کاشت مو به روش نیوگرافت (Neograft) یک روش جدید جهت کاشت مو به شمار میرود. هدف از بهکارگیری این روش، کاشت مو به نحوی است که تشخیص موی طبیعی و موی کاشته شده، غیر ممکن باشد. نتیجه حاصل از کاشت مو به روش نیوگرافت دائمی میباشد.
کاشت مو به روش نیوگرافت یک روند اتوماتیک محسوب شده و با دیگر روشهای کاشت مو در دهههای گذشته متفاوت است. نیوگرافت یک روش ایمن و موثر است و به زمان بهبودی زیادی نیاز ندارد. البته این روش برای همه افراد توصیه نمیشود. در این مقاله در ارتباط با این روش کاشت مو اطلاعات لازم ارائه میشود.
خدمات کلینیک ره یا: کاشت مو با تاثیرگذاری بالا
کاشت مو به روش نیوگرافت چیست؟
نیوگرافت در حال حاضر پیشرفتهترین روش کاشت مو محسوب میشود. نیوگرافت یک روش کمتهاجمی کاشت مو است که به شیوه استخراج واحد فولیکولی (FUE) انجام میشود. در این روش فولیکولهای مو جمعآوری شده و در ناحیه مورد نیاز بر روی سر کاشته میشوند.
کاشت مو به روش نیوگرافت یک روش پیشرفته اتوماتیک است که با استفاده از ابزار کمکی به استخراج دقیق واحدهای فولیکولی مو کمک میکند. در این روش به زمان کمتری جهت کاشت مو و دوره بهبودی نیاز است و در نتیجه نسبت به روشهای دیگر برتری دارد.
مزایای کاشت مو به روش نیوگرافت
کاشت مو به روش نیوگرافت نسبت به دیگر روشها دارای مزایای زیر میباشد:
- کاهش آسیبدیدگی فولیکولهای مو
کاشت مو به روش نیوگرافت در مقایسه با دیگر روشهای متداول مانند FUE و FUT، سبب کاهش آسیبدیدگی فولیکولهای مو شده و در نهایت باعث افزایش میزان ماندگاری موهای کاشته شده میشود.
- کاهش عوارض ناشی از کاشت مو
کاشت مو به روش نیوگرافت یک روش کمتهاجمی است و میتواند در مقایسه به روش FUT که نیاز به برش نوار از پوست سر دارد، سبب کاهش احتمال بروز عوارض شود. در روش نیوگرافت به هیچ بخیهای نیاز نمیباشد و از هر گونه خطای انسانی که میتواند سبب آسیبدیدگی اعصاب یا رگهای خونی شود، جلوگیری به عمل میآید.
- سریعتر انجام شدن روند کاشت نسبت به روش قدیمی FUE
سرعت انجام کاشت مو به روش نیوگرافت از روش کاشت مو FUE بیشتر است. در روش قدیمی FUE امکان دارد به چند روز زمان برای تعداد زیادی گرافت نیاز باشد. ولی در روش نیوگرافت بین 4 تا 10 ساعت به این منظور نیاز است.
بیشتر بخوانید: آیا کاشت مو ضرر دارد؟
کاندیداهای مناسب برای کاشت مو به روش نیوگرافت چه کسانی هستند؟
کاندیداهای مناسب برای کاشت مو به روش نیوگرافت افرادی هستند که:
- به هیچ عارضه مزمن (مانند فشار خون بالا، دیابت کنترل نشده و لخته شدن خون) که ممکن است پس از کاشت مو تشدید شود مبتلا نباشند.
- بیش از 25 سال سن داشته باشند.
- دارای خط رویش موی ضخیم باشند.
- ریزش در امتداد خط رویش مو بروز کرده باشد.
- ریزش مو در اثر عوامل طبیعی و نه مصرف دارو یا استرس ایجاد شده باشد.
آمادگی لازم برای کاشت مو به روش نیوگرافت
پیش از کاشت مو به روش نیوگرافت، ناحیه دهنده یا اهداکننده مو بایستی اصلاح و تراشیده شود. به این منظور امکان دارد متخصص کاشت مو توصیه کند که موهای خود را پیش از کاشت مو کوتاه کنید. کوتاه کردن موها علاوه بر تسهیل روند کاشت مو، باعث میشود که در زمان بهبود پس از کاشت، تغییرات ایجاد شده بر روی سر کمتر قابل توجه باشند. در افراد دارای موهای بلند میتوان موهای ناحیه دهنده را به شیوهای تراشید که موهای اطراف این ناحیه بلند نگه داشته شده و بتوان به کمک آن، موهای ناحیه تراشیده شده را پنهان کرد.
نحوه کاشت مو به روش نیوگرافت
پیش از انجام کاشت مو، متخصص از بیحسی موضعی استفاده میکند تا متقاضی هیچ گونه ناراحتی در روند کاشت را حس نکند. امکان دارد مقداری فشار در ناحیه مورد نظر ایجاد شود، ولی هیچ حس ناخوشایند دیگری احساس نخواهد شد.
سپس متخصص از دستگاه اتوماتیک جهت استخراج مو در قسمتهایی که موها ضخیمتر هستند استفاده میکند. کل پروسه کاشت با کنترل پزشک انجام میشود. پس از تکمیل کاشت مو، بر روی سر از پانسمان استفاده میشود.
مراقبتهای بعد از کاشت مو
در مدت چند ساعت پس از کاشت مو به روش نیوگرافت، بر روی پوست سر دلمه ایجاد خواهد شد. دلمههای بسیار کوچک نشاندهنده بهبودی پوست سر میباشند. بایستی از کندن این دلمهها خودداری شود، چرا که میتواند احتمال عفونت را افزایش دهد. دلمهها بایستی در مدت 2 هفته بهبود پیدا کنند.
توصیه میشود از شستن پوست سر برای مدت حداقل 24 ساعت پس از کاشت مو خودداری کنید. در ارتباط با شستن پوست سر پس از کاشت بایستی از دستورات پزشک به دقت پیروی کنید. برای مدت چند روز بایستی از استفاده از کلاه اجتناب کرده و همچنین از انجام فعالیتهای سنگین (مانند بلند کردن وزنه یا ورزش سنگین) برای 2 هفته پس از کاشت مو خودداری کنید.
بسته به وضعیت بهبودی و در صورتی که کار اداری انجام میدهید میتوانید پس از یک یا دو روز فعالیت کاری خود را ادامه دهید. البته دلمهها همچنان در طول این مدت قابل مشاهده هستند.
بیشتر بخوانید: از کجا بفهمیم ریزش مو هورمونی است
نتایج کاشت مو به روش نیوگرافت
پس از کاشت مو به روش نیوگرافت، امکان دارد برای مدت چند ماه موها ظریف به نظر برسند. 2 هفته تا 2 ماه پس از کاشت مو، موهای کاشته شده میریزند. این روند طبیعی است و نشاندهنده عدم موفقیت کاشت مو نمیباشد.
نتایج کاشت مو به روش نیوگرافت بین شش تا نه ماه پس از کاشت قابل مشاهده است. در برخی از موارد مشاهده نتایج به 12 ماه زمان نیاز دارد.
بین دو تا هشت هفته پس از کاشت مو، موهای کاشته شده دچار ریزش میشود. این حالت کاملاً طبیعی است. در ماه سوم، امکان دارد موها ظریفتر از قبل به نظر برسند. این حالت نیز طبیعی میباشد.
عوارض کاشت موی نیوگرافت
روند کاشت مو به روش نیوگرافت به طور کلی ایمن محسوب شده و به ندرت سبب بروز عوارض شدید میشود. برخی از عوارض جانبی این روش شامل:
- ظاهر بید زده در ناحیه اهداکننده مو
در صورتی که از ناحیه اهداکننده مو بیش از حد فولیکول استخراج شده باشد، امکان دارد ظاهر بید زده در این قسمت ایجاد شود.
استخراج تعداد بیش از حد فولیکولها از یک ناحیه بر روی سر در کاشت مو هم به روش نیوگرافت و هم به روش FUE، سبب ایجاد ظاهر بید زده در ناحیه مورد نظر خواهد شد.
- بروز اسکار (جای زخمهای) کوچک
در کاشت مو به روش نیوگرافت و FUE، بر خلاف FUT جای زخم بلند و باریک ایجاد نخواهد شد. البته در روش نیوگرافت امکان دارد در محل خارج شدن فولیکولها جای زخم بسیار کوچک ایجاد شود. در بیشتر مواقع این جای زخمها قابل مشاهده نیستند ولی در صورت تراشیدن و یا کوتاه کردن موها، ممکن است این جای زخمها قابل مشاهده باشند.
- خط رویش موی غیر طبیعی
در صورتی که فولیکولها در زاویهای که با خط رویش مو مطابقت ندارند کاشته شوند، امکان دارد نتیجه کاشت طبیعی نباشد. این حالت یکی از عوارض کاشت مو محسوب میشود.
- ریزش مو پس از کاشت
در برخی از موارد ریزش مو در طی چند روز یا چند هفته پس از کاشت مو در افراد ایجاد میشود. این نوع ریزش مو در واقع ریزش موقتی مو ناشی از کاشت میباشد. در بیشتر مواقع، این حالت موقتی است و موها پس از 3 تا 4 ماه دوباره رشد خواهند کرد.
عوارض دیگر کاشت مو به روش نیوگرافت
دیگر عوارض مرتبط با کاشت مو به روش نیوگرافت شامل:
- ورم
- خونریزی
- التهاب فولیکولهای مو
- بیحسی پوست سر
- رویش موهای زیرپوستی
- عفونت
مقایسه کاشت مو به روش نیوگرافت با FUT و FUE
هر سه روش نیوگرافت، FUT و FUE به شیوه مشابهی انجام شده و سبب دستیابی به نتیجه رضایتبخش میشوند. در طی کاشت مو به روش FUT، متخصص پیش از جداسازی فولیکولهای مو، نواری از موهای پشت یا کنار سر جدا میکند.
این روش معمولاً کمهزینهتر از روش FUE و نیوگرافت میباشد، ولی جای زخم باریک در ناحیه اهداکننده مو به جای میگذارد. در صورت کوتاه بودن موها، امکان دارد جای زخم قابل مشاهده باشد. روش FUE و نیوگرافت نیز به همین طریق انجام میشوند ولی روش نیوگرافت به صورت نیمه اتوماتیک انجام میشود. بهتر است که با شیوههای درمان زخم بعد از کاشت مو آشنا شوید.
در طی کاشت مو به روش قدیمی FUE، متخصص کاشت مو بدون ابزار مخصوص فولیکولهای مو را خارج میکند. در کاشت مو به روش نیوگرافت، فولیکولهای مو با استفاده از ساکشن استخراج شده و با استفاده از ابزار ویژه که عمق قرارگیری فولیکول را کنترل میکنند، کاشته میشوند.
بیشتر بخوانید: درصد موفقیت کاشت مو چقدر است؟
هزینه کاشت مو به روش نیوگرافت چقدر است؟
هر چه تعداد فولیکولهای کاشته شده بیشتر باشد، هزینه کاشت مو به روش نیوگرافت بیشتر میباشد. به طور کلی هزینه کاشت مو به روش نیوگرافت به عوامل زیر بستگی دارد:
- تجربه و مهارت متخصص کاشت مو
- تعداد موهای کاشته شده
- محل جغرافیایی کلینیک کاشت مو
سوالهای رایج در مورد کاشت مو به روش نیوگرافت
آیا نتیجه حاصل از کاشت مو به روش نیوگرافت دائمی است؟
بله. پس از کاشت مو به این روش، موهای کاشته شده مانند موهای طبیعی رشد خواهند کرد و ویژگی خود را برای همیشه حفظ خواهند کرد.
آیا کاشت مو به روش نیوگرافت هم برای زنان و هم برای مردان مناسب است؟
بله. کاشت مو به روش نیوگرافت یک روش کمتهاجمی است و برای زمان و مردانی که به دنبال بازیابی زیبایی خود هستند روش بسیار مناسبی به شمار میرود و دارای نتیجه ماندگار میباشد.
کاشت مو به روش نیوگرافت چقدر طول میکشد و به چند جلسه درمانی به این منظور نیاز است؟
بسته به تعداد گرافتها، امکان دارد کاشت مو به 4 تا 10 ساعت زمان نیاز داشته باشد. تعداد جلسات نیز به وضعیت موهای متقاضی بستگی دارد، ولی در بسیاری از موارد جهت دستیابی به نتیجه مورد نظر، یک جلسه کاشت کافی میباشد.
آیا کاشت مو به روش نیوگرافت سبب بروز درد میشود؟
متخصص ناحیه مورد نظر بر روی سر را پیش از آغاز کاشت با بیحسی موضعی، بیحس میکند، بنابراین در طی روند کاشت مو درد بسیار کمی ایجاد خواهد شد. پس از رفع اثر ماده بیحسی و بهبود گرافتها، امکان دارد در اطراف ناحیه اهداکننده مو درد در زمان لمس ایجاد شود.
آیا استفاده از کلاه پس از کاشت مو به روش نیوگرافت امکانپذیر است؟
پس از 7 تا 10 روز و قرارگیری گرافتها به طور دائمی، میتوانید از کلاه استفاده کنید.
بهترین وضعیت خوابیدن پس از کاشت مو به روش نیوگرافت چگونه است؟
بهترین وضعیت جهت خوابیدن پس از کاشت مو به روش نیوگرافت، خوابیدن به پشت و قرارگیری سر بالای سطح قلب میباشد. این وضعیت خواب به کاهش ورم کمک کرده و از چرخش سر و آسیبدیدگی گرافتها در زمان شب جلوگیری میکند.
آیا کاشت مو به روش نیوگرافت مورد تایید FDA میباشد؟
کاشت مو به این روش اولین و تنها روش استخراج واحد فولیکولی و کاشت مو است که مورد تایید FDA میباشد.
آیا کاشت مو به روش نیوگرافت طبیعی است؟
بله. نتیجه کاشت مو به این روش طبیعی است، چرا که موهای کاشته شده در این روش طبیعی هستند.
مقالهای که برای شما آماده کردیم، مربوط به بلاگ ره یا بوده و میتوانید نکات جذاب و آموزشهای دیگر را در صفحه مربوطه مطالعه کنید. میتوانید برای دریافت انواع خدمات زیبایی از خدمات کلینیک پوست و مو ره یا بهره ببرید.