خانه » کاشت مو » بررسی کاشت مو به روش FUT (کاشت موی نواری) یا تکنیک کاشت اف یو تی
آخرین مقالات

بررسی کاشت مو به روش FUT (کاشت موی نواری) یا تکنیک کاشت اف یو تی

کاشت مو به روش FUT

فهرست مطالب

کاشت مو به روش FUT را باید از محبوب‌ترین روش‌های کاشت موی رایج در حال حاضر دانست. کاشت مو به روش FUT به اذعان بسیاری یک روش ترمیم طاسی و پیوند مو است که نتایج موثر و راحتی انجام آن، موجب رواج یافتن آن در میان داوطلبان و کلینیک‌های ارائه دهنده خدمات کاشت مو گشته است.

کاشت موی FUT که به نام کاشت موی نواری یا پیوند واحد فولیکولی نیز شناخته می‌شود برای داوطلبانی که از طاسی گسترده در سطح سر خود رنج می برند روش مناسبی است. اما شاید برای شما هم سوال باشد که پیوند مو fut در ناحیه گیرنده چگونه است؟ برای پاسخ به این دست سوال، بد نیست تا در ادامه مقاله همراه ما باشید. ما در این یادداشت وب سایت کلینیک ره یا درباره‌ی تمام موضوعاتی که ممکن است برای یک داوطلب کاشت مو به روش FUT اهمیت داشته باشد، صحبت خواهیم کرد.

به این منظور در ابتدای مقاله توضیح خواهیم داد که کاشت موی نواری اساسا چیست و چرا به این نام شناخته می‌گردد. در ادامه نیز به برخی از توصیه های مهم بعد از عمل کاشت مو به روش FUT اشاره می‌کنیم. همچنین مراحل کاشت مو به روش اف یو تی را شرح داده و خواهیم گفت که در دوران نقاهت کاشت مو به روش FUT باید به چه مواردی توجه نمایید.

روش کاشت مو FUT چیست؟

جراحی کاشت موی FUT در حال حاضر از اصلی‌ترین روش‌های پیوند مو است. در این روش که شامل برداشت تک نواری و جداسازی استریومیکروسکوپی است، فولیکول‌های مورد نیاز پیوند از نواری پوستی استخراج می‌گردند که از ناحیه پشت سر برداشته می‌شود. در طول این روش در ناحیه‌ی اهداکننده -که بانک مو نامیده می‌شود- تحت برشی سرتاسری قرار می‌گیرد. البته این برش عوارض وخیمی را در پی نداشته و به سرعت ترمیم یافته و ترمیم می‌گردد.

کاشت مو به روش fut چیست

چه کسانی برای کاشت مو به روش FUT مناسب هستند؟

جراحی کاشت مو به روش FUT به صورت سرپایی صورت گرفته و با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. هر چند این امر موجب نمی‌گردد تا پزشکان در تشخیص کاندیدای مناسب کاشت مو به روش FUT دچار سهل‌انگاری شوند. بهترین نامزدهای کاشت مو به روش FUT باید نه تنها دارای ناحیه بانک موی غنی و مناسبی باشند، که توانایی قرار گرفتن تحت بیهوشی منطقه‌ای را نیز دارا باشند. به همین علت در آزمایش های قبل از کاشت مو به روش FUT، تمامی این موارد به دقت مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

پیوند مو با روش FUT برای چه کسانی مناسب است؟ معمولا نامزدهای کاشت موی نواری باید دارای این ویژگی‌ها باشند:

  • آقایانی که الگوی ریزش موی آن‌ها از نقطه‌ی اوج خود گذشته است. همچنین الگوی ریزش موی آن‌ها باید آلوپسی آندروژنیک بوده یا در اثر اسکار و سوختگی ایجاد شده باشد.
  • داوطلبان سنین بیش از 25 الی 30 سال
  • کسانی که موهای پشت سر آن‌ها از تراکم خوبی برخوردار است.
  • کسانی که پوست موی سر سفتی دارند باید با پزشک خود در این رابطه مشورت کنند.
  • کسانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای مانند فشار خون، دیابت و مانند آن‌ها نیستند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله چه کسانی نمی توانند کاشت مو انجام دهند مراجعه کنید.

مزایای کاشت مو به روش FUT

همان گونه که اشاره شد، کاشت مو به روش اف یو تی یک روش پیشرفته و رایج در سراسر جان است. با این حال، ممکن است برخی انتقادات به آن وارد گردد. این انتقادات ممکن است موجب شود سوالاتی گوناگونی در رابطه با مزیت های کاشت مو به روش نواری مطرح شود. اما به راستی، کاشت مو به روش FUT بهترین روش کاشت مو با تراکم بالا است یا تنها یک روش کاشت موی قدیمی؟

معمولا پزشکان متخصصی که این روش را توصیه می‌کنند، مهمترین مزیت‌های آن شامل این گزینه‌های می‌دانند:

  • عدم نیاز به تراشیدن موهای ناحیه اهداکننده
  • کوتاهی جلسات کاشت موی FUT که ممکن است تنها حدود چند ساعت به طول انجامد
  • نتایج تضمینی و طبیعی کاشت مو
  • مناسب بودن برای طاسی های گسترده

کاشت مو به روش FUT بهترین روش کاشت مو با تراکم بالا

نکات مهم قبل از کاشت مو به روش اف یو تی (FUT)

برای این که بتوانید از مزایا و نتایج کاشت موی نواری بیشترین بهره را ببرید، بهتر است تا به توصیه‌های مربوط به مراقبت های قبل از کاشت مو به روش FUT توجه کنید. این مراقبت‌ها شامل این موارد می‌گردند:

  • بهترین فصل کاشت مو به روش اف یو تی در واقع وجود ندارد. با این حال فصول معتدل سال احتمالا زمان مناسب‌تری برای این درمان هستند.
  • از جای که پس از کاشت مو تا مدتی امکان اصلاح و حتی استحمام وجود ندارد، موها قبل از عمل کاشت باید کوتاه شده و قبل از اولین جلسه دوش مختصری گرفته شود.
  • رژیم غذایی و داروهای مورد استفاده پیش از کاشت موی FUT نیز اهمیت زیادی دارد. برای کاهش عوارض بعد از کاشت مو به روش FUT، باید رژیم غذایی سالمی فاقد غذاهای چرب و رقیق‌کننده‌ی خون پرهیز کنید. همچنین مصرف دخانیات، مشروبات الکلی و داروهای خاص ممنوع است. برای کسب اطلاعات بیشتر با پزشک خود در این رابطه مشورت کنید.
  • قبل از جراحی کاشت مو، آزمایشاتی برای داوطلب تجویز می‌شود که باید حتما انجام شده و نتایج آن به پزشک ارائه شوند.

مراقبت های بعد از کاشت مو به روش fut

علاوه بر رعایت موارد فوق، در دوران پس از کاشت مو به روش FUT نیز باید نکات مراقبتی مورد توجه قرار گیرند. به این منظور، این نکات را باید مورد توجه قرار داد.

  • مهمترین نکته بعد از کاشت مو طبیعی به روش fut را بایستی تمیز نگه داشتن ناحیه بانک مو و دریافت‌کننده‌ی فولیکول‌ها دانست. باید به هر نحو از بروز یافتن زمینه‌ی عفونت در این مناطق جلوگیری کرد. به این منظور استراحت در روز‌های اولیه و استفاده از کلاه نخی به منظور محافظت از آن توصیه شده است. البته در مورد اخیر، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.
  • رنگ کردن موها بعد از کاشت مو تا بهبودی کامل و رشد موهای جدید، یعنی 6 الی 8 هفته، ممنوع است. همچنین دوران بعد از کاشت مو باید از فولیکول‌های کاشته شده در برابر حرارت شدید، قرارگیری در معرض نور ماوراء بنفش یا خورشید، مواد شیمیایی و نیز ضربه و فشار محافظت کرد. به این منظور موهای کاشته شده خود را نخارانید؛ لخته‌های خون روی آن را نکنید؛ و یا آن‌ها را دستکاری نکنید.
  • ورزش بعد از کاشت مو در کلیه ی روش‌ها تا دو هفته الی دو ماه ممنوع است.
  • برای شستشوی سر پس از انجام عمل کاشت مو به روش اف یو تی باید تقریبا تا دو هفته بعد از جراحی صبر کنید. همچنین استحمام بعد از کاشت مو نیز دارای شرایطی است که در مقاله نحوه شستشوی موی سر بعد از کاشت مو طبیعی درباره آن توضیح داده‌ایم. بدیهی است استفاده از استخر، سونا و جکوزی نیز این رویه پیروی می‌کنند.
  • تغذیه ی مناسب پس از کاشت مو از قواعد مشابه با مراقبت های قبل از کاشت مو پیروی می‌کنند. مصرف داروها نیز باید تحت نظر پزشک باشد. همچنین لازم است تا تمام داروهای تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید.
  • تأثیر نزدیکی بر نتیجه کاشت مو نیز از موضوعاتی است که باید به آن توجه کرد. برای کسب اطلاعات بیشتر به مقاله ما در همین رابطه مراجعه کنید.

 

  • برای استراحت در روز بعد از کاشت مو و نحوه خوابیدن پس از کاشت موی طبیعی نیز دستورالعمل‌های خاصی وجود دارد. همچنین کمپرس سرد می‌تواند درد و التهاب نواحی اهداکننده را التیام بخشد. اما از آن روی موهای کاشته شده استفاده نکنید.
  • می‌توان پس از کاشت موی طبیعی به روش نواری از روش‌های تقویتی مانند مزوتراپی و پی آر پی مو (PRP) برای تقویت موهای کاشته شده استفاده کرد.

مراحل کاشت مو به روش FUT

به منظور کاشت موی طبیعی با متد اف یو تی، معمولا مراحل استانداردی پشت سر گذاشته خواهند شد. این مراحل شامل آماده سازی ناحیه بانک مو، برداشت نوار حاوی گرافت‌ها، آماده سازی فولیکول‌های پیوند و در نهایت کاشت مو است. اگر بخواهیم جزئیات بیشتری را مطرح کنیم، باید به این موارد اشاره کرد:

  • نخستین مرحله را باید مراجعه به پزشک و معاینه تخصصی داوطلب دانست. در ادامه، با انجام معاینات و آزمایش‌های لازم مشخص خواهد شد که کدام روش کاشت مو برای داوطلب مناسب بوده و برای انجام ادامه پروسیجر، زمانی به عنوان اولین جلسه کاشت مو تعیین خواهد شد.
  • روش برداشت گرافت مو برای پیوند مو به روش FUT به این صورت است که ابتدا، نواحی بانک مو و دریافت‌کننده موها با ماژیک‌های مخصوصی نشانه‌گذاری و مشخص خواهد شد. سپس نواحی یاد شده بیحس شده؛ و با ضدعفونی آماده‌ی ادامه جراحی می‌شوند.
  • در ادامه، ناحیه برای برداشت گرفت‌های مورد نیاز، یک برش نواری در پشت سر صورت گرفته و جای آن بخیه زده می‌شود. این نوار در زیر میکروسکوپ قرار گرفته و گرافت‌های مورد نیاز برای کاشت فولیکول‌های مو از آن استخراج خواهد شد. گرفت‌های حاوی واحدهای فولیکولی 1 الی 4 تایی در مایع مخصوصی تا زمان کاشت نگهداری می‌شوند.
  • برای کاشت این گرفت‌ها، سوراخ‌هایی در ابعاد زیرمیلیمتری داخل ناحیه دریافت‌کننده با کمک دستگاه ایجاد می‌شود که واحدهای فولیکولی پردازش شده درون آن‌ها قرار می‌گیرد. در نهایت نواحی مورد جراحی تحت پانسمان قرار خواهند گرفت

معایب و عوارض کاشت مو به روش fut

با وجود سهولت مراحل کاشت مو به روش FUT این روش ممکن است عوارض و یا معایبی را نیز به نوبه خود دارا باشد. به عنوان مثال ممکن است با شرح مراحل آن، برای برخی مطرح شود که آیا پس از کاشت مو با این روش سر زخم می شود؟ برای پاسخ به این سوال، باید به بعضی از مهمترین عارضه های بعد از کاشت مو به روش FUT اشاره کرد:

  • جای زخم یا اسکار در ناحیه بانک مو، گریزناپذیر است. این روش یک جراحی تهاجمی با ایجاد زخم‌های عمیق در ناحیه بانک مو به شمار می‌رود. با این حال، این جای زخم با موهای دیگر پوشانده خواهد شد. همچنین ممکن است ناحیه‌های درگیر با درد، التهاب و یا خارش درگیر باشند.
  • ریزش مو بعد از کاشت مو به روش FUT طبیعی بوده و پس از مدتی از نواحی کاشته شده، موی جدید خواهد رویید.
  • برخی از داوطلبان کاشت مو به روش نواری که از بتابلاکرها یا داروهای مسدودکننده گیرنده بتا برای درمان فشار خون یا بیماری‌های قلبی استفاده می‌کنند، ممکن است نسبت به اپی نفرین، لیدوکائین یا بوپیواکائین حساس باشند. اختلال در ریتم ضربان قلب، واکنش‌های آلرژیک یا دیگر موارد مشابه ممکن است در این صورت مورد انتظار باشد. برای کاهش این عوارض به توصیه‌های پزشک خود اهمیت داده و او را از شرایط خود آگاه کنید.
  • ممکن است نواحی درگیر دچار عفونت، فولیکولیت و یا حتی نکروز شوند.
  • دوره نقاهت کاشت مو به روش FUT به نسبت طولانی بوده و عوارض آن شدیدتر است.
  • در این روش، با محدودیت انتخاب ناحیه بانک مو رو به رو هستیم.

هزینه‌ کاشت مو به روش FUT

در انتها بد نیست تا به هزینه کاشت مو به روش اف یو تی اشاره‌ای کوتاه داشته باشیم. در واقع هزینه روش FUT به نسبت سایر متدهای رایج کم محسوب شده و این مورد از مزایای آن محسوب می‌شود. تعیین هزینه‌ی دقیق برای کاشت موی طبیعی به روش fut ‌ممکن نیست؛ زیرا ممکن است از بیمار به بیمار این هزینه متفاوت باشد.

با این حال، به مانند دیگر متدهای کاشت موی طبیعی، قیمت کاشت موی fut بسته به گستردگی طاسی سر و سطح تخصص پزشک معالج خواهد بود. همچنین تعداد و زمان جلسات برای کاشت مو به روش FUT در هزینه نهایی بسیار موثر هستند.

جمع بندی

کاشت مو به روش FUT یک روش بسیار موثر و کارا برای کسانی است که از ریزش موهای خود رنج می‌برند. با این حال این روش نیز به نوبه خود دارای معایب و عوارضی بوده که ممکن است آن را برای تمامی داوطلبان کاشت موی طبیعی مناسب نسازد.

علاوه بر آن، حتی در صورتی که شما نامزد مناسبی برای این روش به شمار روید، باید به نکاتی در خصوص مراقبت‌های قبل و بعد از کاشت مو به روش FUT عمل کنید تا این روش با حداقل عوارض به بهترین نتایج دست یابد. ما در کلینیک زیبایی و کاشت موی ره یا آماده‌ی ارائه‌ی بالاترین سطح از خدمات و مشاوره تخصصی در این راستا هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *