پیوند موی طبیعی با تمام مزایا و نکات مثبتی که دارد، از محدودیتهایی نیز رنج میبرد؛ چرا که برای بهره بردن از آن داوطلبان باید از حداقل ویژگیهایی برخوردار باشند. در شرایطی که چنین امکانی برای داوطلبان میسر نیست؛ ترمیم مو به روش HRT بهترین روش ترمیم موهای آسیب دیده شمرده میشود.
کلینیک ره یا: کاشت مو با بهترین قیمت
ترمیم مو به روش HRT یک تکنیک ترمیم مو بدون جراحی است. هدف آن از اجرای این روش، پیوند موی مصنوعی و ترمیم ریزش موی ناشی از بیماری های خاص است. این روش که گاه به آن، ترمیم مو به روش تار به تار مو هم گفته میشود، بهترین روش ترمیم مو برای خانمها و دیگر داوطلبانی است که نمیتوانند با دیگر روشهای رایج، کاشت مو انجام دهند.
کاشت یا پروتز مو به روش HRT نسبت به دیگر روشهای ترمیم مو تکه ای و کاشت مو وسط یا جلوی سر مانند مایکرو سیلندر و یا ترمیم مو به روش مایکروپوینت، ارجحیت دارد. کاشت مو وسط سر را به واقع باید از اصلیترین دلایل انتخاب کاشت مو به روش HRT دانست.
اما آیا ترمیم مو به روش HRT جایگزین مناسبی برای کاشت مو است؟ در ادامه این مطلب، به بررسی متد ترمیم مو به روش تار به تار و مقایسه آن با دیگر انواع روش های کاشت مو میپردازیم. بنابراین اگر چگونگی ترمیم و کاشت مو به روش HRT برای شما جالب است، حتما تا انتهای این مطلب از وبلاگ کلینیک ره یا با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید: روشهای تقویت مو
ترمیم مو با کاشت به روش HRT اچ آر تی چیست؟
ترمیم مو به روش HRT رویکردی کاملا متفاوت با دیگر روشهای رایج کاشت مو است. در ترمیم مو به روش HRT به جای پیوند گرافتهای موی سر، از گرافتهایی مصنوعی و با تارهایی ساخته شده از ترکیبات پلیمری برای ترمیم مو تکه ای بهره برده میشود. در واقع دلیل نامگذاری ترمیم مو به روش تار به تار نیز همین است. روش HRT را باید بهترین روش ترمیم مو برای خانمها دانست؛ چرا که از بیشترین اثربخشی برخوردار میباشد.
گفتنی است که کاشت مو به روش HRT با ترمیم مو به روش فرنچ لس تفاوت دارد. برای ترمیم مو به روش فرنچ لس تارهای مو روی یک لایه توری پیوند زده میشوند؛ در حالی که برای ترمیم موی HRT همیشه از چنین روشی بهره برده نمیشود.
آیا در کاشت مو به روش HRT از موی فرد دیگری استفاده میشود؟
کلیهی پزشکان متخصص پوست و مو بر این نکته تاکید دارند که تمامی روشهای کاشت موی طبیعی نسبت به روش HRT برتری دارند. با این حال گاهی ذخیرهی بانک مو یا سلامت افراد به گونهای است که چارهای جز پروتز موی مصنوعی وجود ندارد. در این موارد، ممکن است ترمیم مو به روش تار به تار مطرح شود. برای ایمپلنت این موها روی سر، باید از گرافتهای مصنوعی، و نه گرافتهای طبیعی شخص دیگری، بهره برده شود؛ چرا که بدن گرافتهای پیوندی از افراد دیگر را پس میزند.
این گرافتهای مصنوعی که به نام گرافت ترانس درمال شناخته میشوند توسط برندهای مطرح بینالمللی به صورت انحصاری عرضه میگردند. این تارهای مصنوعی از پلیمرهای پلیآمید (Biofiber CE 0373) تشکیل شدهاند.
تکنیک ترمیم HRT برای چه افرادی انتخاب مناسبی است؟
پیش از این اشاره کردیم که ترمیم مو به روش HRT، بهترین روش ترمیم مو برای خانمهایی است که روشهای دیگر کاشت مو (مانند کاشت مو به روش ﻣﯿﮑﺮوﮔﺮاﻓﺖ یا کاشت مو به روش FUT) برای آنها امکانپذیر نیست. درواقع با وجود این که توصیه پزشکان، همواره ترجیح کاشت موی طبیعی به مصنوعی است؛ ترمیم مو به روش تار به تار خصوصا برای ترمیم موی جلوی سر یا ترمیم مو تکه ای میتواند بسیار مفید واقع شود.
پس روش HRT به چه کسانی توصیه می شود؟ در واقع بهترین کاندیدای کاشت مو روش HRT اچ ار تی کسانی هستند که نمی توانند کاشت مو انجام دهند. مهمترین بیماریهایی که میتواند روش های کاشت و ترمیم موی مصنوعی را برای بیمار مطرح کند، شامل این موارد میشود:
- مبتلایان به بیماریهای خاص مانند دیابت
- کسانی که از اختلالات تیروئیدی، سندرم پلی کیستیک و یا آلوپسی آره آتا رنج میبرند.
- افراد دچار حساسیت به داروهای بیهوشی موضعی
- کسانی که از داروهای خاص، مانند شیمی درمانی استفاده میکنند
- مصرفکنندگان داروهای ضدافسردگی قوی، نقرس، و یا رقیق کننده-ضد انعقاد خون
در واقع، بیشتر کسانی که نمیتوانند از دیگر روش های ترمیم مو با کمک کاشت موی طبیعی بهره ببرند، کاندیدای مناسبی برای ترمیم مو به روش HRT محسوب میشوند.
مراحل کاشت و ترمیم مو با روش HRT
برای انجام مراحل کاشت مو به روش HRT پیش از هر چیز، اسکنی سه بعدی و به وسیله کامپیوتر از پوست سر داوطلب تهیه میشود. از این اسکن در مراحل بعدی برای تهیه لایهای که تارهای مو روی آن قرار میگیرد، بهره گرفته میشود. همچنین رنگ، ضخامت و جنس مو نیز باید پیش از ایمپلنت مو مصنوعی روی سر مورد بررسی قرار گیرد.
در ادامه، روی پوست سر کاملا تراشیده و تمیز میگردد. پس از آمادهسازیهای لازم، لایهای که ایمپلنتهای مصنوعی روی آن قرار میگیرند، به پوست سر چسبانده و در نهایت شما دارای موهای جدیدی خواهید شد.
معایب و مزایای ترمیم مو به روش HRT
کاشت مو به روش HRT راه حل نهایی و بهترین روش ترمیم مو برای خانمهایی که نمیتوانند کاشت مو انجام دهند. خصوصا که (همان طور که در مقالهی کاشت مو به روش BHR توضیح دادیم) خانمها معمولا امکان پیوند مو از بدن به سر را ندارند. البته درمان های طاسی مدل مردانه را نیز با این روش میتوان مد نظر قرار داد.
ترمیم مو تکه ای به روش HRT نیازی به بیهوشی و یا جراحی نداشته، و دوران نقاهتی نیز برای آن وجود ندارد. در واقع بر خلاف دیگر روشهای کاشت موی طبیعی، در کاشت مو به روش HRT شما بلافاصله میتوانید به جرییان زندگی عادی خود برگردید. همچنین گرافتهای کاشته شده در روش HRT، اگر بتوان چنین نامی بر آنها گذاشت، مانند گرافتهای طبیعی موی کاشته شده حساس نیستند.
نتایج کاشت مو به روش HRT مانند کاشت موی طبیعی نخواهد بود. با این حال در صورت مراجعه به یک متخصص متبحر و چیرهدست، میتوانید انتظار نتایج قابل قبولی را داشته باشید. موهای کاشته شده با این روش، محدودیتی را از نظر شستشو، استخر و یا قعالیت ورزشی ایجاد نخواهد کرد. موهای مصنوعی کاشته شده امکان سشوار کشیدن و استفاده از حالتدهندههای موی سر را نیز خواهند داشت.
البته این موها دائمی نیستند و عمری حدود شش ماه تا دو سال دارند. چرا که تارهای کاشته شده دچار از ریختافتادگی و یا کدری شده و نیاز به تعویض خواهند داشت. هرچند که با توجه به جبران محدودیتهای ناشی از فقر بانک مو، این مشکل قابل اغماض است. از دیگر مزیتهای کاشت مو به ورش HRT باید به این نکات اشاره کرد:
- ترمیم موها مطلقا بدون درد و خونریزی
- امکان کاشت موی تکه ای در وسط یا جلوی سر
- برطرف کردن محدودیت ها برای کسانی که نمی توانند کاشت مو انجام دهند
- عدم استفاده از ذخیره بانک مو
بیشتر بخوانید: بررسی کامل عوارض مصرف دخانیات بر روی کاشت مو و ابرو
عوارض و خطرات روش HRT در درمان ریزش مو
با این حال ترمیم مو به روش تار به تار همیشه توصیهی نخست پزشکان نیست؛ چرا که این روش با عوارض خاصی همراه است. در واقع، این روش در ابتدای پیدایش زمینهساز بروز عوارض وحشتناکی شد که در نهایت، منجر به عدم تایید آن از سوی سازمان غذا و داروی امریکا گردید. هرچند که با پیشرفت علم پزشکی و اصلاح روشهای قدیمی، کاشت موی مصنوعی مجددا امکان انجام یافت.
مهمترین عوارض محتمل ناشی از کاشت موی مصنوعی به این شرح است:
- آسیب و از بین رفتن فیبرهای پیوند زده شده
- واکنش آلرژیک پوست به لایه میانجی یا حساسیت گرانولوماتوز
- گرانولومای جسم خارجی
- تشدید مشکل آلوپسی
- زمینهساز عفونت و تشکیل کیست (گرانولوما کولر)
- زمینهساز فولیکولیت عودکننده
- پوسته پوسته شدن پوست سر
- تکثیر بیش از حد پلاستیک سلول های اپیدرم
گذشته از این موارد، کاشت مو با متد اچ آر تی محدودیتهای دیگری هم دارد. گذشته از رشد نکردن موهای مصنوعی و ظاهر نسبتا غیرطبیعی آنها، کسانی که پوست سر چربی دارند، نمیتوانند به حفظ گرافتهای دریافت شده در طولانی مدت خوشبین باشند؛ چرا که پوست سر چرب موجب ریزش گرافتهای مو کاشتهشده خواهد شد.
مراقبتهای بعد از ترمیم مو با تکنیک HRT
همان طور که ملاحظه میکنید، عوارض و معایب ترمیم مو مصنوعی نسبت به کاشت مو طبیعی به نسبت چشمگیر هستند. برای جلوگیری از این عوارض، باید نکاتی را بعد از کاشت مو به روش HRT رعایت کنید:
- توصیه میشود تا ۴۸ ساعت از استحمام خودداری کنید. همچنین پس از این دوره شستشوی موهای مصنوعی باید با ملایمت انجام شود.
- مواد شیمیایی شوینده میتوانند به موهای مصنوعی آسیب بزنند. در به کار بردن آنها دقت کنید.
- شامپوی مخصوصی برای شستشوی موهای مصنوعی کاشته شده وجود دارد. باید حتما از این نوع شامپوها استفاده کنید.
- هنگام خشک کردن موها دمای سشوار را در حد متعادل نگاه دارید. البته بهتر است خشک کردن موها با پارچه لطیف نخی و با ملایمت انجام شود.
- سعی کنید از شانه کشیدن موهای خیس خود خودداری کنید.
آیا کاشت مو به روش HRT دارای دوران نقاهت است؟
یکی از مزیتهای واضح کاشت موی مصنوعی یا تار به تار به روش HRT عدم وجود دورهی نقاهت است. از آن جایی که این روش صد درصد غیرتهاجمی و بدون نیاز به ایجاد جراحت میباشد، طبیعی است که دورهی نقاهتی وجود نداشته و بلافاصله میتوانید به روال عادی روزمره خود بازگردید.
هزینه ترمیم مو به روش HRT در تهران
هزینه ترمیم مو به روش تار به تار یا HRT در تهران از عمده سوالاتی است که متقاضیان کاشت موی مصنوعی درباره آن نگران هستند. ترمیم مو مصنوعی مانند دیگر روشهای کاشت مو بستگی به عوامل مختلفی دارد. البته پیوند موهای سر با این تکنیک کمی گرانتر از دیگر روشها بوده و حدود حداقل ۸ میلیون تومان هزینه در بر خواهد داشت. برای کسب آخرین قیمتها بهتر است با ما تماس بگیرید: ۰۲۱۷۲۸۰۳
بیشتر بخوانید: بانک مو چیست؟
عمده عواملی که میتوانند بر قیمت کاشت مو به روش HRT مهم تلقی شوند، شامل این موارد میگردند:
- سطح تخصص پزشکان و کادر درمان، در کنار حسن شهرت کلینیک و نتایج موفقیتآمیز آن را باید مهمترین عامل در تعیین هزینه ترمیم موی تار به تار HRT در نظر گرفت.
- برخی عوامل موثر در قیمت ترمیم مو با گرافت های مصنوعی، مشابه با دیگر روش های کاشت مو هستند. مانند وسعت ناحیه طاسی، کاشت مو در وسط یا جلوی سر، تعداد تارها و گرافتهای پیوند زده شده و تعداد جلسات لازم برای کسب نتیجه.
- ممکن است جنس و رنگ موی پیوند بر هزینه نهایی اثرگذار باشد. همچنین پیوند موهای بلند نسبت به موهای کوتاه، هزینه بیشتری را طلب میکند.
مقالهای که برای شما آماده کردیم، مربوط به بلاگ ره یا بوده و میتوانید نکات جذاب و آموزشهای دیگر را در صفحه مربوطه مطالعه کنید. میتوانید برای دریافت انواع خدمات زیبایی از خدمات کلینیک پوست و مو ره یا بهره ببرید.