خانه » کاشت مو » کاشت مو در زنان | تکنیک‌ها، عوارض و قیمت
آخرین مقالات

کاشت مو در زنان | تکنیک‌ها، عوارض و قیمت

کاشت مو در زنان

فهرست مطالب

کاشت مو در بانوان روشی جدید نیست، اما در گذشته معمولاً گزینه‌ای برای آقایان در نظر گرفته می‌شد تا بانوان. هرچند مطمئناً کاشت مو گزینه بسیار مؤثری برای طاسی با الگوی مردانه است، اما راه حلی برای تعداد زیادی از بانوان که ریزش مو دارند نیز می‌باشد. ریزش مو در بانوان می‌تواند به علت آلوپسی کششی یا مشکلات پوستی و سلامتی، سبک زندگی و وقایع آسیب زا باشد. برای بانوان و آقایان، مو می‌تواند بخش مهمی از هویت شخص باشد. بنابراین قابل درک است که بانوان دارای ریزش مو، کاشت مو را به عنوان راهی برای تغییر زندگی خود می‌بینند.

مزایای کاشت مو در زنان

مزایای کاشت مو در زنان

کاشت مو زمانی که تاثیر آن بر اعتماد به نفس، ظاهر و نتایج طبیعی طولانی مدت درمان در نظر گرفته می‌شود، قطعاً با ارزش است. مزایای این کار عبارتند از:

  • زیبایی و اعتماد به نفس را افزایش می‌دهد

داشتن موهای پرتر و ضخیم‌تر که می‌تواند اعتماد به نفس بانوان را به روش‌های زیادی بهبود بخشد. نیاز نیست نگران پوشاندن قسمت‌های کم پشت سر با کلاه یا روش‌های آرایش مو باشید و داشتن موهای کامل نیز می‌تواند شما را جوانتر و زیباتر نشان دهد. به طور خلاصه، می‌تواند به احساس راحتی شما در نشان دادن بهترین خود در هر شرایطی کمک کند.

  • دیگر نیازی به هیچ ترفندی نیست

تعداد زیادی درمان و محصول برای ترمیم مو در بازار موجود است که احتمالاً وعده نتایج عالی را می‌دهند. معمولاً هزینه بالایی دارند و به مرور زمان و استفاده مداوم می‌تواند اضافه نیز گردد. نه تنها پرداخت برای این موارد سخت است، بلکه زمانی که نتایج فوق العاده‌ای را که می‌خواهید را مشاهده نمی‌کنید نیز، اخلاقی نیست. با کاشت مو، یک درمان انجام می‌دهید که می‌دانید نتایجی را ایجاد می‌کند که توسط جراح پلاستیک معتبر تضمین می‌گردد.

  • تسکین اضطراب

نازکی مو و طاسی می‌تواند به علت اضطراب زیاد، به خصوص در شرایط اجتماعی باشد. زمانی که حس می‌کنید خط موی شما عقب رفته و همه متوجه آن می‌شوند، کاشت مو در بانوان می‌تواند مفید باشد.

  • نتایج کاملاً طبیعی

در کاشت مو از فولیکول‌های موی خود شما به منظور تحریک رشد در نواحی کم پشت و بی مو استفاده می‌شود. این یعنی وسایل مصنوعی یا محصولات خشن استفاده نمی‌شود. در عوض بدن خود شما کار می‌کند و می‌توانید از نتایج طبیعی و زیبا لذت ببرید.

کاشت مو برای چه زنانی مناسب است؟

کاشت مو برای چه زنانی مناسب است؟

این روش برای اکثر بانوان مناسب است، زیرا معمولاً نازک شدن موی خفیف و متوسط در الگوی مشخصی برای آن‌ها رخ می‌دهد و خط موی سالم و موهای اهدایی کافی و ثابتی در پشت سر نیز دارند. به ویژه این روش برای بیمارانی که موها در بالای سر نازک شده یا خط موی کم پشتی دارند مناسب است.

بانوان مناسب احتمالی برای این درمان عبارتند از:

  • بانوانی که موهایشان به علت ریزش موی کششی ریخته است. این مورد در بانوانی که موهای خود را دم اسبی، بافت سفت می‌بندند یا می‌بافند روی می‌دهد.
  • بانوانی که الگوی ریزش موی مشخص شبیه به الگوی طاسی مردانه دارند.
  • بانوانی که به علت سوختگی، تصادف یا تروما ریزش مو داشته‌اند.
  • بانوانی که قبلاً جراحی پلاستیک یا زیبایی داشته‌اند و در مورد ریزش موی خود در نواحی بریدگی به خاطر ایجاد اسکار نگرانند.
  • بانوانی که مبتلا به آلوپسی مارجینالیس (alopecia marginalis) هستند که بیماری است که بسیار شبیه به ریزش موی کششی است.
  • خانم‌هایی که خط رویش موهایشان عقب رفته است.

بانوانی که کاشت مو مناسب آنها نیست:

همه بانوان نمی‌توانند کاشت مو انجام دهند. پزشک باید بیمار را کاملاً ارزیابی کند تا ببیند که آیا این درمان مناسب او هست یا خیر.

  • بانوانی که از روز تولد مو نداشته‌اند. از آنجایی که کاشت مو با برداشتن فولیکول‌های مو از قسمتی از پوست سر و پیوند آن به قسمت دیگر انجام می‌شود، کاشت مو برای بانوانی که از بعد از تولد مو نداشته‌اند، مناسب نیست.
  • بانوان زیر 24 سال. اکثر متخصصان موافقند که کمترین سن توصیه شده برای جراحی کاشت مو 24 سال است. زیرا ریزش مو باید دوره خود را سپری کند که اغلب بعد از 24 سالگی فرد تمام می‌شود.
  • بانوانی که بیماری‌‌هایی دارند. بانوانی که بیماری‌های مزمن مانند بیماری قلبی، کلیوی یا کبدی، دیابت و دیگر موارد را دارند احتمالاً نباید این نوع جراحی را انجام دهند.
  • بانوانی که به بی‌حسی حساسیت دارند. بی‌حسی (چه موضعی یا بی‌هوشی کامل) برای انجام جراحی کاشت مو نیاز است. بنابراین، آنهایی که به بی‌حسی حساسیت دارند یا مشکلات پزشکی دارند که به آنها امکان دریافت بی‌حسی را نمی‌دهد، مناسب انجام این جراحی نیستند.
  • بانوان مبتلا به بیماری‌های خونی ارثی. بانوانی که بیماری‌های منتقله خونی، مانند ایدز، هپاتیت C را دارند در کل مناسب انجام جراحی کاشت مو نیستند.
  • بانوان مبتلا به هموفیلی. هموفیلی بیماری است که توانایی لخته شدن خون در آن کم است. به این ترتیب، بیمار مبتلا به هموفیلی در ابتدا باید با پزشک مشورت کند و آزمایش انعقاد خون انجام دهد، تا مشخص گردد که آیا مناسب کاشت مو می‌باشد یا خیر.

تفاوت کاشت مو در زنان و مردان

خط موی بانوان بسیار پیچیده‌تر از آقایان است، زیرا اغلب پیچ خوردگی‌ها و تغییر مسیرهای ظریفی دارند. این موارد باید از نظر جراحی طراحی شوند تا کاشت مو طبیعی به نظر برسد.

در بانوان، پزشکان اغلب روی موهای موجود و اطراف آن کار می‌کنند، زیرا اغلب بانوانی که می‌خواهند کاشت مو انجام دهند مشکل کم پشتی مو دارند تا طاسی. این امر مراحل کشت پیوند را کند کرده و درمان را مقداری طولانی‌تر از کاشت موی آقایان می‌کند.

انواع روش‌های کاشت مو در زنان

روش‌های کاشت مو در زنان

کاشت مو روش‌ها و تکنیک‌های مختلفی دارد. پزشک پس از بررسی شرایط شما، بهترین روش را به شما پیشنهاد خواهد داد.

  • روش جداسازی فولیکولی (FIT): این روش برای بانوانی است که می‌خواهند موهای خود را کوتاه کنند، یا به دنبال جایگزینی کم تهاجمی تر برای برداشت نواری هستند. در این روش گروه‌های فولیکولی از ناحیه اهدا کننده برداشته شده و به دقت با تیغ جراحی جدا می‌شوند.
  • FUT: در این روش جراحی، جراح نواری از پوست پشت یا کنار سر را می‌برد و فولیکول‌های جداگانه مو را خارج می‌کند. این فولیکول‌ها سپس در بخش بی موی سر قرار می‌گیرند، اما این روش‌ها برای آقایان دارای الگوی طاسی مردانه بهتر هستند.
  • روش SUT: در این روش، تکنسین فولیکول‌های مو را از پشت یا کنار سر خارج می‌کند. این نواحی را نواحی اهدا کننده گویند، زیرا هورمون‌های خاص مردانه را نداشته و معمولاً نمی‌ریزند.
  • FUE: این روش ترمیم مو بدون بخیه است و در آن فولیکول‌های مو با بی حسی موضعی از پشت سر و با کمک میکرو پانچ‌های مخصوص خارج شده و در ناحیه بی مو کاشته می‌شوند.
  • کاشت مستقیم مو (DHI): این روش اصلاح شده روش FUE است، که توسط شرکت DHI Global Medical Group به وجود آمده است. در طی DHI، از یک وسیله خودکار شکل استفاده می‌شود که می‌تواند هر دو کار برداشت و کاشت را همزمان انجام دهد.
  • FUG: پیوند واحد فولیکولی روشی از کاشت مو است که گاهی روش نواری نیز نامیده می‌شود. در روش FUG یک نوار از پوست سر بیمار در ناحیه اهداکننده مقاوم DHT برداشته می‌شود.
  • کاشت از موی بدن (BHT): کاشت موی بدن شامل خارج کردن واحدهای فولیکولی از نواحی بدن است که با پوست سر متفاوت می‌باشند.
  • درمان جایگزینی هورمونی (HRT): درمانی پیشرفته است که از تقویت غدد درون ریز برای مبارزه با ریزش مو و بازگرداندن خطوط موی طبیعی استفاده می‌کند، این روش به ویژه برای مقابله با ریزش مو ناشی از مسائل هورمونی مانند یائسگی و آندروپوز مناسب است.
  • کاشت میکروگرافت مو: کاشت میکروگرافت مو یا کاشت فولیکول روش زیبایی است که برای پر کردن مجدد پوست سر در مناطقی که با آلوپسی یا ریزش موی شدید خالی شده‌اند، انجام می‌شود.
  • کاشت نانوگرافت مو: نانوگرافت روش کاشت موی جدیدی است که تراکم و ضخامت خط مو را بدون دوره نقاهت کاشت موی سنتی بر می‌گرداند.

تکنیک‌های کاشت مو در زنان با موهای بلند

دو روش متفاوت برای کاشت موی بانوان انجام می‌شود. در این روش‌ها مو کوتاه نمی‌شود (که بیشتر ترجیح داده می‌شود) و به صورت موی بلند کاشته می‌شود. تمام فرایند این دو روش کاشت مو یکسان است. اما یک تفاوت دارند:

کاشت مو زنان بدون تراشین سر

کاشت مو زنان بدون تراشین سر

کاشت مو بدون کوتاهی روشی مناسب برای افرادی است که می‌خواهند فرایند کاشت مو را بدون کوتاهی آن انجام دهند. مزیت این روش این است که درد کمتری دارد. ریکاوری بعد از درمان نیز کوتاه‌تر است. دیگر مزیت مهم روش کاشت موی کوتاه نشده برای بسیاری از بانوان این است که به احتمال زیاد می‌توانند دوباره در جمع قرار گیرند. از نظر منطقی، اکثر بانوان درمانی را دوست دارند که مجبور به کوتاه کردن موی خود نباشند.

فولیکول‌های مو از پشت سر برداشته می‌شوند، زیرا این نواحی ریزش موی ارثی ندارند. سپس این موها در نواحی مورد نظر کاشته می‌شوند. فولیکول‌های مو را می‌توان به روش‌های متفاوتی کاشت.

کاشت موی بلند

کاشت موی بلند

کاشت موهای بلند با جمع آوری و کاشت موی بلند از نواحی اهدا کننده بدون کوتاه کردن آنها انجام می‌شود. در این روش، سالم‌ترین ریشه‌های مو انتخاب شده، به دقت جمع می‌شوند و در ناحیه مو با در نظر گرفتن مسیر رویش طبیعی مو کاشته می‌شوند.

پروسه‌ی کاشت مو در زنان به چه صورت است؟

پروسه‌ی کاشت مو در زنان

کاشت مو در بانوان همانند آقایان، با مشاوره با پزشک معتبر شروع می‌شود. متخصص بهترین روش جراحی برای مشکل شما، خواسته و نگرانی‌هایتان را در نظر می‌گیرد.

بعد از مشاوره و دریافت تمامی اطلاعات ضروری، از شما عکس‌هایی از زوایای مختلف گرفته می‌شود. سپس متخصص کاشت مو تعیین می‌کند که آیا ناحیه اهدا کننده و ساختار موهای شما برای کاشت مو مناسب است یا خیر. شما همیشه در عرض 24 ساعت مشاوره شخصی خود را دریافت خواهید کرد.

این درمان در دو روز انجام می‌شود و حدود 6 تا 9 ساعت طول می‌کشد و به مقدار مویی که کاشته می‌شود بستگی دارد. در جلسه آخر کاملاً در مورد دستورالعمل‌های بعد از درمان و نظافت موها مطلع خواهید شد.

مراقبت‌های لازم بعد از کاشت مو در خانم‌ها

کاملاً آبکشی کنید و با ضربه آرام و دستمال حوله‌ای موها را تمیز و خشک کنید. حداقل تا یک ماه از حمام کردن، دوش گرفتن یا زیر آب بردن سر خود اجتناب کنید و بعد از یک ماه فقط از حوله برای خشک کردن سر استفاده کنید. بعد از حدود یک هفته می‌توانید دوش ملایم با فشار کم بگیرید و موها را بشویید، اما فشار آب نباید به اندازه فشار استاندارد باشد.

بعد از کاشت مو از انجام برخی موارد باید اجتناب کرد:

  • رانندگی: گاهی ترمیم مو تحت آرامبخش قوی انجام می‌شود. اگر آرامبخش دریافت کردید، تا 24 ساعت پشت فرمان ننشینید. حتماً از کسی بخواهید که شما را بعد از درمان به خانه برساند.
  • رنگ کردن مو: بعد از چهار هفته می‌توانید موهای خود را رنگ کنید. اگر حس کردید نمی‌توانید چهار هفته بدون رنگ کردن مو صبر کنید، کمی قبل از درمان این کار را انجام دهید. هیچ عارضه جانبی منفی در رابطه با رنگ کردن موهای شما وجود ندارد، اما پس از درمان، مواد شیمیایی مضر موجود در رنگ مو می‌توانند موفقیت کاشت فولیکول‌های مو را به خطر بیاندازد. چند هفته پس از کاشت، فولیکول‌های مو در شرایط بیش از حد حساسی هستند و نیاز به مراقبت زیادی دارند.
  • فراموش کردن نوشیدن آب: آب برای زندگی مهم است، اما همه نمی‌‎دانند که رطوبت رسانی قبل و بعد از کاشت حتی مهمتر نیز می‌شود. هرچه رطوبت رسانی بیشتر شود، راحت‌تر خواهید بود و ریکاوری سریعتر می‌گردد.
  • قرار دادن یخ به طور مستقیم روی پوست سر: از ساییدن خط موی جدید خود روی بالش خودداری کنید، نباید یخ را مستقیماً روی نواحی از سر که کاشت انجام داده‌اید قرار دهید. در حقیقت، باید هر کاری انجام دهید تا از لمس ناحیه تحت درمان به مدت سه روز اول بعد از درمان اجتناب کنید. بعد از 72 ساعت، می‌توانید به آرامی پوست سر را لمس کنید. به یاد داشته باشید که باید به آرامی کاندیشنر را به پوست سری که خارش دارد بمالید.
  • اجتناب از قرار گرفتن در معرض آفتاب: در دو هفته اول پس از کاشت مو از قرار دادن پوست سر در معرض نور خورشید در ساعات بین 10 صبح تا 2 بعد از ظهر اجتناب کنید. اگر در این زمان مجبور به بیرون رفتن شدید، مدت زیادی در محیط بیرون نمانید.

نتایج کاشت مو در زنان

نتایج کاشت مو در زنان

هر روش کاشت مو در بانوان منجر به ایجاد ظاهری طبیعی از فولیکول‌های کاشته شده می‌شود. در هر دو مورد، فولیکول‌های جدید موهای جدیدی در عرض 3 تا 6 ماه پس از جراحی ایجاد می‌کنند. موهای کاشته شده در بانوان جایگزین شده و شروع به رشد در طول عمر بیمار می‌کنند. بیش از یک درمان ممکن است نیاز باشد تا کم پشتی ناحیه مورد نظر کاملاً اصلاح شود.

عوارض کاشت مو در خانم‌ها

مرسوم‌ترین عوارض جانبی ایجاد اسکار است و در هر درمانی غیر قابل اجتناب است. دیگر عوارض جانبی احتمالی عبارتند از:

  • عفونت
  • پوسته پوسته شدن و تخلیه چرک در اطراف نواحی جراحی شده
  • درد، خارش و ورم پوست سر
  • التهاب فولیکول مو (فولیکولیت)
  • خونریزی
  • از دست دادن حس در اطراف ناحیه جراحی شده
  • نواحی قابل رویت مو با موهای اطراف مطابقت ندارد یا به طور مشهودی نازک‌تر است.
  • اگر هنوز ریزش مو دارید، این موها نیز می‌ریزند.

این روش می‌تواند عوارض جانبی نیز داشته باشد:

  • تحریک پوست کف سر
  • سرگیجه
  • درد قفسه سینه
  • سردرد
  • تپش قلب نامنظم
  • ورم سینه، پا یا دست

قیمت کاشت مو برای زنان چقدر است؟

هزینه کاشت مو در بانوان به روشی که استفاده می‌شود بستگی دارد. کاشت مو در بانوان ممکن است همانند کاشت موی طبیعی به نظر برسد، اما کاملاً متفاوت است. به خاطر این تفاوت، یک متخصص و تیم تخصصی نیاز است. بنابراین هزینه‌های کاشت مو در بانوان بالاتر از دیگر روش‌ها است. دیگر عواملی که روی هزینه کاشت مو در بانوان تاثیر می‌گذارد، ممکن است شامل شرایط ریزش موی آنها؛ مهارت و مکان پزشک باشد.

سوالات پرتکرار

میزان موفقیت کاشت مو در بانوان چقدر است؟

این روش بسیار بی‌خطر و موفق در نظر گرفته می‌شود و اغلب موثر است.

آیا می‌شود موهای بلند را برای بانوان کاشت؟

بله در این روش، مو کوتاه نمی‌شود. موی اهدایی به صورت بلند جمع آوری می‌شود. این موهای بلند به صورت بلند کاشته می‌شوند. بیماران نتایج نهایی را بعد از کاشت مشاهده خواهند کرد.

 آیا هزینه کاشت مو در زنان توسط بیمه پرداخت می‌شود؟

هزینه جراحی کاشت مو معمولاً توسط بیمه پرداخت نمی‌شود. کاشت مو اغلب به دلایل زیبایی انجام می‌گردد، بنابراین هیچ بازپرداختی از سمت بیمه وجود ندارد. این مورد برای کاشت مو در بانوان و آقایان صادق است.

چه نوع کاشت مویی را بانوان ترجیح می‌دهند؟

این مورد به شرایط، الگو و نتایج مورد نظر بیماران بستگی دارد، اما بانوان ممکن است روش FUE را برای کاشت مو ترجیح دهند، زیرا، بر خلاف روش نواری، درد و آزردگی کمی بعد از این روش به وجود می‌آید. موهای ناحیه‌ای از پوست سر بیمار کوتاه می‌شود، سپس بعد از درمان با موهای بلند پوشانده می‌گردد.

کاشت مو در بانوان چقدر ماندگار است؟

خبر خوب این است که اگر کاشت مو توسط متخصص ترمیم موی آموزش دیده و مجرب انجام شود، می‌تواند برای همیشه ماندگار گردد.

بهترین سن برای کاشت مو در بانوان چیست؟

سن پیشنهادی برای کاشت مو 25 سالگی تا 75 سالگی است.

الگوی ریزش موی زنانه چیست؟

در بانوان، معمولاً ریزش مو با باز شدن خط فرق سر، به همراه عقب رفتن خط مو، به ویژه در شقیقه شروع می‌شود. برخی بانوان در ابتدا متوجه می‌شوند که در هنگام بستن مو، حجم کمتری از مو را دارند و نمی‌توانند موهای خود را به شکلی که دوست دارند حالت دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *