خانه » کاشت ابرو » کاشت ابرو در زنان باردار: بررسی عوارض کاشت در بارداری و شیردهی
آخرین مقالات

کاشت ابرو در زنان باردار: بررسی عوارض کاشت در بارداری و شیردهی

کاشت ابرو در زنان باردار

فهرست مطالب

اگر تصمیم به کاشت ابرو گرفته‌اید اما متوجه شدید که باردار هستید و دوست ندارید کاشت ابروی خود را به تعویق بیندازید، بایستی با پزشک خود مشورت کنید که در اینصورت خواهید دید که کاشت ابرو در دوران بارداری به دلیل شرایط خاص مادر انجام نخواهد شد. عوامل زیادی هستند که می‌توانند بر شرایط مادر و کودک تاثیر گذار باشند. در این مقاله ما به تمام عوارض و معایب کاشت ابرو در بارداری اشاره خواهیم کرد، همچنین راهکارهایی برای کاشت ابرو در دوران شیردهی را ارائه می‌کنیم.

عوارض کاشت ابرو در زنان باردار

عوارض کاشت ابرو در زنان باردار

برخی از بانوان باردار ممکن است ریزش مو یا ابرو را در دوران بارداری خود تجربه کنند و برای بهبود آنها دنبال روش‌های کاشت باشند، اما کاشت ابرو فرآیندی است که در دوران بارداری قابل انجام نیست و ممکن است باعث ایجاد عوارض ناگواری شود.

داروهای بی‌حسی وارد گردش خون نوزاد خواهند شد.

دوران بارداری یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین بخش‌های زندگی یک خانم است و مادر همراه با فرزند خود همه چیز را تجربه و احساس می‌کند.  خون بچه به طور غیر مستقیم از طریق بندناف با خون مادر در تبادل است؛ بنابراین هر آنچه به مادر تزریق شود، به کودک نیز خواهد رسید. اگر داروی بی‌حسی به مادر تزریق شود، وارد گردش خون او می‌شود و مستقیما بر کودک نیز تاثیر می‌گذارد و ممکن است خطرهای جبران ناپذیری برای هردو داشته باشد.

مراقبت‌های پس از کاشت ابرو دشوار است.

کاشت ابرو مراقبت‌های چندانی ندارد، اما ممکن است رعایت تمام این نکات برای یک خانم باردار دشوار باشد. بعد از کاشت ابرو، بایستی رو به پشت بخوابید تا ابروهای تازه کاشته شده روی بالش قرار نگیرند. رعایت این نکته برای خانم‌های باردار مخصوصا آنها که در ماه‌های آخر هستند، بسیار دشوار است.

پس از کاشت، ممکن است دکتر مربوطه دارو تجویز کند و یا ممکن است به دلیل عفونت‌های ناشی از کاشت ابرو، مادر نیاز به دریافت آنتی بیوتیک داشته باشد. تمام این مواد دارویی بر نوزاد نیز تاثیر می‌گذارند.

برای جلوگیری از بروز هرگونه عوارض جانبی، بهتر است که کاشت ابرو را تا بعد از به دنیا آمدن فرزند خود به تعویق بیاندازید. این نکته به قدری حائز اهمیت است که کلینیک رهیا در آزمایشات پیش از کاشت مو یا ابرو، نتیجه آزمایش بارداری را نیز درخواست می‌کند.

کاشت ابرو در دوران شیردهی

کاشت ابرو در دوران شیردهی

اگر پس از زایمان به کودک خود به هر علتی شیر نمی‌دهید، می‌توانید با خیال راحت کاشت ابرو انجام دهید. اما اگر به فرزند خود شیر می‌دهید، لازم است تا نکات زیر را رعایت کنید.

مراقبت‌های کاشت ابرو در دوران شیردهی

برای کاشت ابرو در دوران شیردهی، لازم است تا 4 یا 5 ساعت پس از کاشت از شیر دادن به فرزند خود خودداری نموده و اولین شیر پس از کاشت را دوشیده و دور بریزید. بدین منظور می‌توانید از قبل، مقداری شیر برای فرزند خود نگه دارید.

پس از کاشت ابرو به دلیل التهاب در ناحیه بانک مو و ابرو توصیه می‌شود که زیباجو سر خود را خم نکند. پس به منظور شیر دادن به فرزند خود احتیاط کنید و سر خود را زیاد خم نکنید. می‌توانید از چند بالش برای ثابت نگه داشتن سر خود استفاده کنید.

کاشت ابرو در دوران قاعدگی

کاشت ابرو در دوران قائدگی

برخی افراد گمان می‌کنند که کاشت ابرو در دوران قاعدگی به دلیل خونریزی ممکن است مشکل‌ساز باشد. اما خونریزی ابرو و ناحیه اهدایی به قدری جزئی است که هیچگونه چالشی ایجاد نمی‌کند. برخی گمان می‌کنند که در دوران قاعدگی تغییراتی در غلظت خون رخ می‌دهد، اما چنین موضوعی صحت علمی نداشته بنابراین مشکلی نیز برای کاشت ابرو ایجاد نمی‌کند.

سخن پایانی

در دوران بارداری و شیردهی ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی و استرس دچار ریزش ابرو یا مو شوید، بنابراین ممکن است به فکر کاشت مو یا ابرو بیفتید. کاشت ابرو در دوران بارداری ابدا توصیه نمی‌شود، زیرا ماده بی‌حسی از طریق خون مادر به نوزاد خواهد رسید اما در دوران شیردهی می‌توانید با رعایت احتیاط‌های لازم، کاشت ابرو را انجام دهید.

سوالات متداول

آیا می‌توانید در بارداری کاشت مو انجام دهید؟

هرگونه جراحی زیبایی انتخابی مثل کاشت مو و ابرو بایستی به بعد از دوران بارداری موکول شود.

آیا کشت ابرو دردناک است؟

خیر به دلیل تزریق داروهای بی‌حسی که از قضا برای کودک شما نیز مضر است، کاشت ابرو دردناک نیست.

مراقبت‌های کاشت ابرو در دوران شیردهی چیست؟

از خوردن داروهای رقیق کننده خون یک هفته پیش از کاشت خودداری کنید. از خوردن ویتامین‌ها و مکمل‌های تقویی مثل ویتامین E، یک هفته قبل از کاشت خودداری کنید. به کودک خود پیش از جلسه کاشت شیر دهید و شیر خود را بعد از کاشت ابرو دور بریزید.

روش های دیگر تقویت ابرو در دوران بارداری و شیردهی چیست؟

می‌توانید برای تقویت موهای ابروی خود در دوران بارداری از سرم‌های تقویتی و ژل‌های تقویت ابرو استفاده کنید. همچنین می‌تواند از مزوتراپی و تزریق پی‌‎آرپی برای تقویت ابروهای خود بهره ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *