خانه » خدمات پوست و زیبایی » تزریق ژل (گونه، چانه، لب و زیر چشم)|قیمت، مراقبت ها و ماندگاری

تزریق ژل (گونه، چانه، لب و زیر چشم)| قیمت، مراقبت ها و ماندگاری

تزریق ژل

یکی از تغییرات اساسی که با افزایش سن ایجاد می‌شود، کاهش حجم در قسمت صورت می‌باشد. در این حالت پوست انسان نازک‌تر شده  و اثرات نیروی جاذبه در صورت قابل مشاهده می‌شوند. بازیابی بافت‌های نرم صورت با استفاده از روش غیر جراحی و کم‌تهاجمی تزریق ژل یکی از بهترین راه‌های جوان‌سازی صورت محسوب می‌شود. تزریق ژل سبب رفع خطوط و چین و چروک‌های عمیق خصوصاً اطراف بینی و لب‌ها می‌شود. تزریق ژل دارای ماندگاری زیاد می‌باشد و دوره بهبودی این روش نیز کوتاه است. از این روش می‌توان برای بازیابی حجم در قسمت گونه‌ها، لب‌ها یا هر قسمت دیگر از صورت استفاده کرد. تزریق ژل روش بسیار مناسبی برای جوان‌سازی و بهبود زیبایی ظاهری صورت بدون استفاده از جراحی به شمار می‌رود.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

ژل یا فیلر چیست؟

حجم دهنده‌های پوستی که به آن‌ها، فیلر یا پرکننده هم گفته می‌شود موادی هستند که از نظر ساختاری شبیه به ژل هستند. فیلر یا حجم دهنده‌ها جهت جوانسازی پوست به کار گرفته می‌شوند. ژل های تزریقی تنها یکی از انواع فیلر می باشد که برای جبران حجم از دست رفته نواحی مختلف صورت و بدن به کار می رود.

این ژل‌ها هم‌چنین می‌توانند حجم از دست رفته پوست را جبران کنند و با برطرف ساختن چین و چروک‌های صورت به چهره شادی و نشاط بخشند. ژل ها همچنین می‌توانند انحناها و گودی‌های سطح پوست را بپوشانند.

فیلر ماده‌ای ژلاتینی مانند است که با هدف جبران تحلیل چربی، رفع چین و چروک‌های پوست، زیباسازی و جوانسازی و… زیر پوست، تزریق می‌شود و دارای کاربردهایی از قبیل از بین بردن خطوط پیری، رفع ناهمواری‌های صورت، چاق کردن صورت، پرکردن فرورفتگی‌ها و گودی‌های موجود در پوست صورت، پر کردن جای زخم‌ها و خوش فرم کردن صورت است.

مزایای تزریق ژل

مزایای تزریق ژل

کاربردهای تزریق ژل

  1. دست‌یابی به نتیجه طبیعی: تزریق ژل سبب دست‌یابی به نتیجه رضایت‌بخش و طبیعی شده و در حرکات و حالت طبیعی چهره تغییری ایجاد نمی‌کند چرا که اثر تزریق ژل، تدریجی می‌باشد به طوری که با گذشت زمان سبب افزایش حجم در مناطق مورد نظر در صورت می‌شود.
  2. کم‌تهاجمی بودن روش تزریق ژل: بر خلاف روش جراحی پلاستیک، تزریق ژل یک روش کم‌تهاجمی محسوب می‌شود و همچنین در این روش زمان درمان نسبت به بسیاری از گزینه‌های تهاجمی دیگر، کوتاه‌تر است.
  3. برگشت‌پذیر بودن اثرات درمان: اگر به هر علتی، متقاضی از نتایج درمان رضایت نداشته باشد، با تغییر و اصلاح فوری اثرات درمان می‌توان به نتیجه مورد نظر دست پیدا کرد. به این منظور از آنزیمی به نام ویتراز استفاده می‌شود. این آنزیم پس از درمان تزریق شده و می‌تواند اثرات درمان را در مدت کوتاهی اصلاح کند.
کاربردهای تزریق ژل

می‌توان از تزریق ژل برای افزایش حجم لب‌ها، زاویه‌دار کردن صورت، رفع چین و چروک‌ها و افزایش حجم در بخش‌های مختلف بدن و حتی بهبود ظاهر جای زخم استفاده کرد.

تزریق ژل به منظور افزایش حجم

تزریق ژل به منظور افزایش حجم

از جمله آثار و نشانه‌های پیری که خود را در پوست نشان می‌دهد می‌توان کاهش حجم صورت را نام برد. این اثرات در لب‌ها، گونه‌ها و پلک‌ها بسیار واضح و مشخص است.

با تزریق ژل می‌توان این آثار را در صورت، محو کرد. هم‌چنین می‌توان از تزریق ژل، جهت رفع گودی و سیاهی اطراف چشم‌ها، لیفت ابرو و برطرف شدن افتادگی پوست صورت و گردن، استفاده کرد.

در این مورد هدف از تزریق فیلر و ژل برجسته سازی و حجم دهی به اعضایی از قبیل لب‌ها، چانه و گونه‌هاست. این کاربرد ژل، به عنوان پروتز نیز معروف و زبانزد است.

تزریق ژل برای رفع چین و چروک‌های پوستی

تزریق ژل برای رفع چین و چروک‌های پوستی

با تزریق ژل می‌توان چین و چروک‌های پوستی از جمله خطوط پیشانی، خط اخم، خط خنده و خطوطی که در اطراف لب‌ها و بینی تشکیل شده است را از بین برد.

تزریق ژل به بینی

تزریق ژل به بینی

در این زمینه بدون اینکه جراحی و یا عمل زیبایی انجام شود با تزریق ژل، فرم بینی اصلاح می‌شود. لیفت بینی یکی از پرکاربردترین موارد استفاده تزریق ژل است.

چه افرادی کاندیدای مناسبی برای تزریق ژل هستند؟

این مسأله که در چه سنی تولید کلاژن و الاستین کاهش پیدا می‌کند در دست بررسی و تحقیق می‌باشد؛ ولی محققین عقیده دارند که این روند در حدود 25 سالگی آغاز می‌شود. از این سن به بعد، کاهش تولید کلاژن و الاستین قابل مشاهده است. در اواخر دهه دوم زندگی، تولید این پروتئین‌ها متوقف می‌شود. به همین دلیل، تزریق ژل توسط بسیاری از افراد در اواخر دهه دوم زندگی به بعد مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دیگر افرادی که کاندیدای مناسبی برای تزریق ژل هستند عبارتند از: افراد غیر سیگاری، کسانی که در وضعیت مناسب جسمانی قرار دارند و افرادی که از پوست خود به دقت مراقبت می‌کنند.

آمادگی‌های لازم قبل از تزریق ژل

  • توصیه می‌شود برای حداقل 3 روز پیش از تزریق ژل از مصرف الکل خودداری شود. الکل می‌تواند سبب رقیق شدن خون و افزایش احتمال بروز کبودی شود.
  • پیش از درمان بایستی از مصرف برخی از مکمل‌ها و داروها خودداری شود. جهت کاهش احتمال بروز کبودی توصیه می‌شود که حداقل یک هفته پیش از درمان از مصرف هر گونه داروی رقیق‌کننده خون خودداری شود.
  • متقاضی باید از مصرف هر گونه داروی ضد التهابی غیر استروئیدی مانند آسپیرین، ادویل، اَلِو، نوپرین، بافرین، ایبوپروفن و موارد مشابه خودداری کند. استفاده از تایلنول باعث بروز عوارض نمی‌شود.
  • مصرف هر گونه مکمل گیاهی مانند جینسینگ، علف چای (گل راعی)، قرص سیر یا روغن ماهی بایستی متوقف شود. مصرف مولتی ویتامین باعث بروز عوارض نمی‌شود.
  • در صورت وجود سابقه هر گونه آلرژی و داروهای مصرفی بایستی با پزشک مشورت شود.
  • از مصرف مواد غذایی حاوی نمک قبل و بعد از درمان بایستی خودداری شود، چرا که سدیم بیش از حد باعث احتباس آب در بدن و تشدید ورم می‌شود.
  • از به‌کارگیری روش‌های رفع موهای زائد (مانند استفاده از موچین یا اپیلاسیون) برای حداقل دو روز پیش از تزریق ژل باید خودداری شود. در صورت تمایل به استفاده از پیلینگ شیمیایی یا لیزردرمانی بایستی به پزشک اطلاع داده شود، چرا که این روش‌ها می‌توانند سبب تحریک در ناحیه درمان شوند.
  • در صورت وجود سابقه تب‌خال باید به پزشک اطلاع داده شود. امکان دارد تزریق ژل سبب بروز ناگهانی این عارضه شود.
  • در صورت استفاده از روش‌های درمان مربوط به سرکوب سیستم ایمنی متقاضی باید به پزشک اطلاع دهد.
  • در صورتی که متقاضی باردار باشد و یا در دوره شیردهی قرار داشته باشد، بایستی به متخصص اطلاع داده شود چرا که ایمنی تزریق ژل بر روی این افراد ارزیابی نشده و در این موارد تزریق نباید انجام شود.

تزریق ژل چگونه انجام می‌شود؟

تزریق ژل چگونه انجام می‌شود؟
  • قبل از تزریق ژل باید محل مورد نظر کاملاً تمیز و ضد عفونی شود. این ناحیه به صورت موضعی، بی حس می‌شود. بسیاری از انواع ژل‌ها حاوی لیدوکائین هستند. لیدوکائین نوعی داروی بی حسی ملایم است.
  • پزشک متخصص مقدار معینی از ژل را در نقطه‌ای که مناسب تشخیص داده است، زیر پوست تزریق می‌کند. نتیجه این تزریق، بسته به نوع ژل و ناحیه تحت تزریق، امکان دارد بلافاصله دیده شود و یا مدت زمانی طول بکشد.
  • برای بعضی از افراد پس از تزریق ژل، عوارضی اتفاق می‌افتد از جمله این عوارض می‌توان به ورم یا کبودی خفیف و… اشاره کرد که این آثار موقتی هستند و چند روز پس از تزریق از بین می‌روند.
  • بعضی از متخصصین معتقدند مراجعه کننده پس از تزریق ژل می‌تواند به فعالیت‌های معمولی زندگیش ادامه دهد، ولی بعضی دیگر معتقدند تا چند روز باید از ورزش و فعالیت‌های سنگین فیزیکی اجتناب کند.
قبل و بعد از تزریق ژل

مراقبت‌های لازم بعد از تزریق ژل به لب، گونه، چانه و بینی

در ارتباط با مراقبت بعد از تزریق ژل گونه، لب، چانه و بینی بایستی توجه شود که امکان دارد مقداری قرمزی، ورم، حساسیت به لمس و احساس خارش در ناحیه درمان ایجاد شود. این عوارض طبیعی و موقتی می‌باشند و معمولاً پس از یک یا دو روز رفع می‌شوند.

در پاسخ به این سؤال که تزریق ژل بعد از چند روز اثر می‌کند بایستی گفته شود که نتیجه نهایی حدود 4 هفته پس از درمان قابل مشاهده است. پزشک جهت اطمینان از نیاز به جلسات اضافی درمان، نتیجه درمان را بررسی می‌کند.

  • ناحیه درمان نباید با استفاده از روش‌هایی مانند برنزه کردن پوست یا سونا در معرض حرارت شدید قرار داده شود.
  • از وارد آوردن فشار بر ناحیه درمان در چند شب اول پس از درمان بایستی خودداری شود. (در صورت امکان بایستی به پشت خوابیده شود).
  • متقاضی باید از انجام ورزش سنگین برای 24 ساعت خودداری کند.
  • از مصرف الکل برای 24 ساعت بایستی اجتناب شود.
  • متقاضی نباید از درمان‌های مبتنی بر رتینول یا ویتامین C و یا لوازم آرایشی روغنی برای مدت 24 ساعت استفاده کند.
  • از به کارگیری روش‌های زیباسازی و جوان‌سازی صورت، اپیلاسیون صورت، پیلینگ گلیکولیک یا AHA، روش IPL یا روش‌های مبتنی بر انرژی و میکرودرم ابریژن برای مدت دو هفته پس از تزریق ژل بایستی خوداری شود. پیش از استفاده از روش‌های مشابه با پزشک مشورت کنید.

دسته بندی ژل‌ها

به طور کلی ژل‌ها را به دو دسته تقسیم می‌کنند که این تقسیم بندی بر مبنای میزان ماندگاری ژل و دوام آن بر پوست و بر اساس اجزای تشکیل دهنده آن‌هاست. بسیاری از ژل‌ها (فیلرها) تأثیری موقت و گذرا بر پوست ایجاد می‌کنند. چرا که در ساخت آن‌ها موادی به کار رفته که به مرور زمان در بدن، جذب می‌شوند و یا تخریب می‌گردند. بدین ترتیب و بر اساس میزان دوام ژل تزریق شده بر پوست، ژل‌های دائمی و غیر قابل جذب و تخریب در بدن و ژل‌های موقت قابل جذب در بدن، تشکیل می‌شود.

به طور کلی ژل‌ها را به دو دسته تقسیم می‌کنند :

   1.ژل‌های دائمی و غیر قابل جذب در بدن

درباره ژل‌های دائمی و غیر قابل جذب در بدن مجموعه نکاتی قابل ذکر است. اولین نکته در تزریق این نوع ژل، این است که استفاده از ژل ‌های دائمی تنها برای چین و چروک‌های عمیق پوست مجاز است و استفاده از آن‌ها برای رفع چین و چروک‌های سطحی پوست در سراسر جهان ممنوع اعلام شده است. از طرف دیگر این ژل‌ها ممکن است عوارضی دائمی به همراه داشته باشند و خطرات بسیاری را برای فرد مراجعه کننده در پی داشته باشند. این عوامل سبب شده که ژل‌های دائمی و غیر قابل جذب در بدن، کاربردها و طرفداران کم‌تری داشته باشد.

از میان انواع ژل‌های دائمی تولید شده در سراسر جهان، تنها نمونه آرته فیل، مورد تائید FDA (سازمان غذا و داروی ایالات متحده) واقع شده است و سایر ژل‌های دائمی، مهر تائید این سازمان‌ها را ندارند.

از مواد تشکیل دهنده ژل‌های دائمی می‌توان کلاژن گاوی را نام برد.

در مواردی مشاهده شده است که پس از تزریق ژل دائمی و غیر قابل جذب مواد تزریق شده در زیر پوست یا درون لب‌ها گلوله گلوله می‌شود. این عارضه در موارد محدودی مشاهده شده است که برای جلوگیری از ایجاد چنین مشکلی باید حتماً به انتخاب کلینیکی که برای تزریق انتخاب کرده‌ایم و متخصصی که قرار است این کار را انجام دهد دقت کنیم. آقایانی که در در چند هفته گذشته کاشت ریش و سبیل انجام داده اند بهتر است تزریق ژل خود را به زمان دیگری موکول کنند.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

ژل‌های تزریقی دائمی، انواع دیگری هم دارند از جمله: روغن سیلیکون که تا کنون مورد تائید جهانی واقع نشده است.

   2.ژل‌های تزریقی موقت یا قابل جذب در بدن

جنس این ژل‌ها معمولاً از هیالورونیک اسید، کلاژن، پلی لاکتیک اسید یا چربی بدن مراجعه کننده و… است. در زیر، هر یک از این انواع ژل معرفی می‌گردند.

انواع ژل تزریقی موقت یا قابل جذب

ژل‌های تزریقی موقت به مرور زمان توسط بدن جذب می‌‌شوند. این ژل‌ها از لحاظ ماندگاری دارای انواع مختلفی هستند و بسته به نوع ژل مورد نظر، امکان دارد از 3 تا 18 ماه ماندگار باشند.

کلاژن

یکی از اساسی‌ترین اجزاء پوست و بافت‌های بدن که نقش تعیین کننده‌ای در جوان ماندن پوست ایفا می‌کند کلاژن است. کلاژن در حقیقت نوعی پروتئین است که باعث سفتی و قوام و استحکام پوست و استخوان می‌شود. وقتی پوست دچار پیری می‌شود و یا افزایش سن رخ می‌دهد در حقیقت رشته‌های کلاژن پوست دچار تجزیه و تغییر می شوند. کلاژنی که در تزریق فیلر به کار می‌رود از منابع حیوانی (مخصوصاً گاوی) و یا از سلول‌های انسانی به دست می‌آید. به گفته متخصصین، تزریق این ژل به پوست دارای هیچ‌گونه آثار سوئی نیست و کاربرد این ماده برای پوست کاملاً ایمن است. از جمله اشکالات این ماده این است که تأثیر ماندگار و ثابتی ایجاد نمی‌کند و به زودی آثار آن در بدن مراجعه کننده از بین می‌رود. معمولاً اثر این ماده در بدن، 3 تا 4 ماه است. در حقیقت، در میان انواع فیلر (ژل‌ها)، این ماده، کم‌ترین میزان ماندگاری و دوام را دارد. بنابراین نمی‌توان کلاژن را به صورت خالص تزریق کرد.

هیالورونیک اسید

هیالورونیک اسید ماده‌ای قندی است که در بسیاری از بافت‌های بدن از جمله پوست و غضروف‌ها وجود دارد. وقتی ماده هیالورونیک اسید با آب مخلوط شود حجمش افزایش می‌یابد و پس از حجیم شدن ساختاری شبیه ژل پیدا می‌کند. لذا هیالورونیک اسید، از نظر ساختار طبیعی‌ترین ساختار ژلی را دارد. استفاده از این ماده برای تزریق فیلر، کاربردهای زیاد و طرفداران بسیاری دارد و در حقیقت پرطرفدارترین پرکننده هم برای مراجعین و هم برای متخصصین است.

چراکه تزریق این ژل آسان‌تر است. دارای عوارض کم‌تری است. درمان عوارض ناشی از آن نیز ساده‌تر است و از طرفی حساسیت‌های ایجاد شده پس از تزریق ژل به وجود آمده از هیالورونیک اسید، بسیار کم‌تر از سایر ژل‌هاست.

هیالورونیک اسید معمولاً در آزمایشگاه و با کمک باکتری‌ها به وجود می‌آید، اما منبع حیوانی نیز دارد و گاه از طیور به دست می‌آید. بهترین این مواد آن‌هایی هستند که به کمک واکنش‌های شیمیایی تغییراتی در ساخت و سازشان ایجاد می‌شود. این تغییرات موجب می‌گردد تا ماندگاری و دوام هیالورونیک اسید بیشتر گردد. ژل‌هایی که با هیالورونیک اسید ساخته می‌شوند، می‌توانند 6 تا 12 ماه ماندگاریشان را حفظ کنند.

هیدروکسی آپاتیت کلسیم

هیدروکسی آپاتیت کلسیم نوعی ماده معدنی است که در دندان‌ها و استخوان‌های بدن موجود است. کاربرد این ماده در کنار کلاژن به استحکام و دوام بیشتر آن منجر می‌گردد. این ماده را در محلولی ژل مانند قرار داده و حل می‌کنند. سپس از هیدروکسی آپاتیت حل شده برای رفع چین و چروک‌های پوستی و جوانسازی استفاده می‌کنند. تزریق ژل ساخته شده از هیدروکسی آپاتیت کلسیم دوام بالایی دارد و تا 18 ماه می‌تواند دوام و ماندگاری خود را حفظ کند. نکته قابل ذکر در تزریق این ژل، این است که نباید جهت افزایش حجم لب‌ها از این نوع ژل استفاده کرد.

پلی لاکتیک اسید

این ماده در حقیقت نوعی پلیمر مصنوعی است که زیست تخریب پذیر و سازگار با بافت‌های بدن است. از ماده پلی لاکتیک اسید برای ساخت بخیه‌هایی که جذب بدن می‌شوند و همچنین پیچ‌های استخوانی استفاده می‌شود. تزریق ژل ساخته شده از ماده پلی لاکتیک اسید معمولاً به شکل چند تزریق پیاپی در چند ماه انجام می‌شود. این ژل می‌تواند تا 2 سال پایداری خود را حفظ کند.

ماندگاری تزریق ژل

ماندگاری تزریق ژل به عوامل مختلفی شامل نوع ژل، محل تزریق ژل و سوخت و ساز بدن متقاضی بستگی دارد. نتیجه حاصل از تزریق ژل‌های اسید هیالورونیک بلافاصله قابل مشاهده است ولی معمولاً بیش از یک سال ماندگار نمی‌باشند. نتیجه حاصل از تزریق  برخی دیگر از ژل‌ها به تدریج نمایان می‌شود ولی از ماندگاری بیشتری برخوردار هستند.

عوارض تزریق ژل

تزریق ژل جهت رفع چین و چروک می‌تواند باعث بروز عوارض زیر شود:

  • واکنش آلرژیک در ناحیه تزریق و یا در کل بدن
  • ورم و التهاب
  • تغییر رنگ پوست (در پوست‌های قهوه‌ای یا سیاه)
  • درد خفیف
  • خونریزی یا کبودی در ناحیه تزریق
  • عفونت
  • بروز جای زخم
  • ناهمواری و بی‌نظمی در سطح و میزان سفتی پوست
  • آسیب‌دیدگی رگ‌های خونی (در موارد نادر)

نکات مهم برای تزریق فیلر و ژل

به عنوان مراجعه کننده، شما باید میزان ماندگاری و دوام ژل را انتخاب کنید، اما انتخاب برند و جنس مناسب ژل بر عهده متخصص این کار است. او تجربه و سابقه این کار را دارد و بهتر می‌تواند در این زمینه تصمیم بگیرد.

انتخاب کلینیک مناسب برای تزریق فیلر ژل و دیگر عمل های زیبایی نظیر لیزر موهای زائد، کاشت مو و غیره بسیار مهم است. باید کلینیکی انتخاب کنید که تمامی مجوزهای لازم از وزارت بهداشت را برای انجام خدمات زیبایی دریافت کرده باشد.

رعایت استاندارهای جهانی در خدمات زیبایی از جمله تزریق ژل بسیار ضروری است. همچنین رعایت قوانینی که در وزارت بهداشت بر آن‌ها تأکید شده است برای انتخاب ژل مناسب بسیار ضروری است که بر عهده متخصص انجام کار است.

بعد از انتخاب کلینیک مناسب برای انجام خدمات زیبایی، باید مطمئن شوید که تزریق فیلر، بهترین گزینه برای ترمیم پوست شما و حل این مشکل است. در غیر اینصورت روشهای جایگزین دیگر به شما پیشنهاد می شود. این اطلاعات را پزشک متخصص در جلسه‌ای با شما در میان می‌گذارد.

در این زمینه در نظر گرفتن وضعیت پوست، سن مراجعه کننده، سلامت عمومی وی، سابقه تزریق قبلی از جمله تزریق بوتاکس، مصرف دخانیات و…. همه مسائلی هستند که باید قبل از تزریق پرکننده ها در نظر گرفته شوند.

قیمت و هزینه تزریق ژل

هزینه تزریق ژل امکان دارد بسته به مهارت و تجربه پزشکی که تزریق را انجام می‌دهد، نوع و مقدار ژل تزریق شده، زمان مورد نیاز برای تزریق و همچنین محل جغرافیایی کلینیک متفاوت باشد.

سؤال‌های رایج در مورد تزریق ژل زیر چشم، لب، گونه و چانه

در صورتی که تزریق ژل توسط متخصص با تجربه انجام شود، این روش باعث بروز درد نخواهد شد. ماده مورد نظر جهت تزریق حاوی بی‌حسی موضعی می‌باشد که سبب بی‌حس شدن ناحیه تزریق شده و می‌تواند از بروز درد جلوگیری کند.

تزریق ژل یک روش کم‌تهاجمی و ایمن محسوب می‌شود. اسید هیالورونیک موجود در ژل به طور طبیعی در بدن موجود می‌باشد و در نتیجه خطر بروز واکنش آلرژیک وجود نخواهد داشت.

نتیجه درمان بلافاصله پس از تزریق قابل مشاهده است. در مدت دو تا چهار هفته پس از تزریق، متقاضی می‌تواند نتیجه نهایی درمان را مشاهده کند.

خیر. میزان ماندگاری نتیجه درمان از شخصی تا شخص دیگر متفاوت است ولی معمولاً نتایج درمان بین 9 تا 18 ماه ماندگار هستند.

هر دو روش تزریق ژل و بوتاکس از جمله روش‌های کم‌تهاجمی جهت رفع چین و چروک پوست محسوب می‌شوند. ولی بوتاکس تنها بر روی خطوط صورت که در اثر حرکت عضلات ایجاد شده‌اند، مؤثر است. بنابراین بوتاکس در رفع خطوط اطراف چشم و همچنین خطوط افقی بر روی پیشانی تأثیر دارد؛ چرا که این خطوط در اثر حرکاتی مانند اخم کردن ایجاد می‌شوند. بوتاکس در جهت رفع چین و چروک‌های غیر فعال که در اثر افتادگی در قسمت پایین صورت ایجاد می‌شوند (مانند خط خنده) تأثیری ندارد.

عملکرد بوتاکس در مقایسه با تزریق ژل متفاوت است. در تزریق بوتاکس از سم بوتولینوم برای توقف ارسال سیگنال‌های عصبی به عضلات استفاده می‌شود. در این حالت عدم حرکت در ناحیه تزریق بوتاکس می‌تواند سبب رفع چین و چروک یا کاهش شدت خطوط شود.

به طور کلی نتیجه حاصل از تزریق ژل در مقایسه با بوتاکس از ماندگاری بیشتری برخوردار است.

در پاسخ به این سوال که ورم بعد از تزریق ژل لب یا گونه چند روز طول می‌کشد بایستی توجه شود که ورم پس از تزریق ژل موقتی است و معمولاً پس از یک یا دو روز رفع می‌شود.

مقدار ژل مورد نیاز برای تزریق با توجه به عواملی مانند سن، آسیب‌ ناشی از نور خورشید و مصرف سیگار تعیین می‌شود. همچنین هدف متقاضی از تزریق ژل و نوع درمان مورد نظر نیز در میزان ژل مورد استفاده جهت تزریق تأثیر دارد.

بسته به ناحیه مورد نظر جهت تزریق ژل، معمولاً در ابتدا از کرم بی‌حس‌کننده و در برخی از مواقع از تزریق لیدوکائین (خصوصاً برای تزریق ژل جهت رفع خط خنده) استفاده می‌شود. کل روند تزریق ژل معمولا به پنج تا سی دقیقه زمان برای هر ناحیه مورد نظر نیاز دارد.

سؤالات متداول

Template is not defined.
Template is not defined.