافتها باید در محلولهای خاصی قرار گرفته و یا حتی فریز شوند.
در مرحلهی بعدی، گرافتهای مینیاتوری که در اختیار داریم را به ناحیه میزبان ارائه و آن را با کمک دستگاههای خاصی که برای این روش ساخته شدهاند، در پوست خواهیم کاشت. مبدعان این روش ادعا میکنند که کاشت ابرو با روش میکروگرافت بهترین و طبیعیترین نتیجه را به همراه خواهد آورد.
برای ویزیت و مشاوره رایگان با شماره های 02122027245 – 02172803 تماس بگیرید.
کاشت ابرو روی تاتو
یکی از شایعترین موارد در بین داوطلبان کاشت ابرو، درخواست کاشت ابرو روی نواحی تاتو شده است. در گذشته، یکی از راهکارهایی که برای بهبود ظاهر ابروها مورد استفاده قرار میگرفت، تاتو زیر پوست ابروها بود. این موضع گاهی خوب پیش نمیرفت و حتی تراکم ابروها را پایینتر میآورد. در حالی که راه حال نهایی برای بالا بردن تراکم ابروها، کاشت ابرو است.
کاشت ابرو روی تاتو کاملاً امکان پذیر بوده و نتایج خوبی را هم به دنبال دارد. پس اگر تنها به این دلیل به کاشت ابرو فکر نمیکردید، میتوانید همین الان با کلینیک ره یا تماس گرفته و وقت مشاورهی خصوصی برای خود رزرو کنید!
هزینه و قیمت کاشت ابرو طبیعی
چندین و چند عامل در هزینهای که شما برای کاشت ابرو خود میپردازید، دخیل خواهند بود. این عوامل شامل:
- سطح حرفه ای و کیفیت کار کلینیک
- حسن شهرت و تواناییهای پزشکان همکار
- تخصص و سابقه دیگر عوامل همکار در کادر زیبایی
- نوع دستگاههای مورد استفاده
- خدمات جانبی قابل ارائه
- نوع کاشت ابرو و گستردگی نیاز داوطلب به دریافت درمان
و بسیاری عوامل دیگر از این دست میباشد.
ماندگاری کاشت ابرو
کاشت ابرو یک راه حل دائمی بوده و نتایج این روش مانگاری مادام العمری دارند. ۴ الی ۶ ماه پس از کاشت، موهای ابروهای شما رشد قابل توجهی خواهند داشت و پس از گذشت ۱۰ ماه، نتایج نهایی قابل مشاهده خواهند بود.
عوارض کاشت ابرو
کاشت ابرو هم به مانند بسیاری درمانهای دیگر، ممکن است عوارض و خطراتی را به دنبال داشته باشد. با این حال، در صورت مراجعه به کلینیک های معتبر کاشت ابرو میتوانید ریسک این عوارض را به حداقل و حتی صفر برسانید. مهمترین عوارضی که برای کاشت ابرو گزارش شدهاند شامل این موارد میگردند:
- احساس درد و یا گزگز
- قرمزی و جوش در ناحیه دریافت کننده
- ایجاد ظاهر غیرعادی در ابروها
- رشد سریع و غیرعادی ابروها
- ریزش ناگهانی ابروها
- تفاوت رنگ در میان ابروهای کاشته شده و پیشین
- تورم و خارش در ناحیه کاشت ابرو
- پوسته پوسته شدن موها در ناحیه کاشت ابرو
- فولیکولیت (التهاب فولیکولها)
- خونریزی
- عفونت
- بی حسی در ناحیه کاشت ابرو
- فر شدن موهای ابرو
در انتها لازم است تا در مورد برخی از این عوارض توضیحات تکمیلی ارائه شود.
ظاهر غیر عادی و ناهمگونی ابروها
این عارضه در صورتی به وجود میآید که کلینیک، پزشک و یا اپراتورهای کاشت ابرو از صلاحیت کافی برخوردار نباشند. البته این عارضه قابل درمان بوده و با ترمیم ابرو میتوان این حالت را رفع نمود. البته در برخی از موارد هم بدن به سرعت با تغییرات پیش آمده هماهنگ شده و ظاهر غیرطبیعی خود به خود از میان میرود.
ریزش ابروها پس از کاشت ابرو
به داوطلبان اطمینان داده میشود که این عارضه نیز طبیعی است و پس از 3 الی 4 ماه پس از کاشت ابرو وضع به صورت عادی بازخواهد گشت.
فولیکولیت در ناحیه ابروها
دلیل این امر در برخی منابع، کاشت ابرو در عمق نامناسب عنوان شده است. برای بهبود از این عارضه بهتر است ضمن استفاده از پمادهای آنتی بیوتیک، از دستمال مرطوب آغشته به الکل 70٪ استفاده کنید. معمولاً دلیل دیگر فولیکولیت ابرو، ایجاد تراکم بیش از حد در ناحیه میزبان است. این موضوع موجب میشود غدد سباسه پیوندی، بیش از حد سبوم تولید کنند. در صورت عدم درمان حتی ممکن است با زخم آتروفیک روبهرو شویم.