آزمایش های لازم قبل از کاشت مو کدام اند؟
آزمایش های لازم قبل از کاشت مو کدام اند؟

مشاوره آنلاین در واتس‌اپ

جهت مشاوره و اطلاع از قیمت‌ها با ما در ارتباط باشید.

کاشت مو به روش BHT یا کاشت مو از بدن چیست

بانک موی ضعیف در پشت گوش‌ها و سر برای بسیاری از کسانی که می‌خواهند کاشت مو انجام دهند، چالشی بزرگ است؛ چرا که ممکن است تصور شود این افراد نمی‌توانند از درمان‌های پیوند موی طبیعی استفاده کنند. اما این، تصوری اشتباه است. کاشت مو به روش BHT راهیست که به کمک آن، همه می‌توانند برای درمان طاسی خود اقدام کنند. کلینیک ره یا: کاشت مو همراه با تخفیف بنابراین اگر تا امروز به دلیل این تصور از کاشتن موهای خود ناامید شده بودید، همین الان از قسمت + درخواست نوبت برای مشاوره حضوری با پزشک متخصص پوست و مو، وقتی را تعیین کنید. به کمک کاشت مو به روش BHT شما هم می‌توانید امکان کاشت مو بدون بانک موی مناسب در سر را در نظر داشته باشید. در این مقاله‌ی وب سایت کلینیک ره یا، ما قصد داریم تا به شما همه‌چیز را درباره‌ی کاشت مو به روش BHT و...

مشاوره رایگان ره‌یا فقط با چند کلیک

با رزرو آنلاین وقت ملاقات در کلینیک زیبایی ما، به راحتی و در کمترین زمان ممکن، از خدمات متنوع ما بهره‌مند شوید.

بانک موی ضعیف در پشت گوش‌ها و سر برای بسیاری از کسانی که می‌خواهند کاشت مو انجام دهند، چالشی بزرگ است؛ چرا که ممکن است تصور شود این افراد نمی‌توانند از درمان‌های پیوند موی طبیعی استفاده کنند. اما این، تصوری اشتباه است. کاشت مو به روش BHT راهیست که به کمک آن، همه می‌توانند برای درمان طاسی خود اقدام کنند.

کلینیک ره یا: کاشت مو همراه با تخفیف

بنابراین اگر تا امروز به دلیل این تصور از کاشتن موهای خود ناامید شده بودید، همین الان از قسمت + درخواست نوبت برای مشاوره حضوری با پزشک متخصص پوست و مو، وقتی را تعیین کنید. به کمک کاشت مو به روش BHT شما هم می‌توانید امکان کاشت مو بدون بانک موی مناسب در سر را در نظر داشته باشید. در این مقاله‌ی وب سایت کلینیک ره یا، ما قصد داریم تا به شما همه‌چیز را درباره‌ی کاشت مو به روش BHT و نکات مهم آن توضیح دهیم.

بنابراین اگر دلیل آمدن شما به این وب سایت کسب اطلاعاتی در مورد این که کاشت مو به روش BHT به چه صورتی انجام می‌شود است، از شما دعوت می‌کنیم تا در ادامه‌ی مقاله با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: بانک مو چیست؟‌

کاشت مو به روش BHT چیست و چگونه انجام می شود؟

کاشت موی BHT روشی است که در آن، برای برداشت گرافت‌های مورد نیاز از منابع موجود در ریش، قفسه سینه، پشت بدن، شکم، پاها و بازوها استفاده می‌کنیم. اما چرا باید از این روش به جای روش‌های دیگر، مانند کاشت مو به روش FUT یا نواری استفاده کرد؟ گاهی اوقات کسانی که داوطلب کاشت مو هستند، برای انجام این جراحی از شرایط لازم برخوردار نیستند.

کاشت مو به روش BHT چگونه انجام می شود

یکی از مهمترین این شرایط، ضعیف بودن بانک مو در ناحیه‌ی پشت گوش‌ها و سر است. در روش BHT از چه بخش‌هایی از بدن مو برداشته می‌شود؟ بر خلاف چیزی که ممکن است بسیاری تصور کنند، به جز پوست سر سایر موهای نقاط بدن نیز امکان اهدای فولیکول به پوست سر را دارند. از جمله‌ی مهمترین این نقاط، باید به نواحی اطراف قفسه سینه، کمر، ران‌ها، کتف، ساق پا و غیره اشاره کرد.

البته باید متذکر شد که کاشت مو به روش BHT چالش‌های خاص خود را دارد و نمی‌توان آن را یک جراحی عادی، هم ردیف متدی آسان مانند کاشت مو به روش SUT ارزیابی کرد. چرا که موهای سر و بدن از جهات گوناگونی با یکدیگر تفاوت‌های عده‌ای دارند. مثلا نوع پوست، عمق قرارگیری فولیکول مو در ناحیه‌ی درم، ضخامت موها و شکل جهت‌گیری فولیکول‌ها در موهای سر و بدن با یکدیگر متفاوت است.

البته ممکن است در تماس با ره یا، کارشناسان ما به شما گفته باشند که روشی به نام کاشت مو به روش BHT تنها یک نام جدید برای معرفی متدهای روتین پیوند مو، مانند تکنیک FUE (استخراج واحد فولیکولی) یا FIT است. در واقع، BHT مخفف عبارت Body Hair Transplantation بوده و از نظر فناوری پزشکی، تنها تفاوت کاشت مو به روش BHT با کاشت موی FIT تنها در ناحیه‌ی اهداکننده‌ی فولیکول است.

بیشتر بخوانید: بررسی کامل عوارض مصرف دخانیات بر روی کاشت مو و ابرو

نکات مهم و مراحل کاشت مو با تکنیک BHT

برای انجام این روش، ابتدا باید نواحی اهداکننده‌ی گرافت‌های مو در یک جلسه مشاوره حضوری مشخص شود. در ادامه، زمانی را جهت تعداد جلسات لازم برای کاشت مو به روش BHT مشخص می‌کنیم. موهای ناحیه‌ی بانک مو باید یکی دو روز پیش از عمل جراحی ایمپلنت مو تراشیده شوند تا همه‌ی فولیکول‌های موجود در آن ناحیه فعال شده، گرافت‌های مویی با طول حدود یک میلی‌متر را در اختیار پزشک قرار دهند.

این موهای تازه رسته شده، توسط پزشک و با کمک از متدها میکروگرافت، برداشته می‌شوند و پس از طی مراحل لازم در ناحیه هدف کاشته خواهند شد. البته این روش ظرافت‌های خاص خود را دارد و به همین جهت، باید به ی نکات مهم در کاشت مو به روش BHT توجه لازم را مبذول داشت.

تعداد جلسات لازم برای کاشت مو به روش BHT

در واقع نکات مهم و مراحل کاشت مو به روش BHT تقریبا با دیگر روش‌های مختلف کاشت مو مشابه است. گام‌های اصلی در کاشت مو به این روش، شامل آماده‌سازی، گرافت‌ها، برداشت، پردازش و کاشت مجدد آن‌‌ها است. برای این کار:

  • موهای ناحیه‌ی اهدا‌کننده تراشیده شده تا پس از چند روز، نواحی‌ای که دارای فولیکول فعال و امکان اهدای مو به سر را دارند، مشخص گردند.

دلیل اصلی این امر، تفاوت ذاتی موهای بدن و سر است. موهای بدن معمولا در حالت تلوژن یا فاز استراحت قرار دارند؛ در حالی که فولیکول‌های مناسب برای کاشت مو باید در مرحله آناژن یا رشد قرار داشته باشند. همچنین باید حجم خونرسانی بدن به پوست این دو ناحیه مشابهت داشته باشد.

  • گرافت‌های مناسب توسط دستگاه هندلر پانچ، برداشته شده و زیر میکروسکوپ آماده می‌شوند.
  • شیارهای باریکی در پوست سر با جهت درست ایجاد شده، گرافت‌های باز طراحی شده در آن قرار می‌گیرند.

نکته‌ی جالب در این مرحله، تفاوت تراکم موهای سر و بدن است. برای هر سانتی‌متر مربع از پوست سر، تقریبا باید بانک مویی با مساحت حداقل دو برابری را در نظر داشته باشیم.

مقایسه کاشت مو BHT با روش های دیگر

همان طور که پیش از این اشاره کردیم، کاشت مو به روش BHT با دیگر روش‌های کاشت مو، تفاوت‌های روشنی دارد. به عنوان مثال نیازی نیست تا به تفاوت بین BHT-FUE و کاشت مو به روش FUE اشاره مجددی شود. هر چند میان روش کاشت مو با استفاده از موهای بدن و سایر روش های کاشت و ترمیم مو تفاوت‌های دیگری هم وجود دارد.

یکی از موارد مهم رد این رابطه، این است که خانم‌ها احتمالا نخواهند توانست از این روش بهره ببرند. دلیل این امر، تفاوت فیزیولوژی و موهای بدن زنان و مردان است. البته این مورد ممکن است با توجه به هر بیمار و وضعیت بانک موی ایشان فرق کند. برای کسب اطلاعات بیشتر، رزرو وقت مشاوره حضوری با پزشک متخصص ضروری است.

همچنین نتایج این روش با دیگر روش‌ها تمایز محسوسی داشته و از نظر رنگ موهای کاشته شده، ظاهر آن‌ها و سرعت رشد موها بعد از کاشت می‌تواند با موهای عادی تفاوت‌هایی داشته باشد.

چه کسانی برای کاشت موی BHT مناسب هستند؟

مزیت‌های کاشت مو به روش BHT موجب شده است تا بسیاری از داوطلبان نسبت به این روش علاقه‌مند باشند. اما همان طور که کمی پیشتر دیدیم، این روش نیز برای همه نیست و برخی نمی‌توانند از این متد استفاده کنند. مهمترین معیار ارزیابی برای مناسب بودن روش BHT برای کاندیدای مناسب کاشت موی بدن، وضعیت بانک موی آن‌هاست. افرادی که از سندرم‌هایی مانند آلوپسی یونورسالیس رنج می‌برند، به شکل کلی امکان ایمپلنت موی طبیعی را ندارند.

کاندیدای مناسب کاشت موی بدن

برای سنجش وضعیت داوطلب کاشت مو به روش بی اچ تی، از معیاری به نام شاخص TDI یا شاخص اهداء قفسه سینه بهره گرفته می‌شود. در این سیستم امتیازدهی از پارامترهایی مثل تعداد و تراکم گرافت‌های مناسب، وسعت ناحیه اهداکننده و شباهت موهای سر و بدن استفاده می‌شود. این معیار برای نحوه انتخاب بانک موی مناسب در بدن اهمیت زیادی دارد.

تعیین شاخص اهدا قفسه سینه (TDI)
۰ ۱ ۲ امتیاز فرد
تراکم مو کمتر از ۲۰ گرافت در cm² بین ۲۰ الی ۴۰ گرافت در cm² بیش از ۴۰ گرافت در cm²
شباهت بین موی سر و بدن خیلی متفاوت تا حدودی متفاوت خیلی شبیه
تعداد گرافت ها با ۲ الی ۳ فولیکول مو بیش از ۲۰ درصد بین ۲۰ الی ۳۰ درصد بیش از ۳۰ درصد
وسعت ناحیه برداشت کننده cm² کمتر از ۵۰ بین ۵۰ الی ۲۰۰ بیش از ۵
طول موهای بدن cm کمتر از ۲ بین ۲ الی ۵ بیش از ۵
مجموع

برای موفقیت در این متد، نمره‌ی داوطلب باید حداقل بیشتر از ۴ باشد

از دیگر شرایط داوطلب مناسب کاشت مو به روش BHT باید به این موارد اشاره کرد:

  • سلامت عمومی و عدم ابتلا به بیماری‌های خاص
  • سن مناسب و سپری شدن دوره‌ی اوج ریزش موها
  • نداشتن بانک موی مناسب در سر

بیشتر بخوانید: روشهای تقویت مو

مزایای کاشت مو به روش BHT

باید اذعان کرد که با وجود محدودیت‌های متعدد به کارگیری این روش، ابداع کاشت مو به روش BHT موفق شد مشکلات لاینحل بسیاری را برطرف کند. به وضوح، از بزرگ‌ترین مزیت های روش کاشت مو BHT فراهم شدن امکان کاشت مو برای داوطلبانی بود که تا قبل از آن، نمی‌توانستند از این درمان استفاده کنند.

همچنین به دلیل استفاده از تکنیک‌های کاشت مو به روش FIT در کاشت مو به روش BHT، با عوارضی مانند جای زخم، خونریزی در ناحیه بانک مو و غیره رو به رو نخواهیم بود. امکان بررسی شانس موفقیت پیوند مو پیش از عمل جراحی هم از دیگر مزیت‌های پرشما این تکنیک ایمپلنت موی طبیعی است.

نتایج کاشت مو به روش BHT در صورت موفقیت، پس از مدتی بسیار طبیعی به نظر آمده و از موهای طبیعی سر قابل تشخیص نخواهند بود.

کاشت مو با بانک موی ضعیف یا بدون بانک مو در سر

در این جا، بد نیست تا بررسی کنیم موهای مورد استفاده در روش BHT بر چه اساسی انتخاب می‌شوند؟ احتمالا تا به اینجا، شما هم به این نتیجه رسیده‌اید که احتمالا روش کاشت موی bht مزیت‌های زیادی را می‌تواند برای داوطلبان آن به ارمغان آورد. با این حال سوالی که باقی می‌ماند آن است که کدام یک از قسمت‌های بدن برای کاشت BHT مناسب هستند؟ و آیا روند برداشت مو از بدن، مشابه با برداشت از سر است؟ در روش BHT از چه بخش‌هایی از بدن مو برداشته می‌شود؟

کاشت مو از ریش به سر

موهای ناحیه ی صورت و محاسن، خصوصا ریش بهترین گزینه برای پیوند مو به سر هستند. دلیل این موضوع، آن است که فولیکول‌ های ناحیه ریش نسبت به دیگر موهای بدن، از بیشترین شباهت با فولیکول‌های موی سر بهره می‌برند. البته احتمالا خود شما هم با مقایسه‌ی سرعت رشد موهای بدن با ریش می‌توانستید به همین نتیجه برسید.

معایب برداشت از ریش برای کاشت مو

البته برداشت از ریش برای کاشت مو معایبی را نیز با خود به همراه دارد. مهمترین مشکل این روش، از بین بردن تراکم و گستره‌ی رویش ریش در صورت است. علاوه بر آن ممکن جای اسکارهایی روی پوست صورت نیز بر جای بماند. دیگر عوارض برداشت از ریش برای کاشت مو به روش BHT شامل:

  • برداشت تعداد زیادی از تارهای روییده شده صورت و بازدهی کم در مقایسه با دیگر روش های کاشت مو
  • تفاوت رنگ تارهای محاسن و موها
  • عدم امکان درمان طاسی‌های گسترده

مزایای کاشت مو به روش BHT

کاشت مو از بدن به سر

گاهی ممکن است فرد داوطلب کاشت مو به روش BHT، در ناحیه‌ی ریش خود نیز از بانک موی مناسبی برخوردار نبوده و یا نخواهد از آن استفاده کند. این موضوع موجب می‌شود تا گزینه‌ی کاشت مو با استفاده از موهای بدن را مد نظر قرار دهیم.

اما چرا کاشت مو از بدن نسبت به دیگر نواحی ارجحیت دارد؟ مهمترین دلیل این موضوع سازگاری نسبی فولیکول‌های موی بدن در پوست سر است. دوم نیز آن که موهای زائد بدن، مطلوب بسیاری از داوطلبان نیست و از این نظر، بیم از بین رفتن بانک مو نیز وجود ندارد. به عنوان مثال، بعید است کسی نگران از دست دادن فولیکول ‌های ناحیه سینه خود باشد. در حالی موهای این ناحیه، گزینه‌ی بسیار خوبی برای پیوند به سر به شمار می‌روند.

کاشت مو از ناحیه تناسلی

آیا امکان برداشت گرافت‌ها از ناحیه شرمگاهی وجود دارد؟ بسته به این که این سوال را از چه کسی بپرسید ممکن است پاسخ متفاوتی بشنوید. برخی بر این باورند که با استفاده از روش کاشت موی BHT می‌توان از این ناحیه هم به عنوان یک بانک مو بهره برد. با این حال، شاید خیلی از افراد دوست نداشته باشند که از این ناحیه به عنوان بانک مو استفاده کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر بهتر است با یک پزشک متخصص مشاوره کنید.

عوارض و معایب کاشت مو به روش bht

احتمالا تا به این جا متوجه شده‌اید که روش Bht چه محدودیت هایی دارد. در واقع، تجربه نشان داده است که شانس موفقیت این تکنیک، حدود 80 درصد است. علاوه بر آن، کاشت مو به روش Bht معایبی هم دارد. این عوارض و معایب ممکن است گاهی منجر به این شوند که افراد، کاملا از گزینه‌ی کاشت مو صرف نظر کرده و به فکر لیزر موهای زائد سر و خلاصی کامل از باقیمانده‌ی موهای سر خود باشند.

با این حال، باید گفت که دوران نقاهت و بهبودی بعد از کاشت مو به روش BHT با دیگر روش‌ها از نظر طول آن نیز با بقیه‌ی روش‌های کاشت مو متفاوت است. به همین دلیل گاهی اوقات ممکن است کسانی که این روش کاشت مو را انتخاب کرده‌اند، از بابت نتایجی که مشاهده می‌کنند نگران باشند. در واقع مرحله به مرحله‌ی فازهای رشد مو بعد از کاشت موی bht این تصور را در داوطلب ایجاد می‌کند که کاشت موی طبیعی با شکست رو به رو شده است.

با این حال جای هیچ نگرانی از این بابت نیست. عوارض کاشت موی bht در یک ماهه‌ی اول کاملا ماندد سایر روش‌های کاشت مو است. شما می‌توانید با رعایت نکات عمومی، مانند نگهداری از فولیکول‌های کاشته شده از آن به سلامت گذر کنید. با این حال از ماه سوم به بعد، می‌توانید متوجه عدم یکدستی موهای کاشته خود شوید. این عوارض از ماه نهم به بعد تقریبا کاملا محو شده‌اند و پس از یک سال، نتایج کاملا طبیعی خواهند بود.

از دیگر معایب کاشت مو از بدن به سر باید به این موارد اشاره کرد:

  • اولین مشکل رایج، عدم هماهنگی رشد موهای کاشته شده با دیگر موهای طبیعی سر است. موهای گرفته شده از بدن، معمولا بیش از ۵ سانتی‌متر توانایی رشد ندارند.
  • علاوه بر آن، برای کاشت مو به روش BHT نیاز به برداشت تعداد گرافت‌های زیادی داریم. چرا که گرافت‌های به دست آمده از موهای بدن معمولا تنها حاوی یک فولیکول هستند.
  • این گرافت‌های متعدد برداشته شده در برخی موارد موجب ایجاد اسکار و ظاهر پرتقالی پوست می‌شوند.
  • یکی دیگر از مشکلات رایج در کاشت موی BHT تفاوت رنگ موهای کاشته شده با موهای طبیعی بدن است. البته در افرادی که موهای تیره و مشکی‌ای دارند، این مشکل چندان خود را هویدا نمی‌کند.
  • همه نمی توانند از کاشت مو به روش BHT‌ استفاده کنند. خانم‌ها و افرادی که از طاسی‌های گسترده رنج می‌برند از این دسته افراد محسوب می‌شوند.
  • سطح تبحر جراح در نتیجه‌ی نهایی این روش تاٍیر بسیار بسیار بالایی دارد.
  • دیگر عوارض بعد از کاشت مو به روش BHT مشابه با دیگر روش‌های کاشت مو است. ماندد ایجاد دلمه، احساس ناراحتی در ناحیه‌ی کاشت و بانک مو، ریسک عفونت و غیره. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به صفحه‌ی کاشت مو در وب سایت کلینیک ره یا مراجعه کنید.

بعد از کاشت مو به روش BHT

مراقبت ها و توصیه های قبل و بعد از کاشت مو به روش BHT

در کلیه‌ی روش‌های رایج کاشت موی رایج، می‌توان مراقبت‌های مشابهی را از نظر کاهش سطح عوارض و التیام زخم‌ها معرفی کرد. توصیه‌های مهم درباره کاشت مو به روش BHT نیز از این قائده مستثنی نیستند؛ هرچند ممکن است نکات بیشتری هم در این رابطه قابل مطرح کردن باشند. این موضوع شامل نحوه‌ی مراقبت‌های لازم در مورد بانک موی سطح بدن و نیز، گرافت‌های کاشته شده در روش BHT است.

  • بدیهی است که در یکماه‌ی پیش از جراحی و در دوران نقاهت، باید از مصرف مواد مختل‌کننده‌ی انعقاد خون خودداری کنید. مانند الکل، دخانیات، داروهایی مانند ایپوبروفن، غذاهای چرب و غیره.
  • ناحیه‌ی بانک مو و دریافت‌کننده باید تا حد امکان تمیز نگاه داشته شوند. علاوه بر آن مصرف داروهای تجویزی برای جلوگیری از عفونت ضروری است.
  • پیش از مراجعه به کلینیک برای کاشت مو به روش BHT، دوش بگیرید. تا مدتی امکان استحمام میسر نخواهد بود. پس از آن هم باید نکات لازم برای شستشوی سر بعد از کاشت مو را جدی بگیرید.
  • موهای بانک مو باید سه تا چهار روز پیش از جلسه اول، تراشیده شوند.
  • برای برداشت مجدد مو از بانک موی یکسان در بدن، باید نیم سال صبر کنید.

هزینه کاشت مو به روش bht در تهران

به مانند بسیاری از دیگر روش‌های کاشت موی رایج، کلینیک ره یا امکان اعلام قیمت دقیق برای کاشت مو به روش BHI و پیوند مو از بدن به سر را ندارد. برای استعلام هزینه کاشت مو به روش BHT تنها می‌توان پس از جلسه معاینه حضوری اقدام نمود؛ چرا که شرایط هر دوطلب با داوطلب دیگر متفاوت است. تعداد جلسات لازم، تعداد گرافت‌های مورد نیاز و سطح تخصص پزشک، همگی در هزینه ترمیم مو تأثیر زیادی در بر دارند.

مقاله‌ای که برای شما آماده کردیم، مربوط به بلاگ ره یا بوده و می‌توانید نکات جذاب و آموزش‌های دیگر را در صفحه مربوطه مطالعه کنید. می‌توانید برای دریافت انواع خدمات زیبایی از خدمات کلینیک پوست و مو ره یا بهره ببرید.

نظرات و سوالات شما

0 0 رای ها
امتیاز
اشتراک در
اطلاع از
0 دیدگاه
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

رزرو و دریافت نوبت مشاوره ره‌یا

انتخاب خدمت*
نام شما*
ایمیل شما*
شماره تلفن شما*