خانه » خدمات پوست و زیبایی » لیزر موهای زائد: عوارض، ماندگاری و تعداد جلسات

لیزر موهای زائد: عوارض، ماندگاری و تعداد جلسات

از لیزر موهای زائد برای کاهش موهای زائد و ناخواسته بدن استفاده می‌شود. به کمک لیزر می‌توان موهای زائد در هر نقطه از بدن را از بین برد. رنگ مو و نوع پوست افراد در جواب‌دهی لیزر بسیار مؤثر است. قاعده اصلی برای انجام لیزر این است که رنگ‌دانه موها اشعه لیزر را جذب می‌کنند. لیزر با گذر کردن ایمن از پوست فقط و فقط به فولیکول‌های مو آسیب می‌زند. به همین دلیل داشتن تضاد مابین رنگ پوست و رنگ موهای بدن مانند پوست روشن و موهای زائد تیره باعث نتیجه‌گیری بهتر می‌شود.
زمانی که تضاد بین رنگ پوست و رنگ مو کم می‌شود خطر آسیب‌دیدن پوست در طول لیزر افزایش می‌یابد. اما امروزه و با پیشرفت تکنولوژی لیزر، افراد با پوست تیره نیز می‌توانند برای ازبین‌بردن موهای زائد خود از لیزر استفاده کنند.

لیزر موهای زائد چیست؟ لیزر چگونه باعث ازبین‌رفتن موهای بدن می‌شود؟


لیزر موهای زائد چیست

لیزر موهای زائد یک پروسه پزشکی است که در آن با کمک یک اشعه نور متمرکز باعث ازبین‌رفتن موهای زائد می‌شوند. در طول این پروسه اشعه لیزر توسط رنگ‌دانه‌های موها جذب می‌شود. این انرژی لیزر به گرما تبدیل شده و کیسه‌های لوله‌ای شکلی که درون‌پوست هستند یا همان فولیکول مو را که باعث رویش و رشد مو می‌شود تخریب می‌کند. این آسیب‌دیدگی از رشد مجدد موها جلوگیری کرده و یا رشد آن‌ها را به تعویق می‌اندازد.

فواید و مزایای لیزر موهای زائد


دقت بالا

با استفاده از لیزر، موهای تیره و درشت به طور انتخابی مورد هدف قرار خواهند گرفت. این امر سبب می‎شود تا از آسیب‎دیدگی پوست اطراف به طور قابل‌ ملاحظه‌ای پیشگیری شود.

سرعت بالا

این روش در کوتاه‎ترین زمان ممکن انجام خواهد شد. هر پرتوی لیزر در کسری از ثانیه اقدام به ازبین‌بردن موهای زائد می‌کند. همچنین هم‌زمان می‎توان تعداد تارهای زیادی را حذف کرد. مدت‌زمان لازم بستگی زیادی به اندازه منطقه‎ای دارد که هدف قرار گرفته است. به‌عنوان‌مثال، برای ازبین‌بردن مو در ناحیه‎ای مانند کمر، مسلماً زمان طولانی‎تری نسبت به ازبین‌بردن موهای پشت لب نیاز است.

نتیجه ماندگار

برخلاف سایر روش‌های سنتی برای ازبین‌بردن موها مانند اپیلاسیون، موم و یا اصلاح که در آن موها طی چند روز یا چند هفته رشد می‌کنند، موهایی که با استفاده از لیزر برداشته می‌شوند معمولاً برای چند ماه و حتی گاهی سال‌ها ظاهر نخواهند شد. چنانچه موها دوباره رشد کنند، بسیار نازک‌تر بوده و ریشه سستی خواهند داشت. در برخی افراد، مو به طور دائمی از بین می‎رود.

در کلینیک زیبایی ره یا، خدمات لیزر موهای زائد با استفاده از دستگاه لیزر مدیو استار که یکی از بهترین دستگاه‌های لیزر موجود در بازار می‌باشد ارائه می‌شود. برای رزرو وقت لیزر و مشاوره لیزر می‌توانید با تلفن‌ کلینیک تماس حاصل فرمایید.

چه افرادی می‌توانند لیزر موهای زائد انجام دهند؟


چه افرادی می‌توانند لیزر موهای زائد انجام دهند؟

هر فردی که موی بدن زیادی داشته باشد می‌تواند لیزر موهای زائد انجام دهد. این پروسه به طور معمول یک پروسه زیبایی شناخته می‌شود و می‌تواند ظاهر شما را بهبود ببخشد. به‌علاوه بسیار از افراد از شیو کردن روزانه و مکرر خوششان نمی‌آید. لیزر برای افرادی که پوست روشن و موهای زائد تیره و ضخیمی دارند بسیار مؤثر است، چرا که تضاد بین رنگ پوست و رنگ موها باعث می‌شود تا مو اشعه لیزر را بهتر جذب کند. به همین دلیل افرادی که پوست تیره و موهایی روشن یا خاکستری و سفید دارند نمی‌توانند از لیزر نتیجه مطلوبی دریافت کنند.
برخی از افراد نمی‌توانند از لیزر استفاده کنند. به همین دلیل قبل از انجام لیزر حتماً با پزشک خود مشورت نمایید.

در ادامه به برخی از عواملی که مانع انجام لیزر می‌شوند اشاره شده است:

  • بارداری
  • استفاده از داروهای خاص مانند داروهای ضد آکنه
  • ابتلا به تب‌خال تناسلی و یا مشکوک به داشتن آن
  • داشتن اسکار کلوئیدی
  • داشتن سرطان پوست

نکات و آمادگی‌های لازم قبل از لیزر موهای زائد


قبل از انجام لیزر موهای زائد حتماً با پزشک خود مشورت نموده تا از مناسب بودن این کار برای خود مطمئن شوید. در طول جلسه مشاوره پزشک موارد زیر را انجام می‌دهد:

  • بررسی سوابق پزشکی شما که شامل داروهای مصرفی، سابقه بیماری‌ها و آسیب‌های پوستی و پروسه‌های ازبین‌بردن موهای زائد می‌شود.
  • در خصوص معایب و مزایا و نوع نتیجه‌ای که می‌توان از لیزر انتظار داشت صحبت می‌کند.

همچنین پزشک قبل از انجام لیزر یک سری دستورالعمل‌های خاصی به شما خواهد داد که شامل موارد زیر می‌شود:

  • پرهیز از نور خورشید. تا جایی که ممکن است قبل و بعد از انجام لیزر از قرارگرفتن در زیر نور خورشید پرهیز کنید و قبل از بیرون رفتن از مقدار زیادی ضدآفتاب با SPF 30 به بالا استفاده نمایید.
  • روشن نمودن پوست. در این دوره استفاده از هرگونه کرمی که باعث تیره‌تر شدن پوست شما می‌شود پرهیز نمایید. همچنین درصورتی‌که به‌تازگی برنزه شده‌اید یا پوست تیره‌ای دارید ممکن است پزشک برای شما یک‌لایه بردار تجویز نماید.
  • استفاده‌نکردن از دیگر روش‌های ازبین‌بردن موهای زائد. بند انداختن، اپیلاسیون و الکترولیز باعث آسیب فولیکول‌های مو شده و باید حداقل از 4 هفته قبل از لیزر از انجام این روش‌ها دوری کنید.
  • استفاده‌ نکردن از داروهای رقیق‌کننده خون. در خصوص داروهایی نظیر آسپرین و داروهای مسکن که نباید قبل از انجام لیزر مصرف کرد با پزشک خود صحبت نمایید.
  • شیو کردن قسمتی که قرار است لیزر شود. توصیه می‌شود تا قسمتی از بدن که قرار است لیزر شود را یک روز قبل از پروسه شیو نمایید. این کار موهای زائد روی سطح پوست را از بین می‌برد و از آسیب‌دیدگی و سوختن پوست جلوگیری می‌کند، اما ریشه مو را در زیرپوست باقی می‌گذارد.
  • در روز انجام لیزر از هیچ‌گونه مواد آرایشی، لوسیون و دئودورانت استفاده نکنید.
  • از مصرف نمودن نوشیدنی‌های الکلی 24 ساعت قبل از انجام لیزر خودداری نمایید.

روش و مراحل ازبین‌بردن موهای زائد با لیزر


مراحل ازبین‌بردن موهای زائد

قبل از انجام لیزر، قسمتی که قرار است لیزر شود تمیز می‌شود. برای برخی از افراد از ژل بی‌حس‌کننده استفاده خواهد شد. زمانی از ژل بی‌حسی استفاده می‌شود که قسمت تحت درمان کوچک و دارای پوست حساسی باشد. برای تأثیر این ژل بین 30 تا 60 دقیقه زمان لازم است.
پروسه لیزر در اتاقی که فقط مخصوص این کار است انجام می‌شود. تمامی افراد حاضر در اتاق باید در طول پروسه از عینک‌های محافظ چشم استفاده کنند. برای انجام لیزر، پوست کشیده شده و اشعه لیزر بر روی آن تابانده می‌شود. بر اساس گفته‌های بیماران اشعه لیزر حسی مانند فرورفتن سوزن داغ درون‌پوست و یا برخورد کش‌های پلاستیکی با پوست را دارد.
لیزر با سوزاندن مو آن را از بین می‌برد. این کار باعث ایجاد بوی سوختگی شبیه به بوی سولفور می‌شود.
مدت‌زمان انجام لیزر به سایز قسمت تحت درمان بستگی دارد. برای مثال لیزر کردن قسمت بالای لب یک دقیقه زمان می‌برد. درصورتی‌که می‌خواهید قسمت‌هایی نظیر کمر یا پاها را لیزر نمایید به زمان بیشتری نیاز دارید.

مراقبت‌های لازم بعد از لیزر موهای زائد صورت و بدن

بعد از انجام لیزر موهای زائد پوست کمی دردناک؛ متورم و قرمز خواهد شد. می‌توانید از کمپرس یخ بر روی قسمت لیزر شده استفاده کنید. قسمت لیزر شده را در معرض نور خورشید قرار ندهید. بااین‌حال می‌توانید بلافاصله بعد از انجام لیزر فعالیت‌های روزانه خود را از سر بگیرید.
قرمزی و دانه‌های ریز پوستی طبیعی هستند.
قرمز شدن و پدیدآمدن دانه‌های ریز پوستی بلافاصله بعد از انجام لیزر طبیعی است و ممکن است تا 2 ساعت یا بیشتر طول بکشد. گاهی ممکن است قسمت لیزر شده احساسی شبیه به آفتاب‌سوختگی داشته باشد. درصورتی‌که حساسیت پوست ادامه داشت باید از کمپرس یخ استفاده کنید. در صورت پوسته‌پوسته شدن پوست از کرم‌های آنتی‌بیوتیک استفاده نمایید. افرادی با پوست تیره‌تر عوارضی بیشتر و طولانی تر از افرادی با پوست روشن خواهند داشت.
تمیزکردن قسمت تحت درمان به‌آرامی قسمت لیزر شده باید به‌آرامی و با یک صابون ملایم تمیز گردد. در 48 ساعت بعد از لیزر پوست باید به‌آرامی خشک شده و از کشیدن چیزی بر روی آن خودداری شود.
استفاده‌نکردن از وسایل آرایشی، لوسیون، مرطوب‌کننده و دئودورانت تا 24 ساعت بعد از انجام لیزر.
قسمت لیزر شده را تمیز و خشک نگه دارید. درصورتی‌که قرمزی و حساسیت پوست ادامه داشت تا برطرف‌شدن آن از استفاده از لوازم آرایشی، لوسیون، کرم‌های مرطوب‌کننده و دئودورانت‌ها پرهیز نمایید.
دوری از نور خورشید.  برای جلوگیری از ایجاد لکه‌های پوستی و تیره شدن پوست تا 2 ماه از قرارگرفتن در معرض نور خورشید خودداری کنید. در طول زمان درمان و تا یک الی 2 ماه بعد از آن از ضدآفتاب‌هایی با SPF 25 یا بالاتر استفاده نمایید.
از کشیدن، خراشیدن، اصلاح کردن با بند، اپیلاسیون قسمت لیزر شده خودداری نمایید.
از کشیدن و خراشیدن پوست قسمت لیزر شده خودداری نمایید. در طول دوران پروسه لیزر از استفاده کردن از دیگر روش‌های ازبین‌بردن موهای زائد پرهیز کنید چرا که این کار از رسیدن به نتیجه مطلوب جلوگیری می‌کند.

نتیجه لیزر موهای زائد (رشد و ریزش موها بعد از لیزر)


نتیجه لیزر موهای زائد

دفعه بعدی که موهای زائد رشد می‌کنند بسیار نازک‌تر، کم‌حجم‌تر و کم‌رنگ‌تر از قبل هستند. بعد از هر بار لیزر رشد موهای زائد کمتر و کمتر خواهد شد تا جایی که به طور تقریبی موها دیگر رشدی نخواهند داشت. لیزر موهای زائد می‌تواند رشد موهای زائد در هر قسمت از بدن را به‌شدت کاهش دهد.
بین 5 تا 30 روز بعد از لیزر ریزش موها شروع خواهد شد. این موها جدید نیستند، بلکه موهای مرده‌ای هستند که خود را به سطح پوست رسانده‌اند. می‌توانید این موها را با کشیدن لیف و شیو کردن از بین ببرید.
بیشتر افراد برای رسیدن به نتیجه مطلوب به 4 تا 6 جلسه لیزر احتیاج دارند. همچنین توصیه می‌شود بعدازاین جلسات سالی یک تا دو بار جلسات یادآور لیزر انجام شود.

تفاوت لیزر موهای زائد مردان و زنان


تفاوت لیزر موهای زائد مردان و زنان

هورمون‌ها اصلی‌ترین نقش را در رشد و میزان پخش موهای زائد بر عهده دارند. به همین دلیل داشتن تفاوت چشمگیر در موهای زائد مردان و زنان تعجب‌آور نیست. زمانی که میزان تستوسترون در بدن بالا باشد مانند بدن آقایان، میزان موها افزایش‌یافته و قسمت‌های بیشتری از بدن توسط مو پوشیده می‌شود. به‌علاوه تستوسترون باعث ضخیم‌تر و محکم‌تر شدن موها نیز می‌گردد.
به‌طورکلی لیزر موهای زائد آقایان شامل قسمت‌های بزرگ‌تری در مقایسه با زنان خواهد بود. این به معنای تعداد بیشتر پالس لیزر و در نتیجه بالارفتن هزینه‌ها می‌باشد. همچنین درصورتی‌که پروسه لیزر به‌درستی انجام شود زمان انجام آن برای آقایان طولانی تر از بانوان خواهد بود. زمانی که از پمادهای بی‌حسی استفاده می‌کنید باید به این نکته توجه داشته باشید که این بی‌حسی باید برای مدت طولانی تری فعال باقی بماند. برای لیزر قسمت‌های کوچک در این زمینه تفاوت زیادی بین آقایان و خانم‌ها نمی‌باشد، اما برای لیزر قسمت‌های بزرگ‌تر مانند پاها باید این نکته توجه نمود و برای آن راهکاری داشت.
به دلیل ضخیم‌تر و تیره‌تر بودن موهای آقایان بعد از لیزر با عوارض بیشتری روبه‌رو خواهند شد. موهای ضخیم و تیره ملانین بیشتری دارند که انرژی لیزر را به گرما تبدیل می‌کند.
همچنین به دلیل ضخیم بودن موها، نتیجه لیزر بعد از جلسه اول و دوم در آقایان بسیار محسوس‌تر خواهد بود، اما بعدازاین جلسات نتایج آن‌ها مشابه با لیزر زنان پیش می‌رود.

ماندگاری لیزر موهای زائد


ماندگاری لیزر موهای زائد

برای برخی از افراد لیزر موهای زائد نتیجه دائمی یا تقریباً دائمی در برخواهد داشت. دیگر افراد با کاهش چشمگیر حجم و ضخامت موهای زائد خود روبه‌رو می‌شوند.
درحالی‌که برای موهای زائد صورت نمی‌توان به نتایج دائمی دست‌یافت اما رشد مجدد این موها سال‌ها زمان می‌برد.
نتایج لیزر متفاوت است و به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل قسمت تحت لیزر و نوسان هورمون‌های فرد می‌شود.

عوارض و معایب لیزر موهای زائد


لیزر موهای زائد توسط یک لیزر کوچک با دمای بالا انجام می‌شود و ممکن است عوارض جانبی موقتی داشته باشد. تحریک شدن پوست و تغییر رنگ‌دانه‌های آن از رایج‌ترین این عوارض هستند.
قرمزی و حساس شدن پوست
ازبین‌بردن موهای زائد به کمک لیزر به طور موقت باعث حساس شدن پوست می‌شود. همچنین ممکن است قسمت تحت درمان کمی متورم و قرمز شود، اما تمامی این عوارض ناچیز هستند و شبیه به عوارض ناشی از دیگر روش‌های ازبین‌بردن موهای زائد مانند اپیلاسیون می‌باشند.
تغییر رنگ‌دانه‌های پوستی
بعد از انجام لیزر ممکن است پوست کمی روشن‌تر یا تیره‌تر شود. درصورتی‌که پوست شما روشن است ممکن است دچار لکه‌های تیره پوستی شوید و بر عکس آن نیز برای افرادی با پوست‌های تیره‌تر رخ می‌دهد و ممکن است دچار لکه‌های روشن‌تر پوستی شوند. بااین‌حال مانند حساسیت پوستی این عوارض نیز موقتی می‌باشند و لازم نیست در خصوص آن‌ها نگران بود.
عوارض شدید ناشی از لیزر بسیار نادر است.
در موارد بسیار نادر لیزر موهای زائد ممکن است باعث ایجاد عوارض شدید شود. ریسک این عوارض درصورتی‌که از کیت‌های لیزر خانگی استفاده کنید و یا پروسه لیزر خود را نزد فردی غیرحرفه‌ای انجام دهید افزایش پیدا می‌کند.
عوارض نادر لیزر موهای زائد شامل موارد زیر می‌شود:

  • رشد بیش از اندازه موهای زائد در قسمت لیزر شده. گاهی ریزش موها بعد از لیزر با این عارضه اشتباه گرفته می‌شود.
  • تغییر بافت پوست. درصورتی‌که به‌تازگی برنزه کرده‌اید ریسک ابتلا به این عارضه افزایش پیدا می‌کند.
  • اسکار و جای زخم. این عارضه بیشتر در افرادی رخ می‌دهد که به‌راحتی دچار اسکار و جای زخم می‌شوند.
  • تاول و پوسته‌پوسته شدن پوست. این عارضه ممکن است در صورت قرارگرفتن در معرض نور خورشید بلافاصله بعد از لیزر رخ دهد.

هزینه لیزر موهای زائد


هزینه لیزر موهای زائد

هزینه لیزر موهای زائد بسته به عوامل مختلف بسیار متفاوت است. این عوامل موارد زیر را شامل می‌شوند:

  • سایز قسمت تحت لیزر و زمان لازم برای انجام آن
  • تعداد جلسه‌های لیزر موردنیاز
  • انجام پروسه لیزر توسط پزشک یا اپراتور
  • شهری که لیزر در آن انجام می‌شود
  • نوع و به‌روز بودن دستگاه لیزر مورداستفاده

سؤالات متداول


آیا لیزر موهای زائد بی‌خطر است؟

لیزر موهای زائد بی‌خطر است و برای بیشتر افراد نتیجه‌بخش بوده. این پروسه حتماً باید توسط پزشک یا فرد متخصص انجام شود.

آیا لیزر موهای زائد دردناک است؟

داشتن کمی ناراحتی به‌خصوص در نواحی حساس مانند زیربغل طبیعی است، اما فرد نباید درد زیادی داشته باشد. بیشتر افراد درد لیزر را شبیه به برخورد کش پلاستیکی به پوست می‌دانند.
می‌توانید برای کاهش درد قبل از انجام لیزر از پمادهای بی‌حسی که بدون نسخه در داروخانه‌ها به فروش می‌رسند استفاده کنید. با این روش پوست شما قبل از انجام لیزر بی حس خواهد شد. همچنین می‌توانید از یخ به‌عنوان جایگزین پمادهای بی‌حسی استفاده نمایید.

تعداد جلسات موردنیاز برای ازبین‌بردن دائمی موهای زائد با لیزر چند جلسه است؟

برای ازبین‌بردن موها بیشتر افراد به 2 تا 6 جلسه لیزر احتیاج دارند. بعد از اتمام جلسات تا چندین ماه یا حتی سال نباید هیچ مویی در قسمت لیزر شده روییده شود. موهایی که بعدازاین دوباره روییده می‌شوند به‌شدت کاهش‌یافته و نازک‌تر و بی‌رنگ‌تر از قبل خواهند بود.

آیا نتیجه لیزر موهای زائد دائمی است؟

لیزر موهای زائد دائمی نیست. اشعه لیزر نمی‌تواند تمامی موهای زائد را در مرحله رشد مورد هدف قرار دهد.
موهای زائد پس از لیزر برای چندین ماه یا حتی سال رشدی نخواهند داشت. بعدازاین مدت تعدادی مو دوباره بر روی پوست رشد می‌کنند اما تعداد و ضخامت و رنگ آن‌ها بسیار کم‌تر از قبل خواهد بود. برای جلوگیری از رشد مجدد موها فرد باید جلسات یادآور لیزر را انجام دهد.

فاصله ی بین هر جلسه لیزر موهای زائد باید چند هفته باشد؟

فاصله بین هر جلسه لیزر به قسمت تحت لیزر بستگی دارد. در قسمت‌هایی مانند پشت لب که مو سریع‌تر رشد می‌کند جلسه لیزر باید هر 4 تا 8 هفته یک‌بار تکرار شود. در نقاطی مانند کمر که موها رشد کمی دارند فاصله بین جلسات لیزر بین 12 تا 16 هفته می‌باشد.
اما این فاصله در هر فرد متفاوت است.

ازبین‌بردن موهای زائد به چند جلسه لیزر احتیاج دارد؟

متخصص پوست در خصوص زمان موردنیاز لیزر برای رسیدن به نتیجه مطلوب به شما مشاوره خواهد داد.

نتیجه لیزر موهای زائد بعد از چند روز قابل‌مشاهده است؟

موها بلافاصله بعد از انجام لیزر از بین نمی‌روند بلکه در طی چند روز تا چند هفته رشد کرده و خواهند ریخت. این پدیده شبیه به رشد دوباره موها به نظر می‌رسد. به دلیل این که رشد و ریزش موها در یک چرخه رخ می‌دهد باید جلسات لیزر را تکرار نمود لیزر زمانی بهترین نتیجه را خواهد داشت که فولیکول‌های مو را در زمان رشد مجددشان درگیر کند.
نتیجه لیزر در هر فرد متفاوت است. رنگ و ضخامت مو، قسمت تحت لیزر، نوع دستگاه و رنگ پوست در نتیجه لیزر تأثیر می‌گذارند. در طی جلسه اول می‌توان 10 تا 25 % انتظار کاهش موهای زائد را داشت.

لیزرهای خانگی چقدر در ازبین‌بردن موهای زائد تأثیر گذارند؟

امروزه دستگاه‌های لیزر خانگی برای ازبین‌بردن موهای زائد در دسترس هستند. قدرت این دستگاه‌ها نسبتاً کم است، اما تاکنون هیچ تحقیق گسترده‌ای در خصوص مقایسه عملکرد این دستگاه‌ها با دستگاه‌های لیزری که در مراکز پزشکی وجود دارد نشده است.
به‌علاوه بر اساس سازمان غذا و داروی آمریکا لیزرهای خانگی دستگاه زیبایی محسوب می‌شوند نه پزشکی. به همین دلیل این دستگاه‌ها در مقایسه با دیگر وسایل پزشکی زیاد تحت بررسی قرار نمی‌گیرند.

آیا ضخیم شدن موها بعد از لیزر ممکن است؟

در برخی موارد نادر لیزر موهای زائد باعث رشد موهایی ضخیم‌تر و تیره‌تر به‌جای موهای از بین رفته در قسمت تحت لیزر شده است. این عارضه به‌عنوان هیپرتریکوز پارادوکسیکال شناخته می‌شود و می‌تواند در هر قسمتی از بدن یا صورت رخ دهد.

آیا رویش مجدد موها بعد از لیزر برای افراد مبتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک ممکن است؟

بله ممکن است. در صورت ابتلا به سندرم تخمدان پلی‌کیستیک، متعادل نگه‌داشتن سطح هورمون‌ها از رویش مجدد موهای زائد تا حدود زیادی جلوگیری می‌کند.

آیا می‌توان در طول دوران بارداری از لیزر موهای زائد استفاده نمود؟

استفاده از این پروسه در طول دوران بارداری توصیه نمی‌شود. این به این دلیل است که تا کنون هیچ مطالعه و تحقیقی بی‌خطر بودن دستگاه لیزر در دوران بارداری را ثابت نکرده است.
ممکن است شما برای موهای زائدی که در طول دوران بارداری بر روی بدنتان رشد کرده است به لیزر احتیاج داشته باشید. رایج‌ترین قسمت‌هایی که در طول بارداری دچار موی زائد می‌شوند شکم و سینه‌ها هستند، اما در بیشتر موارد این موها خودبه‌خود می‌ریزند. به همین دلیل اگر تا بتوانید تا پایان دوره بارداری صبر کنید دیگر به لیزر موهای زائد احتیاجی نخواهید داشت.

آیا لیزر موهای زائد سرطان‌زاست؟

سرطان‌زا بودن لیزر موهای زائد یک افسانه است. در حقیقت بر اساس بنیاد مراقبت از پوست از این پروسه گاهی برای درمان ضایعات پیش سرطانی استفاده می‌شود.
از لیزرهای مختلفی برای درمان آسیب‌های ناشی از آفتاب و چروک‌های پوستی استفاده می‌شود. نوع لیزر استفاده شده برای ازبین‌بردن موهای زائد و دیگر پروسه‌های پوستی تشعشع بسیار کمی دارد. به‌علاوه این تشعشعات فقط تا سطح پوست نفوذ می‌کنند و باعث ایجاد سرطان نخواهند شد.

آیا لیزر موهای زائد در دوران شیردهی خطرناک است؟

تغییرات سطح هورمون در دوران بارداری و شیردهی باعث افزایش موهای زائد می‌شود. انجام لیزر موهای زائد در دوران شیردهی بی‌خطر است، اما توصیه می‌شود تا 6 ماه بعد از زایمان برای انجام این پروسه صبر نمایید.
همچنین توصیه می‌شود تا از لیزر کردن سینه و هاله آن خودداری نمایید.

بهترین سن برای لیزر موهای زائد چه سنی است؟

یکی از بهترین مسائل در خصوص لیزر موهای زائد این است که در هر سنی تأثیرگذار است. چه ۱۹ساله باشید چه ۸۹ساله، لیزر بهترین روش برای رها شدن همیشگی از موهای زائد محسوب می‌شود. بهترین زمان انجام لیزر زمانی است که متوجه موهای زائدی می‌شوید که برای شما ناراحت‌کننده هستند. نوجوانان می‌توانند زیر نظر والدین خود از این روش بی‌خطر، اما مؤثر برای ازبین‌بردن موهای زائد خود استفاده کنند.

سؤالات متداول

Template is not defined.
Template is not defined.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

مقالات تخصصی در مورد لیزر موهای زائد

لیزر فول بادی
بیشتر افراد خصوصاً خانم‌ها ساعت‌های زیادی را در طول زندگی صرف حذف موهای زائد بدن...
لیزر موهای گردن
از آن‌جا که رعایت برنامۀ مداوم اپیلاسیون یا اصلاح دقیق برای مطمئن شدن از بدون...